Poradna duly
Jana Čurdová
Anleo , 6 kg je tabulková váha, neřeš to. Ať mu to Alenka příště natře ![]()
Něco jsem tady psala - kurs se Petrovi líbil, hlavně se mi pořád snaží masírovat třísla, že musíme trénovat. A dýchání do břicha - učili vás to - nadýchávat se do břicha? Normálně to děláme opačně. Ale asi byly dobrý některý rady, jakože tatínkové mají regulovat návštěvy v porodnici i pak doma, že když jim na sále řekneme, ať vypadnou, že chceme být chvíli samy, tak ať bez řečí padaj a tak… to si myslím, že je užitečný. A že nás mají v šestinedělí opatrovávat.
Endy, křečovku cítím, někdy víc, někdy míň. Hlavně ale dneska máme v práci celoroční inventuru, takže od rána mlátíme data do PC jak roboti a budem tady asi dlouho a zrovna dneska mi není nejlépe. Bára měla včera 10. narozky, měli jsme oslavu - naši, tchánovci, brácha s přítelkyní, já dělala chlebíčky, nakupovala atd., večer jsem byla úplně vyřízená a dneska mi z tý únavy nějak ještě něco zbylo. Motá se mi hlava. Snad to tady nějak vydržím.
Emanko, vydrz ;o)))
http://img2.mimibazar.cz/foto/i/92.gif
Kdyz budes vecer http://img2.mimibazar.cz/foto/i/24.gif , tak si dej neco dobreho http://img2.mimibazar.cz/foto/i/27.gif nebo prijemneho http://img2.mimibazar.cz/foto/i/75.gif
Emanko: Tak Báře dodatečně všechno nej k narozeninám
Už je to velká slečna ![]()
A je dobře že se tatínek takhle svědomitě připravuje ![]()
Hoď si nohy někam nahoru a večer odpočívej a ať se o tebe doma řádně postarají ![]()
Emanko, přidávám se s přáním všeho nejlepšího Báře ![]()
Dneska jsem mluvila s kolegyní, co má dvojčátka, tak kluci dobře prospívají, jsou už zpátky na porodní váze, trošku přes a chtějí už je přeřadit z JIP na normální oddělení. Kolegyně tam za nimi jezdí 2× denně s odstříkaným mlíkem, prý už zhubla skoro všechno, co předtím přibrala…
Jsem byla včera trochu i sentimentální - bylo to 10 let, co se mě narodilo miminko, to je příšerný. A teď bude druhý ![]()
Jen tak mimochodem jsem včera navštívila slánský sekáč a oni měli výprodej, všechny dětský věci stály 40 Kč. Koupila jsem úžasný růžový šatičky s ovečkou, dupačky od nextu, pro změnu modrý a ještě něco, i Báře mikinu za 40. Pěkně jsem tím večer podusila tchána, těma růžovejma šatičkama, nějak to nemohl skousnout. Pořád se bojí, že víme, co to bude a jenom jim to nechceme říct ![]()
Mose , tak to jsou dobré zprávy o dvojčátkách.
Ahoj holky,
jdu vás jen pozdravit, nějak nestíhám, ve škole je hukot, na úterý se chystá stávka.
Včera jsem byla u kadeřnice,takže jsem relaxovala, ale dneska jsem musela sehnat dárek pro malocha od sousedů, podařilo se, mám Mata a Pata Postav si svůj domeček.
Anleo, na váhu a řeči pana doktora kašli. Záleží jak se cítíš ty sama.
Ahoj holky,
hlasim se p tydnu stravenem v Nemecku..zatim nevim co jste psali,budu docitat dyl,ted jdu delat girlandu na balkon.
Sandul, ahoj, az doctes posli mi na SZ tvuj mobil at na sebe mame spojeni, az se bude neco dit apod…
..a udelej pls fotecku girlandy ;o)
Fyz, a proc budete stavkovat? Zase vam zvysujou uvazky a penize nikde?
Ahoj tlustice
,
tak jsem to tady včera přežila, dneska je líp, jenom doma je bordel jak v tanku. Petr chodí taky pozdě z práce, ještě tam zbyl bordel po tý Bářiný oslavě, dneska přijdu pozdě, zítra jedu montovat s holkama ty adventní věnce a v neděli má Bára pozvaných 10 spolužaček na dětskou oslavu narozenin. Nevím, jestli bych si neměla v pondělí vzít dovolenou - to vůbec asi není špatný nápad.
Už jsem si nahlásila dovolenou, ježiši to byl dobrej nápad ![]()
Ann , docela mi uklidńuje, že Amálka byla ještě hlavičkou nahoře, emánek je asi taky. Hlavně tedy, že ti doktor řekl, že to ještě nic neznamená. Jsem zvědavá, jestli někdo tady z nás bude mít konec pánevní, přijde mi, že je to v poslední době docela častý. Už se taky těším na UZV - endy jde v pondělí a já v úterý. Doufám, že budou v pohodě.
Emanko, to ja mam taky pocit, ze bych potrebovala naklonovat: jedna by uklidila, druha delala vrbu nestastne kamaradce, ktera ma dnes prijit, treti by delala testo na vikendove peceni a ctvrta pomahala manzelovi s tim nasim rozdelanym pokojem… Chjo .....to vsechno je dulezite, ale jak to mam stihat
![]()
Holky, gde ste? Se tady pořád vykecávám sama … ![]()
Mmch začínám mít trochu problém se zácpou, ne že bych nechodila, ale dá mi to moc práce
Prostě musím mít všechno, co se o těhotenství píše asi.
Taky kdyby nic, tak hezký víkend všem!!
emanko, ja byla na obede a cestou jsem zase neco nakoupila - vceli plastve na vyrobu svicek a holinky s koziskem jako jeziska pro tchyni - to je hruza pro ni neco vymyslet…
MMch, taky nechpodil tak pravidelne a snadno jako driv, ale nastesti z toho ani neplynou zadne obtize …
Ufuf dava mi porad vetsi praci si zavazovat boty a otacet se v posteli a hlavne v ni vstavat …to je pak prevalovani na bok a funeni …
Endy, úvazky a jejich zvýšení je zatím ve čtení, ale jde o to,že když nedají slíbené 3,5miliardy na školství, tak se může stát, že třeba mateřské školky a družiny zvýší měsíční poplatky za pobyt dítěte v tomto zařízení a dopadne to zase na rodiče.Co vím, tak te'd se za školku aspoň u nás v Km platí asi 500Kč. Pak by to mohlo být 1000-1500Kč. To je dost velkej skok.
Aha, ja ted nesleduju ani zpravy, tak nemam prehled… u nas v Praze je pry problem vubec skolku sehnat a podle naplne vyuky muze stat i 10 000,–..... No nevim, jestli to novy mimstr skolstvi vyresi, kdyz zrovna nastoupil (nebo jeste nebyl jmenovany) a je mu teprve 30 let… jsem to zahledla v novinach…