ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2475
14.11.07 20:06

Ahoj spolutěhulky,
tak jsem Vám dala nějaký fotky do galérky. Dokonce tam máte i jednu z loňska.Našla jsem jí dneska v počítači,je focená pár dní před porodem ale bříško je úplně stejný jako to letošní,jen mám ještě 81 dní do porodu 8O :roll:
Buď čekáme obříka a nebo má Vendelínek luxusní domeček :lol: Ale co,hlavně že je spokojený a daří se mu tam dobře
Ten věnec jsme vyráběly s Alenkou,základ je umělý tak doufám že bude věčný.
Jo a ještě tam dám fotku našich 3 kočiček,vlastně 2 kočičáci a jedna kočka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
15.11.07 08:06

Ahoj holky,
pěkné fotečky, Anlei, malá je moc hezká holčička. Endy jako vždy další umělecké dílo, je to fakt holka zručná :wink:
Tak včera jsem byla na kontrole, ale jelikož jsem nebyla vůbec napitá, tak ten velký utz bude dělat až za 14 dní, no jo, jsem jelito, ale nějak mě to nenapadlo, že musím mít plný močový měchýř, prý aby se nic nepřehlídlo. Byla jsem tam s manželem, tak mu alespoň malého ukázala a popsala mu všechny části tělíčka včetně varlátek, tak to viděl a říkal, že vypadaly jak lentilky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
15.11.07 08:35

Ahoj spolutěhule,

já myslela, Mose, že jsi účetní, nevím proč.

Ann, Petr je taky z logistiky :lol:

S těma plínama - já se dívala do Barčiný zdravotní průkazky, když se narodila, vážila 4 kg, ve 3 měsících měla 6 kg, v půl roce 9 kg a v roce 12 kg. Tak jsem ty plíny podle toho nějak spočítala - ale teď už si to nepamatuju. Počítala jsem tak 7 plen na den ze začátku, a to to bude možná i víc.

Včera jsem s kamarádkou začala drbat v 6 a skončily jsme v 9,30 :lol: Akorát jsem v tý hospodě trochu vymrzla a teď se bojím, že mi nastydnul močák, protože mi byla zima na nohy. V posteli jsem se nalejvala urologickým čajem. A už se mi stejská … doufám, že jemu taky, sakra :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
15.11.07 08:42

Anleo, tam se Vendelínkovi musí pěkně dařit :lol: , ale myslím, že je pořád menší než vloni :lol:

Dala jsem vám do galerky taky nějakou inspiraci - adventní věnce. My máme s kamarádkama takovou tradici, už několik let se scházíme u jedný na chalupě poslední sobotu před adventem, krafeme, pijeme svařáky a vyrábíme adventní věnce. Za ty roky jsme se už dost zdokonalily - můžete mrknout. Letos jedu 1.12. - už se těším. Máme to tedy 2× ročně, ještě na velikonoce, říkáme tomu vejce a věnce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
15.11.07 09:25

Emanko , to je teda nááááádhera :! :! :! Jeden hezčí než druhý, hodil by se mi červený do obýváku a zelený do kuchyně :) Holky, já se tak těším na vu vánoční pohodu, úplně mě ty věnce dostaly, asi letos poprvé něco sama upeču, vždycky jsme pekly něco málo s mamkou a jinak jsme měli objednáno od jedné paní, co dělá tak úžasné cukroví. Já to sice moc nejím, ale od ní mi chutnalo fakt všechno.
To mi připomnělo, Mose , nemohla bys tu dát ten recept na tvoje měkké perníčky? Zkusila bych je letos. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
15.11.07 09:32

AHOJ :D

Tak abych se přidala, Jaromír taky dělá v logistice :P Ale jenom do konce roku, pak nastupuje do nový práce. Dneska už odjel se svým novým budoucím šéfem do Maďarska na služebu, takže jsme EMANKO samičky obě :D

Jinak včera jsme byli v Makru na plínky. mají akci na PAMERSKY, tak jsme koupili dvě balení od každýho(pro nejmenší a pak ty active baby). každej mě totiž straší,že jich nemáme kupovat zase tak moc…co když budeme mít větší mimi nebo co já vim co ještě…ale byla to sranda. Sedli jsme sis tim mega nákupem do auta a řekli si, tak táto, naše první nakupovaní plínek :wink:

Jo a ANN, já paní už zaučuju měsíc. Jde to s ní pomalu,ale byla to volba šéfů. když si sem vzali paní, která neumí napsat ani pomalu adresu na obálku ( a když tak tam mám něco přepisovanýho,takže to vypadá děsně), natož napsat průvodní dopis. takže už se taky dost těšim, až budu doma, protože mě to nějak vyčerpává.

Tak já se jsu mrknout do galérky na tu vánoční inspiraci :wink:

Jo a holky? Čím si léčíte zánět nosohltanu? Hoří mi celej krk, fakt hnus, v noci jsme nespala :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
15.11.07 10:42

Ahoj holky,

ja sice nedelam v logistice, ale jsme IT firma a delame SW pro dopravni a logisticke firmy - tzv. Fleet Management.

Jdu mrknout do galerky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
15.11.07 13:23

Čau ženský,
jsem teda netušila, že je logistika tak oblíbená :wink: Že bychom uspořádali nějako konferenci nebo založili novou firmu? Mmch Radek byl taky z oboru když byl eště v ČR a brácha má autodopravu…

Emanko, to asi proto, že jsem tu jednou šílela z měsíční uzávěrky, mám totiž u nás ve firmě na starosti i reporting.

Márty, taky paní na moje místo zaučuji už měsíc a ještě budu a asi je to nějaký klon té tvojí, hlavně pořád opravujeme ta zvěrstva, co tu páchá a divím se, že jsem z ní ještě neporodila. Když jsem jim nabízela, že bych jim pomáhala z domova, tak se kroutili, tak jen ať si to pak užijí :wink:

Fotky v galerce jsou všechny užásné, no nejvíc mi v paměti uvízli kočičíci od Anlei, tak se nezlobte, jsem holt postižená :D Jo a ještě ať to tu pěkně zahltím se musím „pochlubit“ - včera mi nějak proklouzl ven Tristar, vůbec jsem o tom nevěděla, ani ho nehledala, myslela jsem, že je u dětí v pokojíčku. Ráno chyběl při krmení, tak to prasklo. Naštěstí ho vzala ještě v noci k sobě paní z baráku a dala na chodbu cedulku, že se našla kočka, takže už je doma, ale málem mě kleplo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
15.11.07 13:31

Recept na měkké perníčky:

250 g tuku (Hera)
100 g cukru
50g kakaa
150 g tekutého medu
2 lžíce citronové šťávy
400 g hladké mouky
1 sáček kypřího prášku do perníku

mouka na vyválení

uplácám těsto, nechám ho odpočinout cca hodinu v lednici, pak vyválím plát asi tak 4mm silný a vykrajuji tvary. Peču na plechu ve vyhřáté troubě (mám stoletý sporák, nemám tucha na kolik stupňů, takže moje osvědčená metoda je začít péct na málo a kdyžtak přidat ). Vychladlé polévám čokoládovou polevou a sypu barevným máčkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
15.11.07 16:47

Ahoj holky,
super fotečky, ty advetní věcne mě nadchly. Bohužel nejsem manuálně zručná a sama bych si je nevyrobila.
Mose, mám podobný recept, zkusím letos ten Tvůj.
Tak logistika nás minula :D .

• Citovat
  • Upravit
1975
15.11.07 19:55
Márty píše:
AHOJ :DJo a holky? Čím si léčíte zánět nosohltanu? Hoří mi celej krk, fakt hnus, v noci jsme nespala :evil:

Marty nicim..nic se nesmi..maximalne homeopatika do Boiron,dostani v lekarne,ale moc nezabiraji..ja to prodelala pred 14 dni..jeste se ti k tomu prida kasel a to je pak hnus..je to ted nejaky virovy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
15.11.07 20:00

Ahoj holky,

holcicky jsem vam sice navysila, ale pracujici v logistice ne :)

Márty, diky za zahrnuti do seznamku.

Emanko, obdivuju vas, ze chcete prekvapko, to bych asi nevydrzela.

Jinak na vanoce se taky moc tesim, uplne jste me nadchly tou predstavou :) Na peceni jeste nemyslim, ale recept od mose si urcite zkopcim.

Plinky zatim vubec neresim, patrime k tem, kteri toho zatim moc nakoupeno nemaji… Ale porad mi prijde, ze je cas…

A ted se jdu juknout na ty fotky, uz se tesim.

Zatim se mejte krasne a opatrujte briska.

Příspěvek upraven 28.06.12 v 09:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
15.11.07 20:26

Emanko, teda ty vence jsou moc krasny. Jsi sikulka!

Příspěvek upraven 28.06.12 v 09:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
15.11.07 23:47

SANDUL, já si to myslela…já to chytla od Jaromíra.Přitáhnul ten hnus z práce…na chvilku mi zabere horkej čaj,ale stejně,když se přesouvám do práce a jsem na tom studenym vzduchu,tak je to vtahu.Ještěže už bude víkend,to se z bytu nehnu.

MOSE,přesně. Opravujem ZVĚRSTVA…a to mě po těch č týdnech už děsně ubíjí.Ale ať si v tom ty zaměstnavatelé pak plavou sami,když přijmou takový kunďaby… :roll: Chápu, že je to pro ně nový,ale ta moje fakt neumí napsat ani růčo adresu na obálku…

MATI, nemáš zač :wink:

EMANKO, myslím, že se taťkovi určitě stýská! Tomu našemu děsnš, před chvilkou mi hlásil, že má v sobě se šéfem už 7 maďarskejch piv…ty budou vypadat :P

Dobrou těhulky… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
16.11.07 08:43

Dobré ránko,
tak jsem se ráno byla podívat na stavbě a náš domeček už má spodní okna! Je děsně malinkej :lol: Akorát teď stavba stojí, protože mrzne.
Márty - zkus nějaký pastilky s islandským lišejníkem - docela ten krk zklidňujou, nebo ten zázvor, ale fakt nic moc nemůžeme. Nejlíp by ti asi bylo v posteli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí