Poradna duly
Jana Čurdová
Jeee, ja si to spletla, u Ameriky je Bubovicky potok a na nem vodopady:
http://coffee.netdev.cz/…dsc_4120.jpg
http://drson.net/…image_13.jpg
Skryje jsou az za Krivoklatem u Tyrova, ale jsou vetsi a hezci:
http://www.brdy.info/…o/skryje.php
Ahoj,
tak jsem taky poslala Endy číslo na mobil.
S prsou mi taky nic neteče teda když jsem zkusila tak něco malinko jo, ale samovolně vůbec.
Jo a k pálení žáhy u Adámka mě pálela hrozně a narodil se jen s chmýříčkem na hlavičce a ani dneska není žádný vlasatec tak možná je to naopak ![]()
nnnnbnnnnvcchjwkkkkmhhkijsiiinbbhkoLlLLLL To je vzkaz od Adámka ![]()
A…
Ajji: Ahoj,
a už je Adámkovi trošku líp?
Mě u Alenky žáha nepálila a byla skoro plešatá,třeba to funguje jak u koho,budeme si muset počkat do února ![]()
ANLEI: myslím, že trošku jo už odkašlává. Antibiotika asi zabírají, ale doma se nudí už by zase potřeboval víc ven a mezi děti, ale rád pomáhá takže když mu dám do ruky hadr tak uklízí a je spokojený
a na Vánoce jsme mu koupili mimo jiné uklízecí
u
Takže holky, které čekáte kluky nebojte kluci jsou výborní pomocníci ![]()
A.
Holky, kamarádka, který je 25let a hodně sportuje, měla včera trombózu. začal jí bolet noha a stupňovalo se to tak, že skončila na pohotovosti. Už 2 doktoři jí řekli, že to je z antikoncepce. četla jsem si o tom na netu a je to dost nebezpečný - může to skončit až plicní embolií a někdy smrtí. Je mi jí strašně líto, je vyděšená. Musí si denně píchat sama nějakej sajrajt na ředění krve.
Antikoncepci nesmí už nikdy brát - jsem netušila, že je takhle nebezpečná.
Já jsem o tom ani nechtěla psát, ale my máme v rodině hodně rozšířenou trombózu dokonce s hroznými následky. Má ji i moje mamka a chronickou. Zrovna dneska se budu objednávat na vyšetření na hematologii. Bojím se aby se při porodu něco nestalo
Jsem z toho fakt vystrašená.
A.
Taky zdravime Adamka ;o) ![]()
Emanko, ono to asi bud podle toho jaka antiko a jak je k tomu kdo nachylny…na zevseobecnovani bych byla opatrna…ale kamaradky je mi lito…
Ajjo, tak uvidis, co ti reknou, prinejhorsim taky dostanes na cas leky na redeni krve, to asi nebude zadna hruza, ne? A jeden uz mas za sebou, tak se nestresuj, ju? ![]()
Dekuju za tel. cisla, mam je zapsane, jeste jich par chybi tak uvidime.
Mose, Sandul, Petulinkas a Marty mi chybi.
Enku beru sois jako breznovku, ale kdyz cislo posle, tak doplnim a Maťka taky moc nepise…
To je hrozný,zdá se mi že je toho teť s tou krví tolik. Manžel má taky špatnou srážlivost a asi to podědí i děti ale zatim si s tim hlavu nelámu.
Ajji a ty se nenervuj, jak píše Endy,jeden porod jsi zvládla tak zvládneš i tenhle. Oni si tě ohlídají aby se nic nestalo
Ajjaa , prostě budeš pod kontrolou, myslím, že když se o tom ví předem, tak to doktoři dokážou pohlídat. Průšvihy jsou, když se o tom neví. A dá se to nějak léčit a vyléčit? Nebo je to záležitost, kterou pak musíš hlídat celý život? Já se tý kamarádky nechci moc vyptávat, abych jí neuvrhla do horší nálady, než asi je.
Tak tady zatim nakukuju do Prosince 2007 a ony uz tam maji 4 kluky…to je presila…
No nám z Lukáška holku neudělají
.
Jinak krom občasného píchání v boku při rychlejší chůzi mi nic není, žáha nepálí, mlíčko neteče, bříško netvrdne. Užívám si tohle období a těším se, jak začnu příští týden péct.
Holky,
slyšely jste o malym Melicharovi Žilkový?
Je to hrozný,já jsem jim tak fandila aby to zvládly ![]()