ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
fyzikarka
30.11.07 14:48

No je v tom nepořádek, slušně řečeno. Jediný ministerstvo bez ministra, zrovna když se rozdělují peníze. No vypadá tak, jak se jmenuje, Liška, uvidíme co z mladýho vyleze časem .
Mě by nevadilo, že mi nezvýší plat, ale to, že za 3roky se nemusím ve školce doplatit. A dokonce se uvažuje o zpoplatnění středních škol.

• Citovat
  • Upravit
2475
30.11.07 14:50

Ahoj těhulky :lol:
Tak se mi vrátilo dítě z Karlštejnu a prý ji bolej nožičky,chudinka.
Emanko: To je dobře že sis nahlásila dovču,aspoň si odpočineš :wink:
Holky,já si včera na poště koupila obálky a dneska jsem je všude hledala a obálky nikde,auto jsem prolezla dokonce 2×,tak jsem jela teť znovu na poštu že chci další obálky a pani mi povídá že jsem je včera zaplatila a odešla tak mi je tam schovaly,jsem už asi fakt magor :lol:
Všem Vám přeji krásný a klidný víkend a první adventní neděly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
30.11.07 16:02

Anleo, vitej do klubu…ja zas dostala tehu kalhotky, ale hned se tam udelaly dirky, tak jsem je vyprala (v ruce s podprsenkou), ze si je pripravim odnest mamce, ktera ma paragon…a co myslis? Podprsenku mam a kalhotky zaboha nemuzu najit… :roll: Asi zase ten nemec, co s nama bydli… :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
30.11.07 17:04

Ahojky, tak já v rychlosti taky něco písnu. Nějak nestíhám, ale musím se pochlubit, včera jsem upekla perníčky, dneska je zdobím a dokonce jsem stihla vyrobit i adventní věnec :) Zítra očekáváme návštěvu o 9 lidech, tak ještě musím upéct kiwi dezert, tak pádím.Pa a hezký víkend všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
30.11.07 19:26

NO vida, jen co odejdu z práce, tak se tady takhle rozepíšete :lol:

Endy , to jsou nějaký těhu kalhotky? - co kalhotky do porodnice, to jsou nějaký ze zdravotnických potřeb, co? Na pár použití. A taky těhotenský podprsenky budem muset nakoupit, ale někde jsem četla, že až tak měsíc před porodem, že se prsa ještě zvětší a i tak, že se má kupovat o číslo menší. Já se snad dožiju toho, že si koupím podprdu č. 3 :lol:
Jsem tady na cizích chatech narazila na recept na Pařížský kostky, našla jsem ho na netu (mimibazar) a dneska vyrábím, zítra to vezmu s sebou na věnce. A když se to povede, tak to pak upeču do práce, až se budu loučit. Už přemýšlím, co jim udělám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
2.12.07 13:01

Ahoj holky,

tak girlanda a vyzdoba dopadla dobre..dokonce me to tak zacalo bavit ze jsem si udelala poprvy i adventni venec..ten vam vyfotim..ale girlandu asi ztezka..nasi jsou az v 8.patre :lol:

Jinak zitra jdu na kontrolu…ale hlavne me ceka doktorka,jelikoz jsem asi dostala zanet trojklanyho nervu…neboli to,ale proste mam ochrnutou pravou pulku obliceje..zacalo to jazykem, pak rty a dneska oko…vubec nevim kde jsem k tomu prisla…ale asi od prvnich mraziku a prostydnuti…takze si tehulky davejte pozor a mejte porad oblicej v teple..i kdyz budete vypadat jak babky.. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
3.12.07 11:16

Ahoj holky, zdravím po náročném víkendu. Měli jsme na návštěvě tchánovce a včera naše, takže jsem jen pekla a chystala pohoštění, ale to k tomu patří a hlavně to máme za sebou, takže příští velká akce se bude konat až se malý narodí :) Hodila jsem vám do galerky konečně fotku mého bříška a pak co se mi zadařilo vyrobit - adventní věnec a perníčky :wink: A kde je věnec od Sandulky? No? Tak honem, šup tam s ním a Emanka snad taky přihodí ze sobotního vyrábění, už se těším!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
3.12.07 12:54

ahoj holky, zdravím po víkendu!

E.v.i. moc ti to sluší :! ¨

Sandulo, co to vyvádíš? Tak snad jedině dobrý, že tě to nebolí, držím palce ať jsi brzy OK.

Držte mi palce,dražím na e-bay kočárek, ale nechce se mi věřit, že bych mohla mít 4kombinaci za tak skvělou cenu, uvidíme večer :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
3.12.07 14:38

Ahoj holky..

tak mam dneska po kontrole s malou..tak mala je v poradku,krasne ji tluce srdicko..a za 14dni jdu na UTZ a pna dokrot mi to natoci na kazetu,kdyz Tibi nemuzu jit semnou..

No a semnou je to bohuzel horsi…byla jsem na neurologii a konecnej vysledek je OBRNA LICNIHO NERVU…takze nic moc…musim chodit kazdej den na rehabilitace…nesmim mluvit,prochladnout,stresovat se..proste nic…leky zadny brat nesmim..ale oni na to stejne moc zadny nejsou..jediny plus je snad to ze jsme to chytli v zacatku…ale nikdo nevi jak dlouho to bude trvat nez se to spravi..jestli tyden,14 dni nebo taky 3 mesice.

Tak na me myslete..snad to bude dobry…a jak uz jsem vam psala vcera,pozor na pruvan a prochladnuti..hlavne kolem usi..a jakmile se vam neco zacne zdat ze neni v poradku i kdyz to bude treba jen cukani v oku tak jdete hned k doktoru..jak samy vidite i takova mala hloupost muze mit tak velky nasledky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
3.12.07 14:43

Ahoj holky :lol:
Mose: Držíme palce a pak dej vědět jak jsi na aukci dopadal.
Evi: Opravdu ti to moc sluší a věnec i perníčky super,jsi šikulka :wink:
Sandul: Doufám že nám dáš vědět co a jak u doktrorky,ty si to těhotensví teda vůbec neužíváš,pořád nějaký trápení,ale snad to bude brzy v pohodě.
Emanko: Doufáme že se pochlubíš co jste vytvořily

Já jsem dneska zkoušela píct cukoví a dostaly to psi,nějak se nepovedlo,večer zkusíme druhý pokus,asi jsem měla troubu nastavenou na moc stupnů :cry: No jo,do vánoc to snad vychytám a aspoň něco vytvoříme.
Taky jsem musela manželovi vyrobit šablony,chtějí nastříkat v práci obrázky na výlohy umělým sněhem a ty papírový šablony nic moc,tak jsem si tim aspoň zlepšila náladu,to my šlo líp než pečení :wink:
Tak hezké odpoledne a večer koukejte všechny pěkně odpočívat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
3.12.07 14:46

Ahoj těhule,

tak jsem zahltila galerku - sobotní věnce (jen ty nejúžasnější :-), nákup v sekáči a Báry nový účes.

E.v.o. - moc ti to sluší, fakt. A věnec moc pěknej - stejně ty červeno blyštivý jsou nejvánočnější.

Sandulo - ty máš teda věci. S tím si moc nezahrávej. Pamatuju se, že už jsi to jednou měla, viď? Jak si měla zavázaný obličej.

Endy - jsem celá zvědavá, co dneska ultrazvuk. Jak to bylo natočený? Prdelí nahoru? :lol:

Já jsem byla půlku víkendu na věncích, včera odpoledne měla Bára ještě dětskou oslavu - naběhlo 10 holčiček a jeden zrzavej kluk. Bavili se celkem normálně, ale stejně na nás naběhla sousedka - i když jsem jí předem na dětskou oslavu upozornila. Už aby jsme bydleli pryč. Dneska mám dovču a je to dobře, musím ten byt dát po víkendu trochu do normálního stavu. Už se fakt dost těším, až budu doma, vůbec se mi nechce zítra do práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
3.12.07 15:14

Pracuju, nestiham, jeste se snad ozvu…

Mimi v poradku, vsechno ukazkovy, je hlavickou dolu…doktor mi „nadaval“ ze mu spotrebuju vsechny ubrousky nez jsem to mnozstvi gelu setrela z toho obr bricha ;o)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
3.12.07 16:23

Ahoj holky,
teda vy jste šikovný.
Sandul, drž se a dávej na sebe pozor.
Anleo, péct začnu v pátek, snad to dobře dopadne.
Mizím na plavčo.

• Citovat
  • Upravit
194
3.12.07 17:41

Nazdarek holciny,
tak zas jen na skok, sem hrozna hrozna hrozna. Mela sem tu segru, tak sem furt nekde brouzdaly a na net nebyl cas, takze budu dneska docitat :-) abych zas byla trochu v obraze.
Zitra zas nebudu stihat, dopoledne jdu na kurz o kojeni (no sem zvedava, jaky moudra mi tam daji) a pak utikame do poradny, takze zase uvidim prdolky. Sem zvedava, jak se budou boxovat tentokrat. Minule mi dr rikala, ze se holcicka stavi prdelkou nahoru, tak to by pro nas znamenalo cisar. No uvidime.
Evi: vypadas s briskem moc hezky. To ja zacinam byt jako slon :oops:

Sandul: drzim pesti, at to rychle prejde

Endy: cislo posilam, uz sem asi posledni, co :oops:

zbytek moc moc zdravim a ve stredu se tu snad objevim dopo. Jo, jeste bych vam mohla hodit do galerky fotecku, ale ja uz fakt zacinam vypadat jak slune, tak se mi moc nesmejte :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
4.12.07 08:56

Dobré ránko,
já vám musím poděkovat za chválu, ale musím taky mooooc pochválit Emanky věnce, věcičky, hlavně ty šatičky s ovečkou jsou nádherné, a nejvíc ze všeho Barunku. To je fakt moc pěkná slečna, má krásná kukadla a taky jí hned přeji vše nejlepší k dnešnímu svátku :srdce:
Peťulko, vždyť ty jsi kočka! Jaké slůně? Máš krásné bříško a navíc tam nosíš dva cvrčky!! No a svatební foto - vypadáš jako princezna, opravdu, moc Ti to slušelo.
Já mám dnes manžílka doma, mají dnes ve škole stávku, tak si budeme společně užívat. Právě vstanul a já peru plínky, asi ho budu pak učit žehlit :wink: Tak se mějte, pa E.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí