ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1319
21.11.07 12:50

jo jinak mám 8 kg nahoře.. zatím sice břicho není až tak veliké.. že si říkám.. akm mi to vlezlo.. asi do zadku.. ten mi tedy pěkně porost. To bude fuška to dávat zas do původního stavu, nebo do skoro původního stavu.
Včera jsem byla na kontrole, tak jsem dobře zavřená, bříško prý roste jak má.. a víc mi Dr. neřekl - 12.12.2007 jdu na velký ultrazvuk ve 30tt a tam mi pak i poví znovu co to je,.. nebo spíš mě ujistí zda je to ta naše Adélka, nebo to bude Vojtíšek.. :wink: Už se moc těším, už jsem ji moc dlouho neviděla.. naposledy když jsem byla na tom 3D ultrazvuku a to už je 6 týdnů.. za tu dobu určitě holka porostla jako blázen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
21.11.07 13:18

Cauky holky,
tak se zas po chvile hlasim. Sem myslela, jak budu mit casu tady vysedavat a ono nejak nic. Furt nekde neco shanim, uz se mi to taky krati. Jak ste tady psali o tech dvojcatkach, no doufam, ze ti moji bobkove tam budou chvilu dyl.
Od minulyho tydne mam od Dr doporuceny klidovy rezim, protoze mi tvrdlo brisko vic nez melo, tak mi jeste zvysila magnesko. Ach jo. Uz je to snad lepsi, ale snazim se fakt lenosit, zacinam mit o bobky trochu strach.
Marty: Mam pro tebe zapis do seznamu :D Po nekonecnym dohadovani sme se s manzelem domluvili na jmenach. Takze chlapecek bude Matej. S tou holcickou to vypada nadejne, nechci to zakriknout, ale uz dva doktori mi rekli, ze tam ten pytlik nevidi :lol: takze pro druhyho prcka nechavame Misu (at to bude holcicka nebo klucina).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
21.11.07 13:46

Petulinkas, to jsou hezka jmena ..... a jak to ze na nas nemas cas, kdyz mas mit klidovy rezim :wink: :D :D

Luciasi, me se zase zda, ze se hodne zakulacuju, ze mam „tlustou“ kuzi i na zadech a ze jsem pribrala i pres stehna, ale podle te vahy to neni tak hrozny…pritom bricho mam pod horni hranici (podle prukazky)… asi bude Beda poradny vodouch, kdyz uz ted si tam zaridil prostornou virivku …

Vcera mi prisly matrace do postylky, prodavala je holka po dvojcatech a ja mam postylku doma a u nasich, tak se mi to hodilo. Pak mi prisel ten koupaci kyblik, jsem zvedava, jestli se tam bude chtit koupat, pak Emitex fusak - cernooranzova je pekne ostra kombinace, ale nam se bude hodit do kocaru, navic si chvalim cerny vrsek, protoze nas knirac ma vecne uslintany fousy,a kdyz bude cuchat okolo prcka, tak aby to nebylo hned spinavy…a do ctvrtice mi prislo pruhovany namornicky tehu triko z batarku…proste spokojenost … jen postaci si tchanovi stezovali, ze kdyby nebyla Vondrichova, tak do styrch Bohnic vunec nemusi jezdit…rekli mu, ze pro nej maji balicky a zacali mu oknem do kuchyne cpat kybl a matrace…ten kulil oci :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
21.11.07 13:57

Luciasi: Chudak tchan, ty mu teda davas :lol: mne moje postacka taky nedavno s balickem pekne vypekla. ted jich chodi docela hodne, jak furt neco objednavam, tak ju to asi prestalo bavit a normalne mi ho nechala u branky na schodech venku. Az pak kdosi sel domu, myslim, ze to byl taky tchan :-) tak mi ho prinesl, ze tam lezel. No, mela stesti, ze se neztratil, to bych teda pekne radila. Mela sem tam oblecky z MMB, tak to by me teda nastvalo.
S tim, ze nemam cas, ja ani nevim, jakto. Minulej tyden sem byla v Brne u mamky, tak tam internet nemam a co su doma, tak se budim kolem pul jedenacte (musim si to naspat dopredu :lol: ) pak nez neco udelam, je odpoledne a to uz tady vetsinou nikdo neni :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
21.11.07 13:58

jejda, ja to spletla, sem chtela napsat Endy a ne Luciasi :-) no, uz se mi to v te kebuli pekne vsechno plete :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
21.11.07 14:02

Emanko , Áje je už 15 a přesně, mluvila jsem s ní o tom, že by kdyžtak byla se mnou jenom na I. dobu nebo jak by se cítila. Myslím,že by to zvládla líp,než mít tam třeba mojí mámu :wink:

Endy , bych ti nevěřila ani těch 6 kilo, sice máš hezoučké bříško, ale to je asi tak všechno, jinak jsi krásně štíhloučká, já jsem nakynula do všech světových stran.

K placení - já bych řekla, že budeme platit 120 za den, 60 za nás a 60 za prcka. Dneska psali v novinách, že to platí i pro novorozence.

A ještě jsem si teď vzpomněla, že mě v noci vzbudil prcek šílenou škytavkou, takovou snad ještě neměl, nebo u toho byl jinak natočený,ale myslela jsem chvílema, že snad proskočí ven - tak snad to nebudu ani započítávat do té jeho aktivity přes den :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
21.11.07 14:59

Tak jsem teď byla na záchodě a v zrcátku jsem si zkoumala pipku - já tam teda nic moc nevidím. Ale vzpomněla jsem si na jeden díl Sexu ve městě, jak se jedna na radu ostatních podívala taky zrcátkem - poprvé asi v 30 letech a hrůzou omdlela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
21.11.07 15:05

Mose , vidíš, to mi vůbec nedošlo, že pak budem platit i za prcka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
21.11.07 15:26

Ahoj holky,
tak exkurze byla super, dětem se moc líbila a nám učitelům taky.
Sandulo, učím na 2.stupni, takže puberta ,věk 11 až 16let. Ale dá se to, mají ze mě celkem respekt a až na pár vyjímek jsou v pohodě.
Endy, fusak z Emitexu mám béžovo-žlutý. A uvažuju o koupi kyblíku na koupání,ale pořád váhám. A tcháni, to je kapitola sama pro sebe.

• Citovat
  • Upravit
4874
21.11.07 15:45

Emanko, :D :D si te predstavuju, jak se na zachode kroutis, aby ses tam videla :wink: Mmch, ja taky nechapu, co na pipce chlapi maji :wink:

Petul, splete se kazdej, treba Lucias taky objednava balicky a tchan je prebira :wink: Ale ta vase postatcka je potvora … Tak jsi na net hned po snidani a pracuj az pak…

Fyz, to je dobre, ze ses bavila, nez ze by te to zmohlo…

Mose, uvidis, jak se to vyvrbi, treba to bude fakt rychlovka a nebudes potrebovat nikoho, udelas uf uf a malej bude na svete :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
21.11.07 15:47

Holky, konecne maji vanocni novinky v IKEA:

http://img4.mimibazar.cz/…3/h10790.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
21.11.07 15:59

Jéééééééé,já chci to kouzelné zrcadlo :lol:

Jinak Vás všechny moc zdravíme,jdeme dočíst a když mi něco uvízne v té prázdné hlavě tak budu i reagovat ale většinou to přečtu a pak stejně nic nevím :lol: Ještě že to můžu svádět na tu těhu demenci :wink:

Dneska jsem už sepisovala suroviny na cukroví a neni to tak hrozný,tak snad už se do toho brzy dáme,se tak těším,moje první pečení,jen doufám že to bude jedlý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
21.11.07 16:00
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
21.11.07 16:08

Endy: Jak se jí tam vešly :?: 8O :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
21.11.07 16:17

Teť sem napsala dlouhý příspěvek a smazal se :twisted:
Tak znovu:
Všem co mají za sebou úspěšnou kontrolu gratulujeme :dance:
Mose: chlapečkům přejeme hodně zdravíčka a doufám že nás budeš informovat jak kluci rostou
Emanko: aspoň teť už víš od čeho ta bolest e, ale vůbec ti to nezávidim,au au
Petulinkas: Tak že by opravdu ten páreček? Bylo by to hezký a měly byste to hned takhle přijednom
Fyzikarko: Teda pubertáky,hlavně že tě moc nezlobí,ale stejně to máš náročný
Sandul: Nesmutni a užívej si Rozárku v bříšku :wink: A neteřinka z toho brzo vyroste,neboj
No a víc nevim :roll: To řikam pořád,mám děravou hlavu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital