Poradna duly
Jana Čurdová
Holky,tohle jsem teť našla,jsem na to nejdřív zůstala civět jestly jako ta cena je tam doopravdy, a je ![]()
http://www.prckove.cz/…brown-i1361/
Za tu cenu mám auto ![]()
Endy nemám mopse.. mám dobrmanku a labradorku.. chichi.. což mají obě do mopsem daleko.. ale juknu na to..
Jo jinak s balíčkama jsem na tom stejně, ty co jsou zaplacený, tak už mi taky pošťačka nechala ležet před barákem na zemi.. kdyby mi to někdo čajzl, tak bych ji zabila.
Endy to je suprovýýý.. moc miloučký… no ukazovala jsem to našim holkám.. byla z toho vyjevené, že mi chtěly ten noťas sežrat.. mě tu poskákaly.. tak jsem se smála.. ještě jak jsem jim řekla.. „no je tam pejsek??“ tak byly úplně mimo.. jak málo stačí k radosti
AHOJDA ![]()
Jdu vás zase tradičně pozdravit. Jsem úplně vyšťavená z práce a z tchýně a vůbec…
V práci mě nová kolegyně dostává svojí hloupostí, tchýně zase SMSkama. No, třeba dneska mi přišla SMS: Cpi se růžičkovou kapustou,je to dobré pro tebe i plod…já nevim, jestli jsem tak přecitlivělá nebo co, ale aby babička, mluvila o prvním vnoučátku jako o plodu…a nebo kdyby aspoň tu SMSku začala pozdravem nebo něco…
Nebo byla u nás v UT na návštěvě. Odešla po půlnoci (kdyby jí Jaromír neřek, že je unavenej,tak snad je snad u nás do rána)…tak za prvé jsem prej ztloustla (divný v těhotenství že?), pak mi řekla, že kdyby dítě nešlo normální cestou, tak MĚ USPĚJ A VYŘÍZNOU TO ZE MĚ - PROSTĚ NĚJAK TO VEN MUSÍ…a nakonec mě dorazila hláškou, že vlastně, když se mrně narodí,tak je chudák, protože vlastně hned od narození stárne.
Prostě jsem nestačila valit oči…dneska jsem se sešla s mojí mamčou a v klidu se pobavila o porodu a kojení, prostě pohodička…a pak mějte rádi matinky od svejch poloviček ![]()
Jo a ještě jedna věc. Nosí mi oblečení ze sekáče z Hlavního nádraží za 10,– kč za kus - prej NEKUP TO! Kdybyste to holky viděli, ACH JO!
Nenápadně jsem jí doporučila jeden prýma sekáček u nás na sídlišti s krásnejma věcičkama za supr ceny…néééé, Hlavák za deset kaček je prostě nejlepčí.
Sorry holky, nějak to ze mě vylítlo…
Musim se hodit nějak do klidu, začínám se stresovat a to nechci. A taky mi chybí, že nemůžu s Váma kecat přes den…s novou kolegyní to prostě nejde.Ale bude líp ![]()
Sluníčka mějte se hezky, já přijdu zase dočíst…jo a do galerky vám hodim aktuální fotečku domečku naší holčičky…LUCI, my jsme spolu tak nastejno, hubený holky, co teď hezky kynou co? Už mám 64 kg
Ale hlavní je, že se mají mrňátka dobře.
PETULINKAS, jdu na ty jména dvojčátek ![]()
ÚNORŇÁTKA 2008
Těhulka/rok narození/bydliště/termín porodu/co to bude/jména/sestřičky a bratříčci + narozeninky
AJJAA /1979/Ostrava/ TP 15.2.2008 / holčička/Viktorie /Adámek, 10. 5. 2005 ANLEA /1980/Kladno/ TP 17.2.2008 / chlapeček/Vendelín /Alenka, 25.12.2001 ANN /1980/Jičín/ TP 15.2.2008 / holčička / EMANKA /1971/Slaný/ TP 4.2.2008 /překvápko/Ema nebo Šimon/Bára, 28.11.1997 ENDY /1976/Praha/ TP 11.2.2008 /překvápko/Klárka nebo Šimon ENKAL /1986/Praha/ TP 22.2.2008 /překvápko/Iva nebo ?/ Standík, 29.8.2006 E.V.A. /1980/Bílovec/ TP 29.1.2008 / chlapeček/Matěj FYZIKARKA /1981/Kroměříž/ TP 24.2.2008 / chlapeček/Lukášek LUCIÁŠ /1981/Ostravsko/ TP 22.2.2008 / holčička/Adélka MÁRTY /1980/Praha/ TP 21.2.2008 / holčička/Adélka MAŤKA /1979/Praha/ TP 27.1.2008 / holčička /zatím nemáme MOSE /1968/Praha/ TP 18.2.2008 / chlapeček/Vojtíšek nebo Davídek /Alžběta,7.11.1992 a Václav,10.4.1990 PETULINKAS /1982/Rohov/ TP 17.2.2008 / holčička a chlapeček / Míša a Matěj SANDULA /1981/Strakonice/ TP 25.2.2008 / holčička/Rozárka
7 HOLČIČEK : 5 CHLAPEČKUM
Ahoj holky..
tak ty stranky s tim mopsem..super..fakt dik..nechala jsem pc na posteli az se mi nacte a sla na zachod..a najednou nas pes steka jak pominutej a sape se na monitor..takze jsem mela monitor stejnej jako od toho mopse..
http://www.novinky.cz/…9_v2tvi.html jinak tohle me teda dneska rano dostalo..to je docela sprostarna…tak si vemte ze vam treba nejakyho pribuznyho srazi auto neo bude mit autonehodu nebo cokoliv a bude v komatu…a musi za to v nemocnici calovat i kdyz to nebyla jeho vina…a placeni za miminka a hlavne miminka v inkubatoru se mi teda taky nelibi…v ty vlade jsou fakt samy kreteni.
Marty…super tchyne…mam neco podobnyho…teda vlastne uz nemam..od posledni navstevy na Slovensku jsem rekla ze zadny tchanovce nemam a moje dite ma jenom babicku a dedu z moji strany.....a manzel se ani nedivil.....nektere tchyne by opravdu potrebovali zabit.
Petulinkas moc hezky jmena pro dvojcatka…
Emanko a proc jses koukala zrcatkem na pipku?
![]()
Márty, až budeš mít chvilku, písni mi do seznámku Vojtíšek nebo David, vypadá to, že nic lepšího nevymyslíme.
Já jsem dneska super mrzutá, blbě jsem spala a ta moje nástupkyně mně tu šíleně leze na nervy, tak tu nebudu šířit špatnou náladu, opatrujte se.
Cau holky,
jeee, nas pes vubec na obrazovku nereaguje…to ho nebavi…to je randy, ze si vasi psi mysleli, ze tam je mopslik ![]()
Holky z tchyni si nic nedelejte, i kdyz se mi to snadno radi…Ale ja s tchyni bydlim, tak to mam z prvni ruky…kazdej je nejakej, krome Sandulky tchyne, ta je fakt podle popisu husta.....
Poplatky ve zdravotnictvi budu drsny, nekdy nespravedlivy, ale snad to opravdu odradi lidi, kteri si chodi pro paralen na recept, misto aby si ho koupili a zustavaji v nemocnici zbytecne dlouho, protoze doma maji bordel a v nemocnici se o ne staraji a maji tam jidlo zadara… Aspon si budes moct jako platici zakaznik dupnout a dozadovat se lepsich sluzeb..tak si aspon rikam ja a opravdu si na to zacinam zvykat - ptat se, vyzadovat rozumne odpovedi a nenecham se jentak odbyt…
Marty, u nas uz zustala jmena Simon a Klara, takze ostatni muzes smaznout a prosim, nesly by kluci a holky barevne odlisit aby vsichni nebyli oranzovy? Dekuju…
Mose, to asi bude nejaka zmena tlaku, me se taky spatne spalo… Mame za hlavou topeni a manza ho nechal zapnuty…me v noci vzbudil suchy vzduch a malatnost z toho horkeho vzduchu, ze jsem musela poradne otevrit okno…zavirala jsem ho az po par hodinach a byla to uleva… Ted mame behem rekontrukce postel primo pod oknem a dohadujeme se jestli okno otevrit nebo ne…Slavkovi pry tahne na hlavu a pak ma rymu, ja zase v zavrenem pokoji spatne spim ![]()