ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2475
7.12.07 07:54

Ahoj těhulky :lol: :-)
Emanko: V kauflandu mají moc dobré hotové linecké těsto,dokonce i kakaové a opravdu chutná dobře-je to vyzkoušený. Balíček stojí asi 24,–

Teda holky, srázek by byl fajn, do Prahy to máme kousek a Emanko, nebála bych se s tebou :wink: :lol: Aspoň bych necestovala sama,jsem jednou jela v metru až do depa, ale to už je dáááávno :oops:

Evi: Já žehlila věcičky taky normálně z líce,myslím že to stačí,jen hadrový plíny jsem ze začátku žehlila z obou stran

Endy: Gratuluji k úspěšnému pečení cukrátek,já se chystám na ořechy,ty mám úúúúplně nejradši

Mose: To je super že už to máš v práci za pár,aspoň nás tady bude víc na pokec

Holky, Márty už se dlouho neozvala,snad jsou holky v pořádku a jen nestíhá. A Sandulka asi odpočívá a léčí se.
Já jsem přemluvila manžela že když má tu dovču tak se pojedeme cournout na Kladno po krámech,kouknout po dárkách,tak se tak těším.Teť vezl malou do školky.
Včera jsme ji tam nechávaly zase po dlouhý době až do odpoledne a ona byla naštvaná že jsem pro ni přišla ještě moc brzy, v půl 3, a jestly už může ve školce spát pořád 8O Překvapila mě,jsem si mylsela že chce chodit po o jako ostatní děti ale naše dcera ne. Co udělá jedna super hodná učitelka :lol:
Jéééžiši, takovej román jsem Vám sem napsala,a už zase letim,veze se mi domu snídaně a pak hurá do víru velkoměsta :lol:
Opatrujte se a odpočívejte, přece nebudete pracovat když je ten pátek :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
7.12.07 07:58

Já jsem ale hlava děravá :
Emanko, dodatečně vše nej k tvému svátku, vlastně tobě i Báře :srdce:
A jaký bylo Bářino představení? Pochlub se, ale je to šikulka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
7.12.07 09:46

ahoj holky,
tak až mně přestane bavit logistika, můžu to zkusit třeba jako Šeherezáda, nebo lidový vypravěč :wink: jsem si vybájila jak mám miminko napříč a přesně celou jeho anatomii a on je tam přitom úplně vzorně hlavičkou dolů … Dr. mě nechala, abych si podle ní šáhla na hlavičku, zvláštní pocit. No,takže jen ta prdelka co se mi boulí uprostřed je fakt tedy prdelka :lol: . Jinak je všechno v pořádku, vypadá to,že budu zas mít spíš drobka, je cca o týden menší než by měl být. Na ultrazvuk se budu teprve objednávat na 32. týden.
Dneska poslední „normální“ den v práci, ani si to moc neužívám, po Vašíkovi dneska ulehla i Ája a zřejmě budu muset ještě na veterinu s kocourem, ráno se nemohl vyčůrat, tak mám spíš plnou hlavu starostí.
Emanko, ještě opožděně gratuluji k svátku, omlouvám se, nějak neudržím myšlenku…
K žehlení - žehlila jsem jenom z líce, plenky do šesti neděl z obou stran, resp. já jsem tenkrát měla takový malý domácí mandl, kterým jsem je protahovala, bůh ví, kde je mu konec :wink:
Kosmetiku taky žádnou nemám,ale ani žádnou nechystám, max. koupím Bepanthen, po zkušenostech s Ájou radši počkám. Včeřa na kursu taky PA říkala, že do dvou měsíců je nejlepší žádná kosmetika, jen čistý olej a Rybilka na zadeček.
Kalhotky a vložky do porodnice mám, vyhrála jsem aukci na Aukru, se mi to zdálo výhodné a že nemusím nikam chodit :wink:
Chybí mi kočárek, postýlka a autosedačka, pořád nevím, co vlastně pořídím, chci to nechat na leden. Tedy postýlku mám vybranou, ale pořád si říkám, že je ještě čas a že by mi doma zbytečně překážela. Vy už máte všichni postýlky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
7.12.07 10:29

ahoj holky,
Mose, my uz postylky mame, kupovali sme je nekdy pred 14 dnama, povleceni a periny sem objednavala pres net v jednom obchode v Brne, tak mi to mamka tento tyden vyzvedla. Jinak uz mam asi vsechno, mela sem strach, abych treba pak nemusela lezet, preci jenom doktorka me furt strasila, takze sem chtela mit radsi predem. A navic, kocary se tady blbe shani, ten vyber je malej a ten, co sem si vybrala, sem pak zjistila, ze se neda sehnat :evil: pak sem na neho nahodou v brne v Chiccu natrefila, takze sem ho hnedka brala.
S pranim a zehlenim ale zacnu taky az v lednu. Ja zehleni uplne nesnasim, takze mi trva se k tomu dokopat :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
7.12.07 10:32

Mose, ja postylku mam, ale matrace jsou na skrini zabaleny tak, jak mi prisly postou a postylka je rozlozena a oprena z boku skrine… :wink:

Anleo, tak dobre poridte.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
7.12.07 10:51

Holky, díky za přání, ale stejně se mi Emanka začíná líbit víc jak Jitka, uvažuju, že se nechám přejmenovat :lol:

Mose , to je asi dobře, že je menší, když si taková prťka, ty bys možná měla problém porodit čtyřkiláka, ne? Ale si mě pobavila, jak si rozeznala polohu - jak si můžeš splést prdelku s hlavičkou :lol: A to doktorka tu polohu zjistila jenom pohmatem? Píšeš, že na UZV jdeš později. Jinak Petr u nás taky lehnul, a to mají jet zítra na ty hory, jsem zvědavá. Ale je toho na něm moc, posledních 14 dní maká jak barevnej, buď na stavbě nebo je každý den do 8 v práci, tak se vůbec nedivím, že to jeho organizmus nevydržel.
Já postýlku mám po Báře, akorát jí má půjčenou kamarádka a musí mi jí nějak dovézt, ale to je času dost. Dneska jsem si objednala přes mmb autosedačku, můžete mi jí omrknout:
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
vypadá dobře, doufám, že to dopadne.
A jsem v jednání s paní z mmb ohledně přebalováku, uvidíme.

Petulinkas , je to asi náročný, všechno kupovat dvakrát, co? Ale i tu radost budete mít dvakrát :srdce:

Endy , jak je? Ty pořád píšeš, co vaříš a pečeš a nezapomínáš, že jsi doma, protože jsi nemocná? :o Ty jsi ale velká vyráběčka, máš ty věci moc pěkný. Já se vždycky akorát po někom opičím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
7.12.07 11:32

Emanko, autosedacka je moc hezka a za super cenu, ze je znackova …

Neboj ja se setrim to vsechno delam s prestavkama a pomalu ;o))

MMch, taky nevim, jak by se mi vesla vybavicka pro dvojcatka, ale nejak by se to zvladnout muselo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
7.12.07 11:41

Narocny to trochu je, ale da se to. Problem byl akorat s tim kocarkem, to sem byla fakt nastvana. Kdyz si clovek stanovi, co chce, aby ten kocar mel a nemel, tak mu vyjdou ve vysledku tak tri. Vsak bych vam ho mohla supnout do galerky, at se muzete mrknout. Taky kdyz chce clovek kupovat stejny obleceni, jen treba jinak barevny, tak je to taky trochu problem. Vsuce se sezeny klasika - modry a ruzovy, jenze kdyz ta nase Misa neni furt na 100% holcicka, tak bych radsi misto ruzove kupovala treba zlutou, a to uz problem je. Vcera sem to poprve vzdala, byla sem trochu utracet a koupila sem prvni ruzovy vecicky :-)
Holky a pecete toho hodne, jako cukrovi, myslim? Ja chcu zacit pristi tyden, ale nevim, budu si u toho muset sednout, ti prckove me tlaci jak blazen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
7.12.07 11:42

Emanko, autosedačka je super :!

jj, doktorka ho hmatala prostě jenom přes břicho a pak mi navedla ruce, abych ho taky chytla za hlavičku, přišlo mi to lehce brutální, ale teď mám pořád svrbění to zkoušet pořád :D

Jinak z domova špatné zprávy, Áje i kocourovi je hůř, tak to bude ošetřovatelský víkend, asi ani na ten tarot nepůjdu.

Endy, už je ti líp? já bych taky měla postýlku zabalenou a rozloženou, protože jinak by v ní určitě spali všichni chlupatci, budu jí mít na kolečkách, protože si pořád nejsem jistá, kam ji vlastně dám. No kdyžtak až tu bude Radek,může trochu šoupat nábytkem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
7.12.07 11:46

Petulinko,

ja pecu svoje oblibene cukrovi a experimenty…pernicky z kila mouky…to je cca krabice od bot mensi, jinak pecu co druh tak pul kila mouky cca…no a neco bude pect zase tchynka a neco vymenime s moji mamcou, takze misy budou pestre …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
7.12.07 11:50

Jasně Petulinkas, ukaž kočárek, to jsem zvědavá. S těma oblečkama to řeším podobně, jak nevím, co to bude. Snažím se kupovat bílý, žlutý, béžový a zelený, ale pár modrých věcí mám a ty růžový šatičky :lol:

Já s tím pečením pořád nevím, snad v neděli na něco skočím, ale bude to muset být rychlovka. Jinak dělám každý rok včelí úly, chutnají mi ty nepečený. vždycky jsem dostala krabici od mámy, jenže prý letos péct nebude, máma i babička mají cukrovku a táta drží dietu. Tak se do něčeho musím pustit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
7.12.07 11:51

Jasně Petulinkas, ukaž kočárek, to jsem zvědavá. S těma oblečkama to řeším podobně, jak nevím, co to bude. Snažím se kupovat bílý, žlutý, béžový a zelený, ale pár modrých věcí mám a ty růžový šatičky :lol:

Já s tím pečením pořád nevím, snad v neděli na něco skočím, ale bude to muset být rychlovka. Jinak dělám každý rok včelí úly, chutnají mi ty nepečený. vždycky jsem dostala krabici od mámy, jenže prý letos péct nebude, máma i babička mají cukrovku a táta drží dietu. Tak se do něčeho musím pustit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194

S tim pecenim to mam podobne, domluvili sme se s mou mamkou a segrou, ze kazda upecem dva nebo tri druhy pro vsechny a pak si to vymenime. Takze hotovo. Premyslim, ze bych taky koupila to testo, jak ste o nem psali, na linecky.

Kocarek uz mate v galerce, jeste sem na neho dokupovala dve hluboky korbicky a taky na neho jdou pripnout autosedacky, co uz mame koupeny (to na zadny jiny kocarky, co prckove sedi vedle sebe, nejde, jen na ty za sebou)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
7.12.07 11:58

jeeee, Endy, vy mate krasnyho chlupace. To je knirac?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí