ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4874
16.11.07 10:36

Emanko, vence jsou krasny, jste holky moc sikovny…vazete si samy i ty korpusy? To je pro me vzdycky nejvetsi utrpeni…

Anleo, krasne srovnani brisek :wink: Ted ho mas sice velky, ale ma uplne jiny tvar nez vloni. :D

Marty, denne vodu s vymackanym citronem, caje a zazvorovy caj, ten vypali bacily… At te to brzy pusti…

…mam stesti, ze nikoho zaucovat nemusim, moje misto se rusi a povinnosti sipreberou kolegyne…koukam, ze mam stesti, ale ja si to vybrala vloni, kdyz nastupovala financni ;o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
16.11.07 19:36

Ahojky holky.. nějak v poslední době stíhám jen dočítat.. takže dnes není vyjimka..
jen Márty na ten zánět nosohltanu jsem já používala BIOPAROX je to sice antibiotikum,ale může se v těhotenství, je to i na angýny atd. Já na záněty nosohltanu taky trpívám a tohle mi pomohlo. Určo vyzkoušej. Je to volně prodejný v lékárně.

Jinak já se na vánoce už taky těším.. a už se taky těším na pečení cukrovíčka a recept od Mose si poznačím a perníčky doufám vyzkouším.. ještě jsem je nikdy nedělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
17.11.07 23:08

BRÝVEČÍR :D

O víkendu jako vždy vymeteno :D

Jen jsem chtěla poděkovat za rady,jak na ty hnusný bacily. Už je to lepší. V nosohltanu mě už neškrábe, teď nastoupila jenom rýma. Voda s citronem, horký čajíky a co nejmíň chodit ven na ten studenej vzduch. :P

Tak hezký víkendík těhulky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
18.11.07 10:00

Ahoj holky tehulky,

vikend a nikde nikdo..no ja bych tu taky nebyla kdybych se nenudila,ale Tibi mi odjel do prace uz vcera tak jsem u mamky..

Tak si uzijte zbytek vikendu a co nejvic hladte ty vase briska..a vazte si toho ze mate doma svoje tatky i kdyz vas nekdy zlobi..

Pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
19.11.07 08:17

Ty jo, už zase pondělí ráno :lol: , tak dobré ránko. Tak včera jsem proválela celý den, proto mi to asi tak uteklo. Ale už jenom měsíc! Pak se budeme všechny nudit doma víc jak měsíc :lol:

Endy, věnce už nevážeme, ze začátku jsme to dělaly, ale už vyrábíme každá aspoň 4 a ty klacky jsou děsně pichlavý, už jsme zlenivěly. Musím už začít kupovat ty čičurádiny, co tam budu lepit. Letos dám i tchýni, tak se musím předvést.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
19.11.07 09:11

Dobré ránko při pondělku,
jaký byl víkend? U nás relaxační, poprvé po 3měsích žádná návštěva :D .
Tak práci i lenošení zdar.

• Citovat
  • Upravit
4874
19.11.07 11:22

Emanko, to mi povidej, ja taky delam kazdy rok tak 4 a mam ruce cely rudy a rozpichany…

V galerce mate nove fotecky…

Fyz, tak to je dobre, relax se hodi.....

Me ted casteji tvrdne bricho, staci abych sla do kopce nebo do schodu a najednou mam v brise bowlingovou kouli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
19.11.07 12:29

Endy, mně taky tvrdne břicho, taky mi přijde, že docela často, ale už aspoň 2 měsíce, tak to neřeším. Vždycky mi ztvrdne a chce se mi z toho čůrat :lol: Už se to tam všechno připravuje.
My o víkend řešili jména, teda Emička je jasná, ta se nám líbí moc všem, ale pro chlapečka pořád přemýšlíme. Nejhorší je to s Bárou, která je v pubertě a vymýšlí si - prý se jí holky smějou, že Šimon je trapný jméno. To je děsný věk těch 10let, ty holčičky se někdy chovají na ránu. Takže máme varianty: Kryštof, Šimon a Vincenc :lol: Nebo to bude ten Emánek a šmytec :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
19.11.07 12:50

Pěkné pondělní popoledne…
zas mám na vás chviličku čas po dlouhé době.. tak já víkend trávila půl na půl… v sobotu dopoledne jsem uklízela, pak jela na nákupy.. koupila si nové zimní botičky.. :wink: z těch mám velikou radost.. a pak jsem tak trochu lenošila.. no a včera jsem vstávala už ve 3,45 a jeli jsme směr Praha na mezinárodní výstavu psů z tou naší čůzou. Celou cestu jsem řídila a zpět taky, jelikož náš taťka přišel na půl roku o papíry za rychlost chytráček. Takže já a naše Adélka jsme trpěly.. jestě jsem reklamovala, že je spolujezdec jako prase, protože se mi chtělo za jízdy spát, přišla na mě krize a on vedle na sedadle zalomený a spinká.. tak jsem do něj žduchala, aby nespal, že se mi zavírají oči, ať si semnou povídá, tak nevěděl o čem, tak jsem mu vrzla do ruky krabičku od lentilků a ať mi aspoň čte co je na ni napsáno.. myslela jsem, že se počůrám, po cestě zpět přišla krize znovu.. a náš taťka vesele opět zařezával, tak jsem mu dělala zle, jak jsem viděla, že má zavřené oči, tak jsem mi píchla do ucha, nebo do nosu.. a ták.. a pak na mě chtěl vyzrát, tak si dal sluneční brýle na oči.. a myslel, že mě nenapadne, že mi pod nimi chce chrupkat.. potvora jedna.. no a taky jsem šla spinkat už ve 20,00 byla jsem k.o. A ke všemu výsledek nebyl moc dobrý, takže jsem byla docela na včerejší výlet naštvaná. :cry: Bléééé.. potřebovali jsme poslední titul a náš pejsek se choval jako idiot.. myslela jsem, že ji tam zabiju. No to je vždycky tak, když mi na tom hodně záleží, tak to dopadne na prdlajs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
19.11.07 14:06

Ahoj spolutěhulky,
zdravím při pondělku, jste taky někdo tak hrozně unavený jako já? Musela jsem v sobotu odejít dokonce z grafologie dřív a jít si domů lehnout, padla jsem a usnula a spala až do večera. A záda mně bolí ukrutně, asi mně fakt dostihlo stáří… :cry:

Luciáši nesmutni, my jsme taky v neděli na výstavě nezazářili, Hanička se pos… jak amina v kleci hned ráno a hlavně paní posuzovatelka měla o vítězích jasno ještě než nás viděla - měla jsem tedy vztek docela dost. Smířím se s tím, že jsou prostě lepší zvířata, nebo se někomu nelíbíme, ale normálně jsem slyšela, jak se baví s vystavovatelkou koho určí jako vítěze, ještě když jsme čekali až přijdeme na řadu. Zřejmě si myslela že ji buď neslyšíme nebo nerozumíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
19.11.07 17:07

Mose, to je sprosty, mit favorita na soutezi a jeste nevidet zbytek zvirat…

Luciasi, ja po tme ridit vubec nemuzu, to hned usinam, takze te chapu a divim se, ze u chlapa nezafungoval pud sebezachovy ;o))

Ann, ozvi se obcas, vim, ze mas praci s novou holcinou, ale nam se styska :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
19.11.07 18:24

Bafinky těhulky :wink:

Jdu pozdravit, je to šílený, když přes den v práci to na net nejde :roll: Ale fakt už jen měsíc a pak tu budem pečené vařené :lol:

A přidávám se s únavou, teda hlavně dneska, fakt síla, do toho nová kolegyně, co ji vypadává asi mozek či co… ale zase jsem došla k tomu, jak se těším až budu doma… 8) Ještě, že do toho jdou tak pěkně ty vánoce, představa, že bych chodila do práce do 6 týdnů před porodem :roll:

A vystavovat bych nemohla… mně je těch zvířátek líto. Když vidím toho našeho blázna a představím si ho, jak někde musí být totálně v klidu, tak mi to prostě nějak nejde dohromady… :roll:

Tak pohlaďte bříška, opatrujte se a já se zase ukážu, jak bude čásek :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
20.11.07 10:34

Ahoj spolutěhulky,
jdeme Vás s Vendelínkem všechny pozdravit :-)
Jak jsem dočítala tak se musim přidat k těm co tvrdne bříško ale neni to nic tragickýho tak to ani neřešim.
Holky já už se tak na toho prcka těšim a zároveň mám z toho konce takovej strach :cry:
Nějak na mě dopadají nějaký ošklivý deprese když si vzpomenu že by za chvilku našemu chlapečkovi byl rok,jak už by byl velkej,že už by třeba chodil,je to hrozný na to nemyslet.Nojo,nějak bude.Mám teť tohodle cvrčka v bříšku a ten už s námi zůstane,musí :! :wink:
Tak já zase pádim,
opatrujte se holčiny a pohlaďte bříška
papapa :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
20.11.07 11:06

Anleo, urcite to dobre dopadne, vsechny ti drzime palce..

Ann, to mi povidej, taky uz bych radeji byla doma…ale utika to, tak se dockame…

Koukala jsem na vcerejsi prispevky a tohle me trklo:

Do porodu zbyva dni:
Emanka 76
Endy 84
Mose 90
Anlea 90
Fyzikarka 93
Lucias 94
Sandula 96
Ann 97

…to jsem zvedava, kdo to nacne......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
20.11.07 11:22

Endy,
děkuju za podporu :oops:
A do porodu nám zbývá přesně 75 dní,máme to o 14 dní zkrácený takže metřík klame :wink: :lol: Možná předběhneme Emanku :lol:
Ale stejně to letí,nejdřív to bylo nekonečný a teť se to blíží hodně rychle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital