ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3481
7.12.07 12:08

Ahoj holky,
tak musím pochválit vaše věcičky, ať už co se týče výrobků nebo dobrých kupů nebo koupí? Co já vím? :) Vám se zdá teda brzo, že už peru a žehlím? Když já pořád nevím, mám ještě jeden termín toho 10. 1., což už je vlastně za měsíc, tak to nechci nechat na poslední chvíli, mezi svátkama se mi chtít nebude, to budou rodinné návštěvy a hlavně pohádky a budeme si užívat s manžílkem volna, už se těším. Z věcí pro mimi nemám ještě postýlku, teda mám, ale zjistila jsem, že chybí šroubky a matičky a taky musím koupit matraci a povlečení a prostěradla a taky věci na koupání, z kosmetiky mám jen Bepanten a krém Bubchen na zadeček a vložky do podprsenky, ale to jen díky tomu, že jsme dostali z práce pouzkaz 500,– v lékárně, tak jsem toho hned využila. Chtěla jsem koupit i ty vložky a kalhotky, ale zrovna je neměli, tak jsem vzala dědovi jakési pilulky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
7.12.07 12:15

Ahoj holky,
tak musím pochválit vaše věcičky, ať už co se týče výrobků nebo dobrých kupů nebo koupí? Co já vím? :) Vám se zdá teda brzo, že už peru a žehlím? Když já pořád nevím, mám ještě jeden termín toho 10. 1., což už je vlastně za měsíc, tak to nechci nechat na poslední chvíli, mezi svátkama se mi chtít nebude, to budou rodinné návštěvy a hlavně pohádky a budeme si užívat s manžílkem volna, už se těším. Z věcí pro mimi nemám ještě postýlku, teda mám, ale zjistila jsem, že chybí šroubky a matičky a taky musím koupit matraci a povlečení a prostěradla a taky věci na koupání, z kosmetiky mám jen Bepanten a krém Bubchen na zadeček a vložky do podprsenky, ale to jen díky tomu, že jsme dostali z práce pouzkaz 500,– v lékárně, tak jsem toho hned využila. Chtěla jsem koupit i ty vložky a kalhotky, ale zrovna je neměli, tak jsem vzala dědovi jakési pilulky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
7.12.07 12:29

omlouvám, se, že je to tu dvakrát, ale nějak mi to blblo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
7.12.07 12:41

E.v.o ., on jim nějak blbnul server, já tam taky jeden příspěvek mám dvakrát. Ty už máš první termín 10.1.? Ty bláho to je za pár, to se ti nedivím, že připravuješ. A to je termín podle UTZ?

Holky, včera jsem přišla na nový stránky - www.9mesicu.cz a četla jsem si tam a dočetla se, že máme už na to miminko mluvit, zpívat a hladit. Tak když se Emánek začal hejbat, šla jsem v práci na záchod a chtěla jsem mu něco říkat, jenže jsem nevěděla co. Tak jsem ho hladila a říkala: Emánku, jsi tam? Vyprávěla jsem to večer Petrovi a měl ze mě bžundu :lol: Tak to ho asi nechám :lol: Anebo až budeme s Emánkem sami doma, tak si budem povídat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
7.12.07 12:41

ahoj Evi,
ja nemyslim, ze bys nejak brzo prala nebo zehlila. Jestli mas prvni termin 10.1., jak pises, tak mas asi nejvysi cas. Ja to mam az v unoru, takze zatim nepospicham. A hlavne, u me to je ta lenost :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
7.12.07 12:43

Petulinkas , ale dvojčata se rodí tak o měsíc dřív, ne? Jestli bys, holka, už taky neměla začít :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
7.12.07 12:51

Emanko nestras :lol: ja doufam, ze se jim hned tak ven chtit nebude. Ale pocitam, ze by to konec ledna byt klidne mohl. Ach jo, no po novym roce se do toho musim pustit. Slava zehleni :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
7.12.07 12:55

Petulinko,

ja pecu svoje oblibene cukrovi a experimenty…pernicky z kila mouky…to je cca krabice od bot mensi, jinak pecu co druh tak pul kila mouky cca…no a neco bude pect zase tchynka a neco vymenime s moji mamcou, takze misy budou pestre …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
7.12.07 13:06

Teda to je prispevku ;o))) a nekter i vickrat, aby si je i tehule zapamatovaly ;o))

JJ mame kniracku, ted na zimu ji nechavame nestrihanou, takze je to takovej smetak, ale v lete je krasna …

Jinak ja neperu, protoze jeste nemame predelany ten pokoj, takze bych to stejne vyprane nemela kam dat … Jinak bych taky klidne zacla, pres zimu to schne pomalu a jeste, kdyz se to musi zehlit …

Emanko, to byl inteligentni rozhovor :lol: si Emanek musi rikat, kde bych jinde byl, ne? :lol: Nam taky rikali, ze mame zpivat, ale ja zpivam fakt falesne a tak nechci prcka deprimovat, kdyz se nemuze branit :wink:

Evo, to jsou prima darky od firmy, taky bych brala…nam dali rovnou balicek, alepulka veci v nem byla zbytecna…Halls nejim, caj zelenej taky moc nepiju a vitaminovy bonbonky byly myslim malinovy a to je fakt divna prichut :? Ale aspon neco…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
7.12.07 13:14

Petulinko, posli mi SZ s mobilem, jestli s nami budes chtit sdilet seznam, kdyby se neco delo, nebo se posilaly SMS z porodnice a pod… Jdu ho rozesilat, tak at tam nechybis :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
7.12.07 13:20

Endy, ja uz sem ti to posilala vcera nebo predevcirem, asi to nedoslo, tak sem to ted poslala jeste jednou, mela bys to tam mit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
7.12.07 13:29

Petulinko, beru zpet, jen jsem si ho neprepsala s tim, ze to dnes budu kompletovat :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
7.12.07 13:53

Endy , no přesně, připadám si jak blbka :lol: Já jsem na tom se zpíváním taky dost na štíru, nechám to na Báru. A připadala bych si dost trapně. Doufám, že stačí, že s emánkem „inteligentně“ hovořím v duchu :lol:

Už jsem dostala mobily, Endy je nejššššikovnější. Tak si vás píšu, dámy :lol:

My prý dostaneme od firmy kromě 13. platu jako vánoční dárek poukázku na 2000 (poukázku můžou odepsat z daní). Ale prý jí berou v hodně obchodech, tak asi nebudu mít problém to utratit. U nás se vždycky zvedají platy v lednu, tak na mě už se vykašlou, a to se prý budou zvedat hodně. No to se nedá nic dělat :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
7.12.07 14:22

Ahoj těhule,
tak se hlásím při pátku.
Endy, díky za čísla.
Věci na mimčo, nemám všechno, čekám,jestli něco naježí prarodiče.
Prát neperu, není čas.
Ale peču. Včera linecké a mandlové hříbečky, dneska karamelové košíčky a perníčky, tak jdu makat. Pavel je do večera v práci a pak musí na schůzi dobrovolných hasičů jako zástupce HZS Zlínského kraje poděkovat dobrákům za práci, kterou dělají. Tak jsem sama.

• Citovat
  • Upravit
194
7.12.07 14:23

Emanko, se zpivanim je to u me podobny, takze si s prckama taky jen tak „povidam“.
Jinak se s vama holky loucim, jedem na vikend za mamkou do Brna, takze musim jeste neco pobalit, at vyrazime hned jak manzel prijede. Preju krasnej vikend, pekne odpocivejte a mluvte na mimisky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí