Poradna duly
Jana Čurdová
Tak to jo, já mám výbavičku jen díky tomu že mám hodně věciček už z dřívějška,no musim to už začít prát a chystat,Už se nám to krátí tak abych to stihla,nedokážu si představit manžu jak to pere a žehlí ty pidi věcičky ![]()
No já mám ráda všechno nychystané dopředu, tak už mám i vypráno. Ještě nám chybí koupit kočárek a autosedačka, zbytek už máme. A teď už se mi ani do nakupování absolutně nechce, bříško už docela zavazí:)
No to jo,mě už se taky nic nechce,všude o ten obr břich zavadim.Mimi tlačí,kope,no už aby jsme to měly za sebou.
A jaký máte vybraný kočárek?
Ještě si nejsem úplně jistá, ale chtěla bych Baby design Atlantic, manžel ho zatím neviděl, tak mu ho musím ukázat a po Vánocích bysme ho objednali, pokud nenajdeme nějaký jiný. A ty už kočárek máš?
My budeme kočárek kupovat až po porodu, zatim se mi líbí Patron bohemia Apolon alux
Na ten jsem se taky dívala, je pěkný, ale zdá se mi dost drahý.
Našla jsem ho nejmíň něco kolem 8 tis. Měla jsem ho už na Alenku a byla jsem moc spokojená.
Tak to jo, já jsem ten můj našla za šest, tak uvidíme. NAkonec možná budeme mít úplně jiný.
Ahoj těhulky,
tak jsem dneska po kontrole, přibrala jsem 2kila, takže celkově 3,5kg a v mínusu jsem 9kilama.
Lukášek má 1750 gramů, vypadá přesně jak můj tatínek.
Tak do práce letos už jen 8krát a v roce 2008 z vlastní vůle 7krát.
Vítám Mirenku.
Jdu koulet Raffaelo, mějte se .
Zdravim,
Vitam Mirenku, mate vybrane stejne jmeno pro holku ;o) jako my ![]()
Emanko, to ze citis kopance pod zebrama asi nemusi znamenat, ze je otocenej prcek spatne, ne?
Diky za recept na tatrankovy kulicky, zkusim, jestli toho bude malo …
Mose, tak jsem nevolala nikam, protoze jsem pres den nemela zapnuty net a jinde to cislo nemam ulozeny…tak se zkusim domluvit dodatecne nebo holt o jednu hodinu prijdem
a Radek treba pujde, urcite bude zvedavej …
Ja jsemdneska pekla pudingove strojkove a povedlo se..pritom jsem vyuzila horkych plechu a delala svicky z vcelich plastvi … je to uzasne jednoduche, za par kacek a navic to krasne voni …
Holky, intimni dotaz … jak se vam ted lumpaci s manzelem? Ja na to vubec nemam chut a kdyz na to dojde, tak to se mnou vubec nic nedela
Navic jsem se zahlidla pri tom v zrcadle a byl to des, bricho az na zemi … ![]()
Endy, díky za přivítání:) A jméno jsme vybraly pěkné, že?
Jinak s manželem se nám lumpačí hezky:) Z břicha je úplně unešený a já nějaký úbytek chuti nepozoruju. Takže asi tak:)
Endy: Jsi šikulka ![]()
Já jsem teť dodělala kávový zrna a vypadá to jako ženský přirození,nějak jsem ten tvar neodhadla,ale manža je rád ![]()
Ještě mám zaděláno na jedno linecký a z toho budou prdelky i s kalhotkama,našla jsem to na mmb a bude to zase něco jinýho,hlavně překvápko pro manžu
Anleo
kavovy zrna musi byt povedeny … posli fotku ;o)))
Mirenko, jojo, Klarka se nam libi, jen ja se bojim, jak se poprskam a z budu kricet: Klaro, slez z toho klandru !!! Kluka mame vybranyho Šimona… a lumpaceni zavidim, nejak nechci manzu zanedbavat, protoze v sestinedeli si taky moc neuzije, tak nevim co s tim… On by porad, taky se mu pupik libi …
Ja se loucim,zitra jduna kontrolu a ve ctvrtek uz do prace … pak uz jen 5×.
Endy , já právě ty kopance pod žebrama necítím, tak si myslím, že není pořád správně. Ale nebudu už to řešit, prostě má svojí hlavičku. Nám se teda lumpačí dobře - skoro bych řekla, že mám větší chutě než Petr, kterej je teď nemocnej a unavenej z práce a stavby. Ale myslím, že až se to narodí, bude hůř
Ale netrap se tím, je to dost častý, že se ztratí chuť na sex.
Tak jsem se vrátila od kamarádky, potkala jsem i Martina, zrovna se připravoval na zápas - spinkal a pak odjížděl. Hrajou se Slovenskem, myslela jsem, že budu koukat, ale na normálních programech to nedávají. A zítra hrajou se Švédskem, kde on hraje, to je sranda. Tak jsem si přivezla půjčený monitor dechu Nanny, akorát Lucka nenašla návod- nemáte ho někdo? Ale asi na to i přijdeme, jsou tam jenom 3 knoflíky.
Endy - Šimona máme taky vymyšlenýho, uvažovali jsme pořád o změně, protože dědečkům se to nelíbí, ale na nic lepšího jsme nepřišli, takže jsme se zrovna včera dohodli, že to bude Šimon. Jestli to teda bude kluk ![]()
Mose , tak to o tobě asi moc neuslyšíme, když tady budeš mít Radka, co? Tak nám pak tady napiš, jak se ti lumpačí
Jak tady bude Radek dlouho? Abysme stihly na začátku ledna ten sraz!!
Mirenko , tak vítej mezi ukecanejma těhulema ![]()
BAF těhulky ![]()
Vítám Mirenku ![]()
E.v.i. nedivím se, že už poslíkuješ, opravdu už to máš za chvíli ![]()
Endy, nám se lumpačí krásně, mně se to dokonce líbí víc než normálně (teda až tak od pátého) a manža je unešen z větších prsou a bříška, takže taky spokojenost ![]()
Holky, mě dráždíte s tím pečením. Já něco musím spáchat o víkendu, ale nic extra to nebude. Nějak po práci nemám dech a o víkendu jsme dodělávali pokojík… ale teď už to je jen na manžovi (smontovat nábytek), takže trouba volá ![]()
Márty, tak super, že to nevzdala. Fakt je to blbý… hlavně já mám problém, že nevím jestli jsem to a to říkala téhle nebo té před tím ![]()
A já jdu do práce už jen pětkrát… pak budu mít dovču ![]()
Tak se opatrujte a nepřehánějte to! ![]()