ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2681
30.12.07 12:07

Ajjaa , mně vždycky děsně ztvrdne břicho po orgasmu :oops: A myslím, že třeba teď to bude víc. V každým případě to nebylo moc příjemný, tak uvidíme, jestli to nepovede k odstavení tatínka :lol: To bych teda moc nechtěla, protože pak ještě těch min. 6 týdnů - to je docela dlouhá doba. Se spermiema mi to vůbec nenapadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
30.12.07 12:17

EMANKO: mi to dělá taky po orgasmu, ale pak se to za chvilku uklidní, ale pokud se k tomu přidají spermie tak to je síla a fakt to nestojí za to :roll: :oops: no vždyť se říká, že sex může u někoho vyvolat porod teda pokud už je všechno připravené, ale moc lidí mi to teda nepotvrdilo jen jsou to falešné bolesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
30.12.07 13:12

Ajji: Já můžu potvrdit že sex opravdu pomáhá k vyvolání porodu, teda spermijky,Alenku jsme takhle vyvolaly a i loni malýho,nechtělo se jim ven a po sexíku to šlo hned :lol: I doktor mi radil že máme co nejvíc sexovat, teda na konci těhu když už jsem přenášela, opravdu na tom něco je.
Jinak císaře mám zatim naplánovanýho na 4.2. chtěly jsme 2.2 ale to je sobota tak to neprojde, no uvidíme, v 36 týdnu se tam jdu nahlásit a můj dr. chce aby si mě tam rovnou nechaly až do toho porodu,ale čípek se zatim nezkracuje, hrdlo uzavřený,jen občas posílky ale to je teť už prý normální,ale bříško je fakt hodně dole.
Manža si teť vzal Alenku na rybník tak mám chvilku pro sebe, huráááá,asi půjdu hodit nohy na stůl a odpočívat,nic se mi nechce dělat :oops:
Holky, stejně to hrozně rychle uteklo,ze začátku to bylo takový dlouhý, nekonečný a už máme porod za dveřmi :lol:
Tak se opatrujte a odpočívejte :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
30.12.07 13:24

Tak jsme po obědě. Adámek spí tak jsem tu ještě na skok než půjdu za kamrádkou do porodnice a než se nám vrátí taťka z práce.

ANLEI: teda tak to jsi první u koho to fakt zabralo teda aspoň co jsem slyšela :D my jsme tak taky Adámka doma vyvolávali, ale nic, ale je pravda, že se narodil tři dny před termínem tak měl ještě čas :lol: Teda tak ty už víš datum porodu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
30.12.07 13:31

Ajji, s těma spermiema…ze začátku těhotenství jsme se ještě milovali normálně, ale po jednom takovém zažitku, kdy jsem myslela, že ty křeče snad nepřežiju, bylo mi normálně na omdlení a obléval mě smrtelný pot, jsme s tím přestali. Teď nevím, jestli to třeba za dva týdny zkusíme znovu, ale mám z těch křečí strach…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
30.12.07 17:16

Evo, koukam na tvuj metrik a uz ti tam skocil posledni mesic 8O Ty brdo…

Ajjo, ja mam koupeneho X-landera, pevnou ctyrkolku, to je myslim XA, uz jsem zapomnela…

Tak u nas sexik moc nehrozi, ja na to nemam vubec chut, takze nemuzu pridat zkusenosti :oops:

Jinak moc zdravim :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
30.12.07 17:28

Ahoj těhule,
tak miláček už je ok, dokonce pozval na zítřek kamarády na Silvestra.
Endy, super seznam, díky.
Sex, v pohodě a pravidelně :oops: .
Ajjo, já mám Hoco Tornado-S, trojkolku.
Mose, kočárek je fakt pěknej.
Budu muset začít prát, ale ještě do 11.ledna jsem v práci, tak pak to snad zvládnu.

• Citovat
  • Upravit
3481
30.12.07 19:46

Endy, jo, jo, už jsem v devátém…klidne za 14 dnů můžu porodit 8O :wink: A taky moc děkuji za přehledný seznam všeho důležitého, co je třeba udělat. Nějak se mi do toho nechce, čím víc se to blíží… už bych měla taky dávat dokupy tašku do porodnice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
30.12.07 22:18

AJJO, my budeme asi kupovat X-LANDRA XAčko. Dneska jsem byli na hradě se kouknout na běžkaře a už ani nemusíme nikam trajdat do obchodu s kočárkama,abychom ty X-Lenříky omrkli v reálu, protože v těch davech jsme viděli všechny varianty barev i provedení :D :D :D

MOSE, kočárek vypadá moc hezky, ale bohužel jej taky neznám…

Mrkla jsem k holkám do ledna a už si chystaj tašky do porodnice…a za měsíc to budem řešit my :roll: To je hroznej fofr :! U nás se,koukám, rozjíždí praní věciček :wink: Už se trochu začínám těšit až zůstanu doma a v klidu si začnu všechno připravovat a rovnat :P…Ještě 6× do práce 8)

Tak já musím jít balit. zítra vyrážíme na Silvestra do hor za kamarádama. Sice nás to vyjde na docela dost peněz,ale řekli jsme si s Jaromírem, že do toho půjdem, když to bude na pár let poslední TAK bujará oslava…teda pro něj…už vidim,jak se všichni nakalej a já jim tam budu dělat fotografku,aby se všichni pak viděli,jak vypadali :P

TAK TĚHULKY!VŠECHNO NEJ DO NOVÉHO ROKU! AŤ VŠECHNO ZVLÁDNEM NA JEDNIČKU A NARODĚJ SE NÁM TY NEJÚŽASNĚJŠÍ A NEJZDRAVĚJŚÍ A NEJHODNĚJŠÍ MIMINKA!!!!! :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
30.12.07 22:58

Anleo , a jak vypadají poslíčci? To je blbý dotaz od druhorodičky, co? :lol: Já to fakt všechno zapomněla. Je to ztvrdnutí břicha s pálením jako menstruace? Asi jo, co?

Ajjaa , já mám kočárek Quinny Speedi, je to trojkolka.

Byla jsem dneska v DM a trochu jsem nakoupila. Vybírala jsem miminčí kosmetiku a nakonec koupila od Hipp, taková zlatá střední cesta a voněla mi. Některý teda byly za pěkný pálky, myslím Weleda - olejíček asi za 299. A koupila jsem doporučenou Lovelu na praní :lol: - a Bára hned a jak to, že Emánek bude mít extra prášek - a co já? TAk jsem zvědavá, jestli to žárlení už začíná. Udělala jsem přednášku, že když byla miminko, jsem jí taky mazala prdelku speciální mastičkou. Bude to boj :lol:

Endy , seznámek je super, určitě ho použiju. Např. to nahlášení pojišťovně jsem vůbec nevěděla, musím to zjistit v práci. S matrikou bych neměla mít problém - moje máma je slánská matrikářka, takže Emánek bude mít vystavený rodný list s láskou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
31.12.07 11:48

Emanko:poslíčci jsou takový křeče a ztvrdne břicho,přesně jak píšeš, třeba jako bolesti při menstruaci,je to vlastně jak se připravuje děloha a začíná pracovat, ale někdo třeba poslíčky nemá vůbec.

Holky,přejeme Vám šťastný nový rok,hlavně hodně zdravíčka a ať máme ty nejhodnější a nejúžasnější mimísky.Jo a taky všem přejeme rychlý a bezbolestný porody :lol: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
31.12.07 13:07

Ahoj holky,
díky, že jste mrkli na kočárek, já jsem o něm taky předtím neslyšela a jestli jsem ho jindy viděla za tu původní cenu kolem deseti tisíc tak mně určitě ani nezajímal… Máte pravdu, že je asi nízký, ale k mojí výšce to fakt bude stačit, Ája je jen o malinko větší než já a kluci ho asi moc nevyužijí. Dneska jsem si uvědomila, že Radek za týden zas odjíždí, nějak to fakt utíká.

Užijte si poslední den roku (u nás se nic nekoná, Radek přidělává nějaké poličky a hadi se taky nikam nechystají) a do nového hlavně šťastné vykročení a ať to všechny zvládneme v co největší pohodě :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
31.12.07 13:09

spolutěhulky,
holky v březnu už mají první miminko 8O , hlavně aby byl prďousek v pořádku, narodil se ve 30 týdnu,ale určitě to dobře dopadne,držíme jim palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
1.1.08 08:51

Ahoj těhulky, v novém roce přeji všem vše nej a hlavně, ať nám to všechno dobře dopadne!!! A taky splnění všech přání a zdravíčko! 

Anleo 8O jdu se kouknout do března…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
1.1.08 09:40

Ahoj v novém roce,

tak doufám, že jste moc neopily mimouše! :lol: Bára si domů pozvala kamarádku, holky pařily, hrály jsme O:,–(níky z Katanu, co dostala k vánocům a pak už jsem tam klimbala do půlnoci :lol: Takovej normální večer. Teď se ještě všichni válí.

Anleo - tak to znamená, že už mám poslíčky :lol:
Dívala jsem se do března, snad bude to mimi v pořádku, mělo by, 30. týden je už dost, v dnešní době. Ale stát se samozřejmě něco může. Psala tam ta maminka, že nějak nemá vyvinutá očička, to mi trochu zamrazilo, ale nerozumím tomu, třeba to chce jenom čas. V každém případě jsem ráda, že se nikomu z nás nic takového nestalo. Když jste napsaly, že někdo z března porodil, tipovala jsem na Enku.

Tak vám všem moc přeju úspěšný letošní rok a samozřejmě hlavně bezproblémový porod a to nejúžasnější miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí