ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1975
15.12.07 15:31
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
15.12.07 16:40

Ty bláho Sandulo , já se tak lekla - to auto vypadá příšerně. A hlavně jsem se lekla, že jsi tam seděla :( Tak to měli fakt velký štěstí, že se jim nic nestalo. Má brácha aspoň pojistku? Ale je super, že už začínáš být zdravá.

My byli dneska v Ikea koupit mi k vánocům křeslo Poang s podnožkou, po kterém toužím už asi 5 let - jsem nadšená. Úplně se vidím v něm, u topení, s lampou a knihou :lol: Hm, asi to tak teď dlouho nebude :lol: Určitě ho znáte - z toho ohýbanýho dřeva, jak se trochu kejve, má ho už půl republky. Přijde mi děsně pohodlný. Vybrala jsem si hnědou kůži. A Emánkovi jsme dneska přivezli autosedačku - nakonec jinou, než jsem psala, ta paní se mi už neozvala, ale našla jsem stejnou barvu ke kočáru, takže ještě lepší.

Večer jdeme na vánoční večírek, to je u nás ve firmě skoro ples. Ale Petrovi ještě není dobře a já toho moc nenatancuju, takže tam asi dlouho nebudeme. Bára tam bude s holčičkama cvičit aerobic, tak budu zas hrdá matka :lol: Jdu si chrupnout, abych večer nebyla utahaná.

Mějte se hezky a kašlete na úklid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
17.12.07 08:27

Ahoj holky,
Sandulko, to vypadá hodně ošklivě, stáli při nich všichni svatí.
Hlásím napečeno a nazdobeno, ještě ve středu upeču manželovi věnečky a zabalím dárky a mám hotovo.
Mažu do školy, mějte se.

• Citovat
  • Upravit
3481
17.12.07 11:33

Ahoj holky,
tak se hlásím po kontrole, od zítřka nastupuju na mateřskou :) doktorka se mě ptala, jestli se bojím porodu, tak jsem jí řekla, že ani ne, že nevím, do čeho jdu, ale že mi mamka říkala, že se musím těšit a myslet na to, že bude miminko za pár chvil na světě. Jsem zvědavá, jaký budeme mít každá z nás porod, to si o tom pak určitě napíšeme.
Emanko , tak jak Ti dopadl vánoční večírko-ples? Užili jste si to? Já se chystám ve čtvrtek na ten náš ze školy.
Sandul , ta havárka je fakt hnusná, moje tchyně taky skončila na střeše asi před měsícem, fotky vypadaly hrozivě, ale naštěstí se jí nic nestalo, jen byla v šoku, takže se třepala a pořád brečela, ale fakt to odnesly jen ty plechy, jako u vás, takže klika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
17.12.07 20:09

Ahojky :D

SANDUL, ty fotky teda fakt vypadají hrůzn!Štěstí, že jsou živý a zdravý :! :! :! …a taky že je i tobě líp :P

EMANKO, křesílko si určitě užij, pak v něm místo s knížkou budeš vysedávat s miminkem :D

E.V.I, to je parádička, takže od zítřka pohodička a klídek? Mě to čeká od 10týho. Chvilkama se hrozně těšim, ale čim víc se to datum blíží, tím víc se tý změny trochu bojim.
A máš supr přístup k porodu. Já se zatim taky moc nebojim…jenom malinko, ale taky jsem si říkala, že u toho semnou bude Jaromír a hlavně si musím na porod těšit a ono už to nějak dopadne.

Když jsme u porodu. jak jste na tom s epidurálem nebo jinejma způsobama tišení bolestí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
18.12.07 11:01

Ahojky,
teda tady je ale mrtvo - všechny šůrujete a pečete? :lol:

Márty , epidurál apod. nechávám otevřený, ráda bych to zvládla bez, ale dovedu si představit, že to dokáže hodně ulevit. Asi to dost záleží na rychlosti porodu a tak. Proto já si ani nedokážu představit teď předem psát nějaký porodní plán a tak, nějak moc nevím do čeho jdu a připadá mi hloupý do toho doktorům kecat, věřím, že mi vyjdou vstříc.

Jinak já jsem pořád OK, jenom mi po 8hodinovým sezení v práci večer fakt už bolí záda. Dneska mi bolí už teď.

Vánoční večírek byl fajn, Bára pěkně cvičila, vydržela jsem tam až do půlnoci, ale nohy jsem pak necítila. Akorát tedy jeden kolega Japonec udělal pěknou ostudu - opil se tak, že tam ležel na chodbě na zemi pozvracený a odvezla ho sanitka do nemocnice. Oni neumí pít tvrdý alkohol a jak jsou menší, tak i míň vydrží, tím ho nechci omlouvat, dospělý člověk by se teda do takovýhle situace neměl dostat, zvlášť na firemním večírku :lol:

Holky, začala jsem přemýšlet do čeho to miminko budu oblíkat do kočárku a nějak nevím - mám jednu zimní kombinézu, ale až vel. 80, na to úplně malý miminko ne. Nevím, jestli bude stačit fleecový dupačky, kabátek a dát ho do tlustý rychlozavinovačky a v tom ještě do fusaku. Nedokážu to odhadnout. Jak to máte vymyšlený?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
18.12.07 13:49

Ahoj holky,

Marty, ja to taky budu resit tak, ze se radeji budu tesit a ono to snad dobre dopadne…s zadnou analgezii predem nepocitam… jen se mi nejak nechce do lehu na kresle, uz se vidim, jak tam cvicim na vsech ctyrech apod. Me se i ted spatne lezi na zadech a neumim si predstavit lezet tak v bolestech a jeste pri tom „pracovat“..i kdyz vim, ze se to da prizvednout…ale jak jsem to videla, tak o moc nee…

Emanko, ja finisuju v praci, takze moc nestiham psat..ted nam skoncilo „posezenicko“ upkal jsem buchtu a udelala bejliz na rozloucenou, tak se chvilku klabosilo. Dostala jsem dva kompletky pro mimi z Nextu - moc hezky…

Jinak me zacala nove bolet stydka kost z dlouheho sezeni, a je to tedy nic moc … Zitra jdu na kontrolu a jsem zvedava, jestli pak uz budu chodit jen do porodky nebo i k memu dr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
18.12.07 15:51

Tak já se právě vrátila z EKG - už jste byly? Doktor už mi o to upomínal. A mám takovou křivku, že kdybych tam prý přišla s pálením na prsou, myslí si, že má mírný infarkt. Doktor říkal, že je možný a pravděpodobný, že prostě mám tu křivku celý život, jenom, že není úplně standardní. Tak nevim. Do zprávy mi napsal, že pro klid duše se může natočit echo k vyloučení chlopenní vady. Tak jsem zvědavá, co na to doktor příští týden. Abych u porodu fakt nedostala infarkt :lol:

Jinak já už to v práci fakt nemůžu vydržet, děsně mi bolí záda a je tady vedro. Mám ještě 2× půlden volna, zítra a v pátek a ve čtvrtek nějak odpo na chvilku zdrhnu, fakt mi dělá problém tady vydržet 8 hodin sedět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
18.12.07 15:54

Jo ještě jsem vám zapomněla napsat, že ten doktor na EKG byl ale neuvěřitelně pěknej - třeba se mi rozbušilo srdce z toho, cha chááá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
18.12.07 17:33

Ahoj těhulky,
jdu Vás pozdravit,poctivě sem četla všechno co jste napsaly ale vůbec nic si z toho nepamatuju :oops:
Alenka jede na vánoce k tatínkovi takže budeme doma sami s manžou a ten si vzal závoz pro pekárnu tak pojedu s nim, takže tak u nás budeme trávit štědrý den, no což, vynahradíme si to příští rok už s prckem.
Zítra jdu na kontrolu tak musím nahlásit že už nám začaly poslíci, snad tam Vendelínek ještě nějakou dobu vydrží.
Jo a taky jsem Vám chtěla napsat že jdu zítra reklamovat hlavu, no hlavu, spíš barvu, byla jsem u holiče a pani neměla moc času a úplně to zkonila, já doma ještě dostala vynadáno že jsem jí za to vůbec zaplatila tak tam zítra jdu ať s tim slečna něco vyvede, snad to ty vlasy vydrží :cry:
Takže u nás tak. Jinak je nám moc smutno z blížícího se 21. kdyby měl malý narozeniny ale musíme to zvládnout, si teť po večerech s manželem brečíme na rameno a hladíme bříško aby aspoň tenhle klučina s námi zůstal.
Takže u nás tak.
Holky, opatrujte se
 papapa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
19.12.07 08:07

Ahoj těhulinky :wink:

Snadul, teda Ty máš to těhu pěkně pestrý :? Ale ještě, že to všechno dopadlo dobře…

Anleo, se mi chce brečet. Musíte být silný a hlavně o to víc myslet na bříško a Vendelínka v něm :wink: A taky jdu dnes na kontrolu…

Ad porod - tak nad tím vůbec nepřemýšlím… já si snad myslím, že se probudím a beruška bude ležet vedle nás :lol:

A jinak jsem už doma. do ledna hezky na dovolené a pak MD. Jsem zvědavá, jak se dneska domluvím s doktorkou… ale nějak mi to stejně pořád nedochází.. všechno :oops:

Tak se mějte a pamatujte, že vánoce budou i bez nazdobeného vyšůrovaného a navoněného hnízdečka :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
19.12.07 10:34

Ahoj,
tak tady v práci sedím dojatá. Právě za mnou byla celá kancelář s pugétem a spoustou dárků - když jsem si na přání přečetla: budeš nám chybět, začala jsem brečet :lol: Šéf měl proslov, jak jsem to tady 6 let spolu zvládali a jak se těší, až se vrátím. No fakt mi tady plavou oči. A dostala jsem chůvičku, skákací míč, teplou rychlozavinovačku a přebalovací podložku, musela jsem fakt být hodná, ani to nepoberu do auta. Ach jo.

Anleo , nesmutni. Je mi jasný, že si vzpomenete, ale teď je důležitý to mimi uvnitř a to potřebuje, abys nebyla smutná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
19.12.07 14:15

Ahoj holkííííííííííí :lol:
Dneska už je mi líp, máme po kontrole, Vendelínek je v pořádku, akce srdeční prý ukázková, já sem od minule nic nepřibrala tak byl pan doktor spokojený,prostě pohodička :D
Ráno jsem nechala Alence vytrhnout zoubek, měla za nim už druhý tak aby je neměla ve dvou řadách, byla moc statečná, teť jsme byly u holiče, já mám nový vlasy, tentokrát i hezký, cejtim se jako princezna a né jako špatně obarvená cikánka jak mi řekl manžel :lol: a Alenku jsem nechala taky přistřihnout když už jsem jí měla sebou.
Večer si jedu koupit ozdobičky, jsem ukecala taťku že aspoň stromeček přece jenom nazdobíme když už ho máme doma tak je to takový veselejší.
ANN: držím palce na kontrolu,ať je u vás taky všechno ok.
4.ledna už nastupuju na mateřskou a 19. mi napíše žádanku do nemocnice a pudu se tam s nima domluvit jestly si mě tam nechají jak chce můj dr a nebo jestly tam budu jen jezdit na kontroly a pek tam přijdu až v tom 38 rovnou na operaci.NO uvidíme, už jsem smířená se vším, hlavně at je prcek v pohodě.
Tak já se jdu na chvilku natáhnout,papa a pak k Vám ještě nakouknu.
Opatrujte se prďolky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
19.12.07 15:28

ahoj holky, přišla jsem pozdravit Luciáška, Márty a Šandulu - holky, užívejte těhotenství, dokud můžete, odpočívejte a nepřepínejte se.

občas to sleduju, ale teď už moc nestíhám, už jsme s malým s porodnice doma, tak je to takový kolotoč, ale krásný.

někdo tu měl poznámku ohledně epidurálu - z vlastní zkušenosti bych ráda napsala, nezavrhujte nic předem. já bych to bez epidurálu nezvládla. měla jsem zádové bolesti (tedy kromě břicha) a toto mi šíleně ulevilo. taky jsem byla před porodem skoro dva dny vzhůru, takže jsem se u toho mohla aspoň trošku prospat. kdyby mi to nabídli znovu, zas bych do toho šla, ale záleží na porodu. ten můj byl extra dlouhý, takže jsem ráda, že něco takového existuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
19.12.07 15:44

Tak se hlásím od doktorky…
Dle slov paní doktorky, já jsem v pořádku, ale miminko zlobí… je pořád hlavičkou nahoru. Čas má sice až do porodu, ale pravděpodobnost, že se otočí je čím dál tím menší. Takže pokud na příští KO 9.1. nebude otočená, tak musím si nechat natočit EKG, jelikož prý jsem riziková (léčená neplodnost a amnio) a prvorodička k tomu, takže konec pánevní radši zakončují císařem… Takže máme miminko přemlouvat ať udělá kotrmelec
Ale co, hlavně aby byla v pořádku ono to nějak dopadne… :wink:

Anleo, fakt je lepší se poddat než aby se něco stalo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí