ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3492
23.12.07 18:42

MOSE: nemám nic dočeno, ale všimla jsem si, že máš nějaké trápení ohledně váhy miminka. Určitě bude všechno v pořádku. Mi taky vyšlo na předposlední poradně, že mimi vůbec neroste. Byla jsem z toho pořádně vystrašená, ale byla jsem u známe na jiném utz a ten naměřil úplně jiné hodnoty. Neboj, mimi bude určitě v pořádku.

Andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
23.12.07 20:42

Ahoj holky, taky jsem vám přišla popřát krásné svátky a zítřejší Štědrý den. Opatrujte se! E.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
24.12.07 09:57

Ahoj holky,
přejeme všem krásné Vánoce, hromadu dárků pod stromečkem a domácí pohodu. Olga, Pavel a Lukášek

• Citovat
  • Upravit
2681
24.12.07 10:57

Tak ještě jednou veselé vánoce! Podívejte se na to, vytvářela jsem to hodinu, než se mi to povedlo :lol:

http://www.elfyourself.com/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
24.12.07 13:28

ahoj maminy,
tak Vam prejeme krasne Vanoce, hlavne si je uzijte v pohode a stesticku s mimiskama v briskach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
24.12.07 13:57

Těhulinky,
i My Vám přejeme krásné vánoce a hlavně zdravíčko do nového roku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
25.12.07 16:42

Ahoj holky,

doufam ze jste vsichni prezili Stedry den bez ujmy na zdravi a dostali jste vse co jste si prali..

Jinak jdu k Vam na radu..mam posledni dobou problemy s palenim zahy a s travenim..a Malox mi uz nezabira,mliko taky ne a horky mandle taky ne…mate nekdo taky takovy problemy a co na to pouzivate..Renie zrovna nejak moc nemusim,zveda se mi po nem zaludek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
25.12.07 18:13

Ahoj těhulky,
dodatečně jdu popřát krásné vánoce, doufám, že jste si to všechny náležitě užily :wink: U nás jsme skoro všechno dostávali na malou :D

Sandul, já neporadím, naštěstí takové problémy nemám (ťuk ťuk)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
25.12.07 19:45

Ahoj holky,
Sandul, mě pálí žáha snad celý den a opravdu jediný co mi pomáhá je renie, zeptej se v lékárně, dělají i různé příchutě a to pak chutná jak lipo, a nebo v lékárně prodávají stoppal, ono je toho víc, v lékárně ti určitě poradí.
Tak papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
26.12.07 07:54

Ahoj holky,

tak já už od pěti nespím teda teď už by se mi zase chtělo,ale Adámek bude vstávat tak už to nemá cenu :? Adámek měl radost ze spousty dárečků. Hlavně dostal spoustu knížek takže budeme číst a číst :) Ven se stejně moc nedá. Taťku máme v práci tak jsme sami:-(

Na malou jsme kupodivu nedostali skoro nic. Jen nějakou pěnu do koupele, krém proti větru a mrazu. Jo a já jsem kromě jiného dostala osušky do prodnice :) no jo už se to fakt blíží.

SANDUL: já rennie taky nemusím. Zkus Tums přijde mi lepší. Nejlepší jsou citrónové.

Jinak jsem nervózní s kamrádkou, která měla termín 24. a zatím nic tak čekám kdy to přijde a těším se až půjdu na návštěvu do porodnice :)

EVI: to mi připomnělo, že jsem ti měla napsat čerstvé zážitky z fakultky v Porubě, ale ona se nakonec rozhodla, že půjde rodit do Vítkovic takže s fakultkou ti nepomůžu.

Zatím papa pohlaďte bříška a odpočívejte a papejte a dívejte se na pohádky :)

Andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
26.12.07 09:21

Ahoj,
tak jste to taky přežily ve zdraví? My byli hlavně strašně nacpaný a ještě to neskončilo. Včera jsme byli na obědě u tchánů - byla kachna - a dneska jdeme k našim - pro změnu je kachna :lol: O štědrý večer jsme byli taky u našich, jako obyčejně. Emánek dostal už 3 dárky - 2 hračky - jednu jsme koupili my a je to hrací plyšák, chci mu to hrát už teď, aby si na to zvyknul. A dostal béžovou španělskou deku, myslím, že jí tady Sandula ukazovala, že jí má taky. Překvapilo mi, jak je tlustá, ale je fakt děsně heboučká. Bára byla spokojená, dostala, co si přála a ještě něco navíc a sjíždí pohádky. Klasika. Já dostala od Petra ještě o vánoce ráno vánoční kytku, to mi docela dost potěšil :lol:
Jinak mi pořád nic netrápí, ani to pálení žáhy, jen mi bolí záda. Asi bych to v tý práci už ani nevydržela. Nevydržím sedět dlouho na jednom místě, o vánoce jsem dokonce musela ležet pod stromečkem. Zítra jdu k dr., jsem zvědavá, co mi řekne na to ne úplně nejlepší EKG.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
26.12.07 11:42

Tak my se pořád cpali bramborovým salátem u mamky i u tchánovců. Sice ještě máme v ledničce, ale dneska bude změna. Dělám zelí :D akorát kachna nebude tu fakt nemám ráda i když Adam by si dal. No bude muset stačit vepřové :wink:

Španělskou deku jsem si taky přála, ale nedostala. Adam říkal ať si ji prý radši vyberu sama. Tak jo no :)

Jo holky je tady někdo kdo ještě nemá koupený nebo ani vybraný kočárek nebo jenom já? Pořád šmíruju na mimibazaru jestli někdo nebude prodávat ten můj vysněný bebecar stylo at. Teda je tam jeden co se mi moc líbí, ale 12000 na ojetý kočár mi přijde dost :( no a ještě jsou tam dva, ale ty mi moc nesedí barevně. Tak nevím. A nový bebecar je pro nás hooodně drahý :(

A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
26.12.07 18:07

Ahoj těhulky,
poctivě vás dočítám, ale nějak nestíhám reagovat, teď už to snad bude lepší, jelikož už do práce nejdu.. jupííí
Emanko.. já taky mám co dělat abych celé ty dny useděla. Dnes jsme si byli dopoledne zaplavat, tak to bylo příjmné. Jinak to řeším tím, že si doma lehnu, sedět fakt nevydržím dlouho.
Co se týče žáhy, tak ta mne trápívá často, řeším to cucáním Renie a pomáhá, takže nemusím hledat nic jiného. Jen jsem si říkala, že si budu muset skočit do lékárny pro nějaké s příchutí, protože ty klasické nejsou moc dobré, ale co by člověk nevydržel, když ho to trápí.
Ajjo s tím kočárkem nejsi jediná. My se chceme jít podívat po novém roce do Havířova do Elánu, je tam obchůdek dětský koutek a mají ta, na mimča skoro všechno a mají i spoustu kočárků, ale jen se musíš s tou paní pobavit, protože jich mají spousty co vůbec nemají na prodejně a často je tam mění. Udělají je i v jiných barvách, akorát to tedy trvá měsíc a některé jsou opravdu moc pěkné za super ceny. Takže uvidíme. Jinak představu jak by měl vypadat mám, tak uvidíme co z toho vyleze.
To nám ten čas pěkně letí co? Malá mi v břichu dělá čím dál většího vetřelce :lol: tak po večerech koukáme jak se tam rochní. Jinak bříško roste jako z vody a já nemám ani odvazu vlézti na váhu, jelikož jsem při posledním se vážení zjistila, že mám 11 kg nahoře. Blééé to je hnus. A ještě se teď cpu celými dny bramborovým salátem a řízečkama.. prostě jsem v tomhle každej rok úplnej magor, když já si jinak po celej rok bramborový salát nedám a tak si ho přes vánoce užiju do syta, zas na další rok. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
26.12.07 18:42

Ahoj holky,

ja se vam musim ochlubit co jsem dostala od Tibiho k Jezisku..normalne..krasnou bavlnenou kojici nocni kosili…ja byla uplne paf…je to kluk sikovnej.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
27.12.07 09:06

Ahoj holky,

šťastné a veselé po svátcích,my jsme tak nějak v poklidu přežili, hadi spokojení, že dostali, co chtěli, takže pohoda. Co je Radek doma,tak se vůbec doma nedostanu k počítači, maximálně na chvilku, tak snad ještě že jsem teď na dva poslední dny v práci a můžu se ozvat a dočítat :lol:

Sandul, na žáhu mi nezabírá taky nic, Renie kupuju ovocné, ale někdy taky nepomůže. Ještě se chystám vyzkoušet Gaviscon gel, mělo by to být trošku něco jiného, ale i dr. krčí rameny,jakože vydržet, než se miminko posune ke konci o trochu níž, pak by to mělo být lepší.

Kočárek taky ještě nemám a nemám ho dokonce ani vybraný, pořád to nějak odkládám, resp. nemůžu se rozhodnout. Asi si to dám jako novoroční předsevzetí :wink:

Luciáši, dorazila pošta?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital