Poradna duly
Jana Čurdová
No hurá, tak se nám vrátila Ann i Márty - kdo ještě chybí?
Emánek má taky období víc mletí než jindy, ale pořád ty kopance pod žebrama, který naznačují, že je správně, necítím, takže bude pořád nějak otočený jinak.
Docela jsem naštvaná, ta paní z mmb, co mi slíbila prodat tu autosedačku se mi prostě přestala ozývat, tak teď nevím, jestli jenom je nemocná, nemůže k netu nebo co, nebo mi ji nechce prodat a mám shánět jinou.
E.v.o., pařížský kostky dopadly úžasně a jsou fakt moc dobrý. Určitě je upeču do práce, až se budu loučit. Recept je tady:
http://www.mimibazar.cz/…_receptu.php?…
Je moc dobře napsaný, různá doporučení, velikost plechů a tak, s tím mívám vždycky problém.
Já mám dneska dovču, vařím tady čaje pro ty dva marody a odpo se jedu podívat za kamarádkou s ročním prckem. Její manžel hraje hokej ve Švédsku a přijeli teď dřív na vánoce, protože Martina povolali do nároďáku - dneska hraje. Takže doma bude klid na návštěvy.
Ahoj holky,
Evi, ty už to máš opravdu za pár tak to asi už poslíčci budou,děloha se začíná připravovat.
Jinak vůbec nevim o čem jste tu psaly,dočítala jsem ale vůbec nic si nepamatuju.
Jen že Márty jsou v pořádku.
Ty jo,už se to krátí. Jsem tak přemejšlela že bych už taky měla začít prát věcičky,asi po vánocích začnu,když mě v tom 36 týdnu zavřou do nemocnice tak už pak nic nenachystám.
Holky,mě berou křeče do lejtek,jsem se teť dočetla že je to nedostatek magnézia,budu to muset říct na kontrole doktororvi.
Taky jsem Vám chtěla poradit že se mi na mazání mimča nejvíc osvědil takovej ten nejlacinější modrej olejíček,i doktorka mi ho doporučila že ho většina miminek dobře snáší a dobře e promastí.A na prďku rybí mastička z lékárny,smrdí ale nikdy jsme netrpěly na opruzeniny.
Dneska se chystáme na kokosový cukroví ak se těšim.
A kdybyste chtěly tak mám supr recept na nepečený kuličky z tatraek,jsme je včera dělaly a musim je shovat sama před seou nebo je všechny snim,mňam
Emanko,pultík vypadá moc dobře,snad obchůdek dopadl a pultík už máš doma
Tak já jdu něco dělat ale tak moc se mi nechce ![]()
Opatrujte bříška těhulky
Co asi Sandul,snad už jí je taky líp
Anleo , jestli budeš od 36. týdne v nemocnici, tak to už je fakt za pár, úplně mi z toho mrazí, jak se to blíží.
Holky, mám vyřízený vstup do ledna 2008 - viděla jsem, že je vás tam poměrně dost od nás
, ale jsem truhla, normálně nemůžu najít, kde ta diskuse je - v normálním seznamu není, asi jak je uzamčená - poraďte prosím.
Márty - podprsenka jsem někde četla se má kupovat měsíc před porodem a o číslo větší. Dofuám, že je ta rada dobrá, taky ještě žádnou nemám.
Emanko , díky moc. Nevypadá to ani moc náročně, tak to je fajn. Jen musím skočit do obchodu koupit šlehajdy a kaštany a ještě dnes to svařit.
Anlei , určitě pošli recept!
Myslím, že mi to taky bude chutnat
Jinak asi vím, který olejíček myslíš. Nebyl náhodou v takové menší lahvičce? Pamatuju si něco podobného, když se nám před 15 lety narodil mladší brácha, tak to už jako velká ségra jsem ho koupala a přebalovala, jako by to bylo včera, to je hrůza.
Tak já letím do toho obchodu, ale moc se mi nechce, tady u nás prší ![]()
Emanko, když si najedeš na obsah fóra, tak úplně dole je vlastně složka stálé diskuze , kde najdeš nás a ostatní měsíce, ale pak je tam i složka Skupiny . Na to klikni a uvidíš Leden 2008 ![]()
Ahoj holky,
E.v.i. to vypadá opravdu na poslíčky, však už to máš za pár ![]()
Márty vydrž, taky jsem si nějak neuměla představit jaké to je být doma a teprve mi to začíná docházet a je to bájo, že nikam nemusím.
A zbytek jsem opět zapomněla ![]()
U nás stále lazaret, zítra večer přiletí Radek a jsem z toho neuvěřitelně nervozni, hrozně se těším a bojím zároveň, jsem prostě blbka. Podařilo se mi objednat se na příští týden na ultrazvuk, moc by se mi líbilo, kdyby šel Radek se mnou, ale bojím se, že nebude chtít a že mi to bude líto.
Jo a samozřejmě jsem cukroví odložila na dnešek, tak snad se k tomu dokopu ![]()
už vím, Anleo, zkus mandle, prý to na křeče pomáhá a stačí 7 mandlí denně - radila to PA na cvičení, ublížit to nemůže ![]()
MOse,děkuji, mandle vyzkoušim.
A tady je recept na kuličky:
6 tatranek
250g másla
100g oříšků
250g cukru
30g kakaa
rum
Evi,ten olejíček je přesně ten co myslím,v takový malý lahvičce,jdu mrknout na značku,tak je to aviril ![]()
Mose: ty jo,to by bylo super kdyby tatínek viděl malýho na ultrazvuku,ani se ti nedivim že jsi z toho trochu nesvá ale až se uvidíte tak to z tebe všechno spadne a budete si to užívat
Holky,
doufám že zvládneme domluvit nějakej ten srázek než mě zavřou,ráda bych Vás všechny viděla. ![]()
Ahoj holky, jsem tady nová, tak nevím, jak to tady funguje, zdá se mi to tady nějaké složité:) Navíc jsem se nedávno přestěhovala, tak budu ráda, pokud tady najdu nějakou kamarádku.
Ahoj Mirenko,
Vítej
![]()
Kdy máš termín ?a čekáte holčičku a nebo klučinu, to víš,jsme tu samý zvědavý ženský
![]()
Ahojky, termín mám 21.2., zatím nevím, co čekáme, mimčo se vytrvale stydí, tak je to zatím překvapení:))
teda stydlínek
, snad se brzo ukáže abys mohla nakoupit oblečení v patřičné barvičce.A jaký máte vybraný ména? Jestly chceš tak pošly údaje do tabulky,Márty tě tam přidá mezi nás,teť přesně nevim kde máme aktuální seznámek ale když koukneš pár stránek dál tak Márty to má napsané u metříku na které stránce ho najdeš
Holky, AJJAA už se tady taky dlouho neukázala,snad je všechno v pořádku
Výbavičku už mám koupenou, většinou neutrální barvy. Holčička bude Klára, chlapeček Lukáš.