Poradna duly
Jana Čurdová
ENDY a MOSE hotovka…na barevnosti holčiček a chlapečků zapracuji později ![]()
Márt, tak ta Tvoje tchýně je tedy asi hodně ulítlá.. ještě že máš svoji mamku a ta stojí při Tobě a umí s Tebou mluvit vlídně.. a ne jako když svině čeká podsvinčata.. ![]()
Endy.. tak to má Slávek recht.. vem si, co kdyby mu namrzl mozek? Hele s chlapama je to už tak někdy dost těžký.. a co by jsi si pak počala s chlapem a ještě s namrzlým mozkem.. no hrůůůza. ![]()
Márty, Sandul.. hezký domečky.. já si oblečená stále někdy připadám jako jen dobře vyžrná. Mám pár těhu triček, který jsou úzký, přes břicho nařasený.. a dlouhý až na zadek, tak v nich to jde tedy vidět hodně, ale jinak si připadám jako boubelka.. ![]()
Jéé mě už přeskočilo miminko v metříku na 7. měsíc.. to je ale rychlost. Mám z toho radost.
LUCI…hezky řečeno s těma podsvinčátkama, přesně jsi to vystihla!
Tak jsem ten seznámek barevně stihla ještě teď ![]()
Hele Márty, když už se kopeš v tom seznámku, tak mě tam můžeš nechat jen tu Adélku.. Anetka byla zamítnuta.. a říkáme ji Adélko, tak to bude Adélka ![]()
Marty, to je rychlost
Jen jak na to koukam, tak tam mame holek 7
Nebo blbe vidim…nebo pocitam ![]()
Ahoj holky,
jdu Vás na chvilku pozdravit. Od rána e mi hrozně divně,motá se mi hlava a mám mžitky před očima.Jdu se natáhnout jestly to bude lepší,asi nějakej blbej tlak a nebo to mám z toho že vůbec nepiju.
Teť mi volala manželova kolegině z práce,je těhotná,15 týden a dneska jí řekly že čekaj holčičku tak bude mít Vendelínek nevěstu ![]()
Tak já se jdu natáhnout,fakt mi e divně
papa a opatrujte se
LUCI, úkol splněn ![]()
ENDY, hlavně, že to mám i barevně co?
Takže opraveno - díky ![]()
ANLEI, odpočívej těhulko, asi tě mrně nějak víc dneska saje ne? ![]()
ÚNORŇÁTKA 2008
Těhulka/rok narození/bydliště/termín porodu/co to bude/jména/sestřičky a bratříčci + narozeninky
AJJAA /1979/Ostrava/ TP 15.2.2008 / holčička/Viktorie /Adámek, 10. 5. 2005 ANLEA /1980/Kladno/ TP 17.2.2008 / chlapeček/Vendelín /Alenka, 25.12.2001 ANN /1980/Jičín/ TP 15.2.2008 / holčička / EMANKA /1971/Slaný/ TP 4.2.2008 /překvápko/Ema nebo Šimon/Bára, 28.11.1997 ENDY /1976/Praha/ TP 11.2.2008 /překvápko/Klárka nebo Šimon ENKAL /1986/Praha/ TP 22.2.2008 /překvápko/Iva nebo ?/ Standík, 29.8.2006 E.V.A. /1980/Studénka/ TP 29.1.2008 / chlapeček/Adam FYZIKARKA /1981/Kroměříž/ TP 24.2.2008 / chlapeček/Lukášek LUCIÁŠ /1981/Ostravsko/ TP 22.2.2008 / holčička/Adélka MÁRTY /1980/Praha/ TP 21.2.2008 / holčička/Adélka MAŤKA /1979/Praha/ TP 27.1.2008 / holčička /zatím nemáme MOSE /1968/Praha/ TP 18.2.2008 / chlapeček/Vojtíšek nebo Davídek /Alžběta,7.11.1992 a Václav,10.4.1990 PETULINKAS /1982/Rohov/ TP 17.2.2008 / holčička a chlapeček / Míša a Matěj SANDULA /1981/Strakonice/ TP 25.2.2008 / holčička/Rozárka
7 HOLČIČEK ** : **5 CHLAPEČKUM
Marty, ted je to dokonaly, a ty jsi taky dokonala
![]()
Anleo, tak hupky do postele, klid a nohy nahoru…vecer dej vedet, jestli je to lepsi, asi fakt jinej tlak, ja a Mose jsme v noci spatne spaly…
Holky, ted jsem zase vlitla do sekacku a zase jsem neco koupila…kdyz ono je to tak kraaasny…jdu fotit at se taky pokochate ![]()
Holky,tak už jsem tu zase ![]()
Už je mi líp,a s tim spanim v noci,je pravda že sem toho taky moc nenaspala,jak máme ty dvě koťata tak se rozhodla že spát se nebude a otravovala snad celou noc,hrůza
Měla jsem chuť je vyhodit ven na mráz ale zase to jsou moje prdelky a to bych jim neudělala ![]()
Za chvilku jedeme s Alenkou na další kurz keramiky tak jsem se musela vyhrabat z pelíšku,ale vůůůůůůůůůbec se mi nechtělo.
Márty: Super seznámek,jsi šikulka a z tchýně si nic nedělej,je blbá když takhle mluví ![]()
Endy: Na fotečky oblečků se těšíme,jsme přece holky zvědavý
Sandul, Márty: Super domečky mimísků,je hezký jak už se všechny zakulacujeme ![]()
…akorat jestli to Bedriska, tak bude holt v modrem ;o) Diky za pochvalu..
a jsem rada, ze je ti lip…setri se…
Holky, vypadáte krásně těhotně,já se až stydím dát sem fotku, jsem pořád jak špekatá, dokonce semě v úterý na rodičáku jedna maminka ptala, jestli jsem fakt těhotná, že vypadám jen tlustě víc jak obvykle. ![]()
Márty, super seznámek.
Anleo, odpočívej.