ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2681
29.11.07 13:25

Anleo , 6 kg je tabulková váha, neřeš to. Ať mu to Alenka příště natře :lol:
Něco jsem tady psala - kurs se Petrovi líbil, hlavně se mi pořád snaží masírovat třísla, že musíme trénovat. A dýchání do břicha - učili vás to - nadýchávat se do břicha? Normálně to děláme opačně. Ale asi byly dobrý některý rady, jakože tatínkové mají regulovat návštěvy v porodnici i pak doma, že když jim na sále řekneme, ať vypadnou, že chceme být chvíli samy, tak ať bez řečí padaj a tak… to si myslím, že je užitečný. A že nás mají v šestinedělí opatrovávat.

Endy, křečovku cítím, někdy víc, někdy míň. Hlavně ale dneska máme v práci celoroční inventuru, takže od rána mlátíme data do PC jak roboti a budem tady asi dlouho a zrovna dneska mi není nejlépe. Bára měla včera 10. narozky, měli jsme oslavu - naši, tchánovci, brácha s přítelkyní, já dělala chlebíčky, nakupovala atd., večer jsem byla úplně vyřízená a dneska mi z tý únavy nějak ještě něco zbylo. Motá se mi hlava. Snad to tady nějak vydržím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
29.11.07 13:55
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
29.11.07 14:01

Emanko: Tak Báře dodatečně všechno nej k narozeninám :-) :srdce: Už je to velká slečna :wink:
A je dobře že se tatínek takhle svědomitě připravuje :lol:
Hoď si nohy někam nahoru a večer odpočívej a ať se o tebe doma řádně postarají :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
29.11.07 14:19

Já to Báře od tet s břichama vyřídím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
29.11.07 14:49

Emanko, přidávám se s přáním všeho nejlepšího Báře :-)

Dneska jsem mluvila s kolegyní, co má dvojčátka, tak kluci dobře prospívají, jsou už zpátky na porodní váze, trošku přes a chtějí už je přeřadit z JIP na normální oddělení. Kolegyně tam za nimi jezdí 2× denně s odstříkaným mlíkem, prý už zhubla skoro všechno, co předtím přibrala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
29.11.07 15:22

Jsem byla včera trochu i sentimentální - bylo to 10 let, co se mě narodilo miminko, to je příšerný. A teď bude druhý :lol:

Jen tak mimochodem jsem včera navštívila slánský sekáč a oni měli výprodej, všechny dětský věci stály 40 Kč. Koupila jsem úžasný růžový šatičky s ovečkou, dupačky od nextu, pro změnu modrý a ještě něco, i Báře mikinu za 40. Pěkně jsem tím večer podusila tchána, těma růžovejma šatičkama, nějak to nemohl skousnout. Pořád se bojí, že víme, co to bude a jenom jim to nechceme říct :lol:

Mose , tak to jsou dobré zprávy o dvojčátkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
29.11.07 17:08

Ahoj holky,
jdu vás jen pozdravit, nějak nestíhám, ve škole je hukot, na úterý se chystá stávka.
Včera jsem byla u kadeřnice,takže jsem relaxovala, ale dneska jsem musela sehnat dárek pro malocha od sousedů, podařilo se, mám Mata a Pata Postav si svůj domeček.
Anleo, na váhu a řeči pana doktora kašli. Záleží jak se cítíš ty sama.

• Citovat
  • Upravit
1975
30.11.07 09:24

Ahoj holky,

hlasim se p tydnu stravenem v Nemecku..zatim nevim co jste psali,budu docitat dyl,ted jdu delat girlandu na balkon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
30.11.07 10:47

Sandul, ahoj, az doctes posli mi na SZ tvuj mobil at na sebe mame spojeni, az se bude neco dit apod…

..a udelej pls fotecku girlandy ;o)

Fyz, a proc budete stavkovat? Zase vam zvysujou uvazky a penize nikde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
30.11.07 11:12

Ahoj tlustice :lol: ,
tak jsem to tady včera přežila, dneska je líp, jenom doma je bordel jak v tanku. Petr chodí taky pozdě z práce, ještě tam zbyl bordel po tý Bářiný oslavě, dneska přijdu pozdě, zítra jedu montovat s holkama ty adventní věnce a v neděli má Bára pozvaných 10 spolužaček na dětskou oslavu narozenin. Nevím, jestli bych si neměla v pondělí vzít dovolenou - to vůbec asi není špatný nápad.

Už jsem si nahlásila dovolenou, ježiši to byl dobrej nápad :lol:

Ann , docela mi uklidńuje, že Amálka byla ještě hlavičkou nahoře, emánek je asi taky. Hlavně tedy, že ti doktor řekl, že to ještě nic neznamená. Jsem zvědavá, jestli někdo tady z nás bude mít konec pánevní, přijde mi, že je to v poslední době docela častý. Už se taky těším na UZV - endy jde v pondělí a já v úterý. Doufám, že budou v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
30.11.07 11:20

Emanko, to ja mam taky pocit, ze bych potrebovala naklonovat: jedna by uklidila, druha delala vrbu nestastne kamaradce, ktera ma dnes prijit, treti by delala testo na vikendove peceni a ctvrta pomahala manzelovi s tim nasim rozdelanym pokojem… Chjo .....to vsechno je dulezite, ale jak to mam stihat :?: 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
30.11.07 14:27

Holky, gde ste? Se tady pořád vykecávám sama … :cry:

Mmch začínám mít trochu problém se zácpou, ne že bych nechodila, ale dá mi to moc práce :lol: Prostě musím mít všechno, co se o těhotenství píše asi.

Taky kdyby nic, tak hezký víkend všem!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
30.11.07 14:31

emanko, ja byla na obede a cestou jsem zase neco nakoupila - vceli plastve na vyrobu svicek a holinky s koziskem jako jeziska pro tchyni - to je hruza pro ni neco vymyslet…

MMch, taky nechpodil tak pravidelne a snadno jako driv, ale nastesti z toho ani neplynou zadne obtize …

Ufuf dava mi porad vetsi praci si zavazovat boty a otacet se v posteli a hlavne v ni vstavat …to je pak prevalovani na bok a funeni …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
30.11.07 14:37

Endy, úvazky a jejich zvýšení je zatím ve čtení, ale jde o to,že když nedají slíbené 3,5miliardy na školství, tak se může stát, že třeba mateřské školky a družiny zvýší měsíční poplatky za pobyt dítěte v tomto zařízení a dopadne to zase na rodiče.Co vím, tak te'd se za školku aspoň u nás v Km platí asi 500Kč. Pak by to mohlo být 1000-1500Kč. To je dost velkej skok.

• Citovat
  • Upravit
4874
30.11.07 14:43

Aha, ja ted nesleduju ani zpravy, tak nemam prehled… u nas v Praze je pry problem vubec skolku sehnat a podle naplne vyuky muze stat i 10 000,–..... No nevim, jestli to novy mimstr skolstvi vyresi, kdyz zrovna nastoupil (nebo jeste nebyl jmenovany) a je mu teprve 30 let… jsem to zahledla v novinach…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí