Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj holky,
Emanko, mně Vojta taky vůbec nekope do žeber, proto jsem si myslela, že je tam napříč a nebyla to pravda, takže to asi nic neznamená. Pořád se boulí nejvíc okolo pupíku.
Endy, máš tam zavolat kdykoliv a domluvit si, že bys kdyžtak tuhle hodinu nahradila v lednu, byla tam paní doktorka od miminek a nevěděla přesně datum kdy to bude… máme si koupit domů 60% líh a nevatové tamponky, budeme 10-14 dní ošetřovat pupíček.
Včera jsem upekla dvoje cukroví, dneska ho chci ještě dozdobit a zítra péct další, protože víkend bude hektický, je poslední letošní pražská výstava, kam jdu s kočkama a přijedou známí z Polska, kteří u nás budou i bydlet, tak to neudělám nic. Navíc jsem slíbila hlídat týden dva kocourky z posledních koťat, jejich noví majitelé jedou na hory, tak tu bude fakt „veselo“, ještě to musím nějak šetrně sdělit Radkovi
Zrovna si s ním píšu, sbaleno prý ještě nemá..
S lumpačením nevím, nevím
Radek byl z bříška lehce vyděšený už minule a to bylo před dvěma měsíci, tak to bude chvíli trvat, než si „zvykne“. Bude tu do osmého ledna, naposledy jsme byli spolu tak dlouho někdy v červenci a to ještě pryč na dovolené, tak jsem trošku nervozni, jak se všichni sžijeme.
Jo a normálně jsem dneska chytla paniku, včera ta doktorka tvrdila, že první děti se rodí víceméně na termín, ale druhé a další dřív cca o dva týdny, sice to odpovídá Vašíkovi i Áje, ale nějak mně nenapadlo, že by to bylo pravidlo. To by vypadalo spíš na začátek února a to se mi najednou zdá za dveřmi ![]()
Jo, tak jsem se vykecala, Mirenko vítej, ostatní jsem sice přečetla, ale myšlenku neudržela, tak jdu radši něco dělat
Ahoj děvčata, tak jsem po včerejší dovolené v práci a nemůžu to tady vydržet - strašně vám závidím, kdo už jste doma. Už jsem tak pomalu popředávala práci, takže se mě kolegyně občas jen na něco zeptá, ale byly jsme domluvený, že v prosinci už to budou dělat samy, aby do toho pak nespadly rovnýma nohama. Hrozně se mi to tu táhne.
Odpo jdu na třídní schůzku a děti nám budou hrát nějaký vánoční příběh - vánoce u chudé rodiny a u bohaté - Bára hraje chudou matku ![]()
Mose - mně se taky boulí přesně kolem pupíku, pořád přemýšlím, co to asi je - koleno nebo co. A jak ti doktorka nahmatala tu hlavičku - to znamená, že máš tvrdou bouli úplně dole? Já tam mám prázdno
Zítra jdu na kontrolu, tak uvidíme, ale moc si nemyslím, že se emánek obrátil.
Emanko,
Vdrž
Už to máš taky za pár a jsi doma ![]()
Já mám Vendy nohy v levym boku a občas u pupíku cítím slabší kopanečky a to jsou prý ručičky,teda takhle mi to popsal doktor ale v tom levym boku to je teda něco. Hlavičku jsem mu nezkoušela našahat, se bojim abych mu něco neudělala ![]()
Emanko: Báře přejeme aby se í vystoupení povedlo ![]()
Mose: doufám že nám pak napíšeš Radkovou reakci až tě uvidí s větším bříškem když jste se tak dlouho neviděly
Bude asi koukat ![]()
A držíme palečky kocourům na výstavě
Holky já Vám něco prásknu, Ann měla včera narozeniny ![]()
Ann, ty tajnůstkářko
VŠECHNO NEJLEPŠÍ, AŤ SE TI SPLNÍ VŠECHNO CO SI PŘEJEŠ
![]()
Emanko, já bych se předtím taky v:,–(ila, že dole nic nemám, tu hlavičku mi doktorka nahmátla fakt dost brutálně, doslova mi zabořila obě ruce do podbřišku, tak hluboko bych se já normálně bála - ale byla tam a pěkně tvrdá… Od té doby jsem to sama nezkoušela, prostě mám zábrany tak moc tam šahat. Kolem toho pupíku taky tipuju asi kolena, podle toho jak se to boulí všemi směry ![]()
Radek se prý na večer těší - v tv půjde snooker ![]()
Mose:Já myslím že se těší hlavně na tebe
,i když mistrovství je mistrovství, my jsme včera povině koukaly na hokej ![]()
Ahojky zacinam tu mit posledni vecerni hlaseni, se mi zda ;o))
Mose, dekuju za vzkaz, domluvim se na te posledni hodine … a vezmu si konecne i telefonni cisla ;o)) Ja bych tu hodku i ozelela, ale Slavka ty kurzy desne bavi a porad si opakujepoucky a kdyz nam volal kamarad, ze maji prcka, a jak jeli do porodnice a cekali, tak poucene pokyvoval hlavou a rikal si, jo to byly poslicky …
je k sezrani… ![]()
Emanko, me dr. rikal ze je Bedrich hlavou dolu, nemuzu nic nahmatat, ale pri pohybech mam pocit, ze si protahuje nohy, coz znamena, ze me tlaci najedne strane boku na urovni pupiku asi zadkem a kopne presne na druhou stranu, taky zadny zebra… a jemnejsi chveni a zduchani citim okolo mocaku, tak to asi budou rucicky …
Ann, vsechno nejlepsi a peknou oslavu …
Mirenko, cekam, kdy se dozvime dalsi info otobe a na tvuj metrik ![]()
Jinak jsem si vcera merila pas kolem pupiku a je to tesne nad metr ![]()
Jinak asi nic noveho, zitra jdu do prace, tak tu budu i pres den ![]()
Pa
Dobré ráno,
tak já jsem včera dostala pěknýho sprďana od Petra, pořád si ošahávám to břicho, kde jako emánek je a prý ho tlačím a šťouchám. A byla přednáška. Taky je najednou nějak chytrej, otec ![]()
Holky, mně se normálně zdálo o Sandule - už nějak nevím co, ale včera jsem si na ní vzpomněla, protože můj kamarád měl to samý s tváří a vím, že ho to docela bolelo, tak jsem si říkala, že snad je v pohodě a v noci mě přišla navštívit.
Tak doufám, že se nám brzo ozve co se děje.
Endy, Mose, jdu za chvilku na kontrolu, tak jsem zvědavá, jestli doktor něco nahmátne.
Včera na třídní schůzce - Bára zase dostala trojec, tak jsem debatila s paní učitelkou a říkala, že Barča je taková roztržitá poslední dobou, že je asi nervózní z toho miminka
Četla jsem, že se to může stát tatínkům, u nás i dítě
Tak doufám, že se emánek narodí a vysvědčení na konci školního roku už bude v pohodě ![]()
Sandula mi psala SZ s mobilem a rikala, ze moc nesmi ani cist, takze nechodi na net, ale jinak byly s Rozarkou v poradku. Psala, at ji pisem SZ, ze diskuse nebude stihat docitat, ale na SZ zareaguje. Me ale uz pak neodpovedela, ale to je tak tyden ne vic…
Chudák Sandula, musí se nudit, když nesmí ani číst. To je mi jí fakt líto.
Já u doktora OK, mimi je prý svisle, takže hlava buď nahoře nebo dole. Vzali mi krev - bere se prý znovu v 32. týdnu. A budu teď chodit po 14 dnech a od 36.týdnu po týdnu. A hlavně - mám už černý na bílým, že nastupuju na mateřskou!!
Koupila jsem si dneska (cestou k dr.) bezešvou podprdu a myslím, že to byl moc dobrý nápad. Všude už mi to tlačilo. myslím, že v tom půjde dobře i kojit. Ty kojící podprsenky mi připadají děsně asexuální - takový obrovský. I když ono to asi bude jedno ![]()
Emanko, ja uz nejaky cas nosim jen sportovni podprsenky … ostatni, hlavne ty s kosticema me tlacily a od jedny jsem mela vylozene poskrabany bricho, jak jsem cely den sedela a bricho bylo vysoko…
..a na krev jdu taky pred posledni poradnou pristi tyden…
Pěkný večer všem,
tak mě dnes ředitel oznámil, kdo po mě dostane třídnictví, ale že pololetí dokončím já
. To znamená třídní schůzky v lednu, spočítat absenci, zápis vysvědčení a jeho kontrolu s podpisem. No už teď jsem unavená, nevím jestli to zvládnu.
Ahooooj ![]()
Jejda, tady ale leží mrtvola
Všechny pečete, uklízíte a nakupujete dárky co? Mě to čeká zítra…tedy to nakupování…na úklid prdim, beztak je tam ten prach za dva dny zpátky
A pak, nemám ani energii, holčička pěkně řádí. Včera jsme byli na UTZ ve 30tt a máme už 1800g! Šikula jedna.
Taky jsme ve středu absolvovali s teťkou Předporodní informační kurz v Motole. Kdybych měla za porodní asistentku tu holku, co nám tam vyprávěla,jak to v Motole chodí,tak bych měla fakticky štěstí! Byla milá, příjemná a moc sympatická!
Tak Šmudlinky těhulky, hezky odpočívejte, nemocný Kulišáci ať jsou co nejdříve zdraví a hlavně - odpočívat. hezky nohy nehoru a nechat se obskakovat, však ono se to letos bez toho vánočního šůrování taky nezhroutí ![]()
Ahoj holky..
tak se hlasim ze jsme konecne v poradku..jeste trosku doladujem na rehabilitacich bradu ale uz to jsem zase ja..zaplat panbuh..jinak je u nas taky blazinec..peceni, uklid, venec mi opadava z toho panel. tepla..
Jinak mi vcera boural bracha s manzelem..nastesti se nikomu nic nestalo..ale auto je na odpis..bylo to brachovo auto..dam vam sem fotky..az to auto uvidite tak si reknete ze pri nich museli stat vsichni svaty..jeli unaveny z prace a bracha usnul (mikrospanek)..jezdi uz 15let a jeste se mu to nikdy nestalo..no je mi ho docela lito..kort ted pred vanocema..
Jinak ve ctvrtek 20.12 jdem na UTZ ve 30tt a mame si prinest i videokazetu ze nam doktor natoci aspon maly video..tak se tesim.. ¨
Tak zatim holky pa pa a opatrujte se..
Endy, my lumpačíme pravidelně jak před těhu, Pavel je nadšený z bříška i rostoucího poprsí.