ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2324
28.11.07 13:14

Anleo, tak to by mně zajímalo, co by ten doktor říkal mně :! Vykašli se na něj, normální magor chlap…

Endy, ti jsi se na to holení ještě extra ptala? Já si totiž pamatuju, jak říkala, že to můžeme odmítnout - k čemuž se chystám, protože taky právě udržuje porost nakrátko, při holení se šíleně osypu a většinou mi to i zhnisá, pamatuju si, že po minulých porodech to byl fakt humus.

A ty nadstandarty prý rekonstruují, na stránkách o tom ovšem nemají ani zmínku :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
28.11.07 13:31

Znovu jsem se neptala, ale beru to tak, ze to bude zase o jedno dohadovani navic ..... uvidim, zkusime to doma jen okolo te hraze … tam jsou chloupky mekci…

8O 8O Jezis, to je tema 8O 8O :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
28.11.07 13:51

Ahoj holčiny, tak mám za sebou velký ultrazvuk a kontrolu. Vše je v pořádku a odpovídá tabulkám. Když jsem se ptala na váhu miminka, tak mi řekla, že váží okolo 1500g, tak teda nechápu, kde ten doktor skoro před měsícem vzal 1750g? 8O No nic, nebudu se tím už zatěžovat. 18. 12. nastupuji na mateřskou a taky mi do poručila porodnici v Novém Jičíně, uvažovala jsem ještě o faktultce v Ostravě. Tak teď sháním info o tom Jičíně. A jak ostatní po kontrolách?
Anlei , to teda nechápu, co to ten tvůj doktro mlel za nesmysly??? 6kg je úplně krásná váhá, já už jsem přibrala 11kg :oops: a nikdo se nad tím nepozastavoval, prostě počítám s tím, že takových 15 to asi bude… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
28.11.07 15:43

Ahoj holkýýý - dneska vyjímečně trochu dřív :D

Tak kolegyně se dneska rozhodně, jestli zůstane nebo odejde…no jsem zvědavá 8O

E.V.I. … 1500g štěstíčka viď? Já už se taky těšim na toho 13týho, až šmudlinku zas uvidím :D

ANLEI, 6kg že je moc? Já mám už 8 kg navrch,takže nevim, co by řekl mě. SOuhlas s ENDY, že ti měl spíš poradit, než ti vynadat. :evil:

EMANKO, to neva, žes odpovídalal ENDY :D Já mám v těch vzkazíkách vždycky taky čurbes a musim se vracet, k tomu, co kdo napsal :P

No, já totiž uvažovala, že bych na ten kurz nešla. Mám kolem docela kamarádky, co mi už daly nějaké ty rady a sestřenka pravila, že jí ten kurz k porodu byl k ničemu, že v tu chvíli jí to bylo jedno. Spíš že se jí hodilo, jak se starat o mrně a to mi zase dává rady už teď mamča…a z netu a z knížek pořád něco studuju…takže si říkám, že penízků není nikdy dost,takže bych ušetřila ty 2000,– radši na něco užitečnějšího. Na tu prohlídku poronice ale půjdu, to jo, chci vidět, do čeho v Motole jdu…ale plánuju to tak na leden.

No a co se týče holení…já problém nemám, provozuju holení obden,takže mi to ani nepřijde… :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
28.11.07 15:47

Jo a holky na www.idnes.cz jsem našla docela dobře popsaný,jak to ude s matřskou a rodičákem od ledna 2008…je to pod financema. Už to mám vytištěný,tak budu študovat co a jak :wink: Tak se mrkněte,jestli o tom teda už nevíte 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
28.11.07 16:33

Marty, peknej odkaz, krasne prehledne … snad uz v tom mam trochu jasno…

Evi, tak dobre zpravy a ty odhady jsou bajvoko…

Je tu jeste nekdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
28.11.07 16:40

Endy, já ještě dvacet minut a pak se přesunu na snovou skupinu - poslední, tak jsem taková nostalgicky naladěná. Prosím pěkně,napiš mi, jak máme pak ty posunuté termíny kursu, já jsem včera byla opět zmatená a nic jsem si nenapsla. Moc díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
28.11.07 17:00

Mose, jeste za ses pripomnela, takze:

18.12. se presunuje na 19.12. 13 - 15 h

11.12. 12 - 13,30

Tak ja prcham, jdu na vytvarku …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
28.11.07 20:01

Ahoj spolutěhulky 8)

Tak se hlásím taky po kontrole, vše je OK. Malá má přes kilo a je pořád hlavou pod žebrama, prý se snad ještě otočí. Jo a test na cukrovku mám v pořádku :D

Anleo, taky jsem přibrala 6kg a nikdo se nad tím nepozastavil.

Márty, tak jsem zvědavá, jak to u vás dopadne. Já dneska měla novou, tak snad vydrží, jinak nevím :roll:

Tak se holky opatrujte :wink:

Jo a Márty, já zatím taky kurz neřeším u doktorky visí leták, že od 34tt, tak to zatím nechám a pak uvidím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
29.11.07 09:51

Ahojky holky,

poradte:

Nase kocka dneska ulovila zase ptacka, a prinesla mi ho…nastesti ho pustila, kdyz jsem ho vzala do ruky (kocka se naparovala jako primadona)…byl jeste zivej, ale ja nevedela, co s nim..nechtela jsem ho moc prohlizet, protoze trepal kridlem a navic se tam porad ochomejtala ta kocka..tak jsem ho dala do krabicky a nechala ho tam tchanovi, at s nim neco provede … … Ty kocky jsou potvory, ale zlobte se na ne, kdyz to maji od prirody :roll:

Ted jsem volala domu a ptacek byl prej uz mrtvej…

Jak je to mam odnaucit, nebo jim loveni ztizit? Rolnicky mely na krku 14 dni a nepomahalo to, jak se pomalu plizily, tak to necinkalo a pak uz bylo pozde…Zas kocky nechci trapit…Doma vymyslime, jak jim na tlamicky pridelat kosik ;o))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
29.11.07 10:16

Ahoj holky,
děkuju za podporu. Já vim proč mám tak velké břicho,to už mi vysvětloval minule že jak jsem otěhotněla půl roku po porodu tak je ta kůže ještě povolená a snadno se napíná,na to už asi pan doktor zapoměl a váhu už neřešim,asi měl zrovna špatnej den,jak psala Endy koukala jsem se na tu křivku v průkazce a jsem ještě pod ní takže je to určitě v pohodě.

Endy: Nám kočky taky nosily ptáčky ale teť s tim nějak daly pokoj.Myslim si že na to nic neni,jsou to šelmy a lověj.To byste je musely mít pořád zavřený doma aby nic nepřinesly,takhle tomu nezabráníte.Když ani rolničky nepomohly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
29.11.07 11:24

Ahoj holky, tak jsem dneska venku pěkně vymrzla, taky máte takovou zimu? Já tohle roční období fakt nemusím :wink:

Endy, myslím,že kočky to neodnaučíš, je to jejich přirozenost a v přírodě to takhle funguje tisíce let. Naše kočky loví ptáky dokonce přes zasíťovaná okna v činžáku, to už je podle mně prostě blbej pták, kterej se nechá chytit. Jediná šance je snažit se odradit ptáky, já mám na oknech rozvěšená CD, od té doby už k nám nelétají, prý jak to hází prasátka, tak je to plaší.A určitě existují i jiné plašiče k barákům a asi je i odrazovat od stavění hnízd v blízkosti koček.
Myslím, že jsem někdě četla výzkumy, že v podstatě v přírodě kočky moc ptáky neloví, resp. ne jako hlavní zdroj potravy, ale prostě lovecký pud jim nevymluvíš.Naše předchozí kočka na chatě lovila nejen ptáky, ale přinesla i malého zajíce a lasičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
29.11.07 11:43

Anleo , ať tě doktor neblbne, asi měl špatnou náladu. A jestli ti řekl, že nemáš jíst ovoce, že má hodně cukrů, tak proč tě nepošle na to vyšetření cukrovky? Ty jsi nebyla, že? Já přibrala 9 kg, myslím, že 6 kg je tady skoro minimum, prostě máš velký bříško, ale to se dalo čekat.

Márty , za 2000 bych teda na žádný kurs nešla, fakt se tam nedozvíš nic jinýho než z netu. A předpokládám, že každá porodnice pořádá prohlídky, aby ses mohla podívat na sály, i když taky se dá odrodit bez toho.

E.v.o., ten doktor se určitě seknul s tou váhou, ono to bylo divný, pamatuju si, jak si to tady řešila. To je přesně ono, oni něco plácnou a ty z toho máš pak starosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
29.11.07 12:29

Emanko: Na tom testu na cukrovku jsem nebyla,můj dr. na to těhulky neposílá,ale moč mám v pořádku.S Alenkou jsem přibrala 18 kg a nikdo to neřešil,taky jsem byla jak koule a za 3 měsíce jsem měla všechno dole,nebudu to řešit,hlavně že e mimi v pořádku a uvidíme příští týden jestly e to obřík nebo ne :lol:
Emanko a jak se Petrovi líbilo v neděly na kurzu,ani jsi nehlásila,nebo hlásila a já si to nepamatuju :oops:
Zítra jedou Alenka na výlet na Karlštejn na výstavu betlémů a v sobotu jdeme do loutkovýho divadla na mikuláše,já už se těšim víc než ona
A včera jsem jí řikala že mi pan doktor řekl že jsem tlustá a Alenka mi povídá :'' Maminko,a řekla jsi mu že budeš mít miminko?''
Je to zlatíčko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
29.11.07 12:40

Anleo, Alenka je vtipna a pohotova ;o) :D :D

Emanko, co ty a krecovka?

Ja jdu v pondeli na UTZ a tesim se .....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí