Poradna duly
Jana Čurdová
ANLEA: žáha pálí a pomáhá tums
žebra nebolí, ale kříže a kostr se mi už pěkně rozjíždí.
Uf jsem vás dočetla ![]()
Zdravím Vás, kecalky. Taky se těším až budu doma, to tu budu pořád ![]()
Jinak já v práci od středy na novo, ta co jsem zaučovala to v pátek vzdala, takže ve středu má přijít nová
Se mi teda vůbec nechce začínat od začátku, ale co se dá dělat… jsem zvědavá, jestli půjdu toho 19.12. naposledy…
Telefon posílám Endy jako SZ, jinak ho má i Márty.
Nachystáno taky nic nemám. Jen máme kočárek a sedačku + fusak co přinese ježíšek. Pak něco málo jsem koupila a dostala. Počkám po vánocích co se nám ještě naježí a pak začnu dokupovat…
A mně bolí akorát kosti dole. Podle mě je to ze sezení v práci. A v sobotu mi začalo malinko téct z prsou… holky co už máte zkušenosti - myslíte, že je to známka toho že budu mít dost mlíka? ![]()
A víc už zase nevím…
Už abych byla doma, to pak budu vědět vše ![]()
Tak se opatrujte a pohlaďte bříška ![]()
Dobré ránko,
já jdu do práce naposledy 21.12., pak je tady pár dní povinná dovolená a na mateřskou nastupuju 30.12. Ani nevím, jestli se těším, spíš jo. Bojím se, že se budu nudit a bude se to táhnout, že to v práci líp utíká. Ale Bára potřebuje přitáhnout, je doma sama a dělá skopičiny, obvolává si z pevný linky kamarádky na mobil a ty účty jsou pak fakt vysoký. Včera dostala sodu a ráno dolejzala - prej mi to břicho moc sluší, potvora ![]()
Já teda kromě tý mý křečovky žádný potíže nemám, žáha mi v životě nepálila, já ani nevím, jaký to je. A z prsou mi taky nic neteče, doufám, Ann , že nemáš pravdu, a že to neznamená, že nebudu mít mlíko. Já si teda myslím, že to fakt asi není známka kvantity. Doufám. Dneska mi emánek pěkně kope jako dovnitř, asi do močáku a je to trochu nepříjemný.
A s čím mám teda problém - včera jsem se holila a už si tam přes to břicho nevidím
, tak to mám celý nakřivo, Petr se mi smál.
Emanko, to já nemyslela až tak ![]()
Jen jsem v chytrý knížce vyčetla, že se objevuje hned po porodu někdy dříve… takže klídek
To jen, jako, že když už teď, tak jsem si na tom chtěla najít něco pozitivního ![]()
A taky jsem zvědavá, jak mi to bude doma utíkat. Ale vzhledem k tomu, že teprve začnu chystat věcičky, tak snad jo. A taky se párkrát otočím v práci, když bude vše OK.
A s tím holením - normálka mi skoro nerostou chlupy na nohách
což je naprosto dokonalé… ale taky jsem při posledním zjistila, že už je to dost těžký a výkon vhodný profesioálního sportovce
A zítra jdu k doktorce, tak si musím dát dneska záležet ![]()
Ahoj holky, teda, vy jste se opravdu rozkecaly
Endy, číslo Ti pošlu a ten srazík by byl fajn, ale asi bude spíš reálný ten v Ostravě s Ajjou a Luciášem ![]()
Emanko , jak jsi prosím Tě nastavila pod metřík datum kontroly a utz? Já jsem teda asi za hlupáka ![]()
Já jdu zítra na ten velký utz, tak jsem zvědavá, kolik ten mimísek vlastně váží a měří a tak všechno. Poslední týden to začíná být fakt už kruté a to bude hůř!
Nemůžu spát, pořád se převaluju, když sedím, tak mi břicho překáží, tlačí, žebra bolí, žáhá pááálí, to je hnus. Zjistila jsem, že hlavně když jsem předkloněná nebo jím citrusové plody.
Včera jsem si koupila v Makru jedny plenky newborny a v tescu jedny fialové, chci teda používat látkovky, ale i tak jsem zvědavá, už si připadám jak důležitá mamina ![]()
Holky,
mě pálí žáha snad i po vodě,ale dočetla jsem se že když pálí žáha tak bude vlasatý miminko( určitě je to jen pověra) ale kdyby to tak bylo tak se Vendelín narodí s vlasama až na zadek ![]()
Ann: To se ti prsa chystají,bohužel to neznamená že pak bude hodně mlíčka,to nám nikdo nezaručí ![]()
Anleo, tak nic no… ![]()
Jsem zvědavá zítra. Těším se, až malou zase uvidím. Jen doufám, že bude vše OK, představa, jak mě doktorka nechá doma, tak by šéfa v práci asi kleplo. Ale mimčo je teď pro mě na prvním místě
V kolik jdeš?
A podle žáhy by měla být ta naše princezna úplně holohlavá
ale jestli má na to vliv říhání, tak je vlasatice po mamince ![]()
Anleo, ještě jsem se chtěla zeptat, kdy jste byli na Americe?
Ann: Já tam jdu hned ráno kolem 7,budou mi brát krev tak mám přijít brzo.Teda jestly se nám stačí vrátit tatínek domů,večer jede blázen do Liberce na koncert tak nevim jak se stihne v tomhle počasí vrátit ![]()
Na Americe byl manža s Alenkou asi před měsícem,máme to tu kousek a na výlet je to super. Jinak chválim žes to poznala ![]()
Tak to já jdu až odpoledne
Tak pak doufám, že podáš hlášení, jak jste s Vendou dopadli ![]()
Neboj vrátí se. To mám do Liberce kousek a teď tu nesněží…
A Ameriku miluju… my to teda máme trošku z ruky, ale byli jsme tam na jaře, manža tam byl poprvé a byl nadšený… Chodíme z Karlštejna.
E.v.o., v nastavení je podpis - tam máš odkaz na metřík a hned do další řádky jsem napsala tu kontrolu a UZV. Těší mě, že můžu jednou poradit já ![]()
Ann, já si ale neholila nohy ![]()
A s tím mlíkem - pamatuju si, že s Bárou mi taky teklo, četla jsem, že je to normoš a jmenuje se to mlezivo.
Bára byla chlupatá jak opička, když se narodila, měla spoustu vlasů a žáha mi nepálila, myslím, že jsou to fakt pověry
Ale blbě spím, dneska jsem zase čumákovala od 5, pak v 6,30 zaberu a v 7, když mi zazvoní budík, tak se nemůžu vykopat.
Ahoj holky, tak pálení žáhy trápí i mě… ale úspěšně mi pomáhají renie.. mám je skoro všude, bylo to nesnesitelné, ale teĎ sotva začnu cucat, tak je klid. A opravdu se říká, že mimi bude vlasaté.. takže budu mít asi doma malou opičku ![]()
Jinak Endy posílám Ti SZ čísílko na mobil, to je super nápad, aspoň budeme o sobě vědět co se komu děje, nebo neděje.
Ann z prsou mi naštěstí nic ještě neteče, ale už se mi úspěšně asi třikrát zdálo, že kojím a odsávám mlíko odsávačkou. Mám ji doma, tak se na ni asi podvědomě těším nebo co?
Aby mi pak z toho ještě z těch prsou nezačlo téct, jak to bývá u psů falešná březost, jen, že u mne by to bylo falešné nevím co..
![]()
Ahojky,
Evo, v nastaveni si pod adresu s metrikem normalne ta data dopises…
U nas ma na starosti upravu porostu manzel, takze u nas v pohode…sam si i hlida, kdy jdu k doktorovi, abych mu tam nedelala ostudu
Pouzivame normalni strojek na zastrihavani vlasu a vousu..nechava to sice 0,5 mm „strniste“, ale chloupky pak nezarustaji …
Ameriku mam taky rada, kousek odtamtud je i Skryjsky potok, ktery ma krasne vodopady…romantika i v zime …
Emanko, já vím, že sis neholila nohy
Však já si nohy neholila už asi měsíc, ale dole naposledy v neděli a byl to záhul ![]()
Endy, podej bližší info o Skryjským potoku ![]()