ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Ann
9977
2.1.08 12:18

Luci, nevím, ale myslím, že ouběžně ne. Že vlastně budeš mít o dýl slušný peníze než se ti začne vyplácet rodičák, ale je možný se se pletu.
Já nevím, ale já bych se asi po půl roce do práce vrátit nechtěla… nějak se na tu prdelku těším a nerada bych si jednou říkala, že jsem si to neužila… ale třeba změním názor až mi z toho tady bude hrabat… Já mám práci po večerech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
2.1.08 13:19

No vida, Luciáš se objevila :lol: Ona nás ta samota sblíží :lol:

O masáži hráze jsem taky přemýšlela, jestli budu dělat. Jsem zas za trubku, ale moc bych nevěděla jak na to. Musím se podívat na ty články. To se dělá nějakým olejíčkem nebo co? A co maliník, budete pít maliník? Já si ho zkusím sehnat. Nejradši bych porodila dřív, pamatuju si to přenášení a nervy s Barčou.
Bára už se mi ozvala, že dobře dojeli, tak jsem v klidu. I sníh tam prý je. Tak snad si nic nezlomí :lol:

Prát jsem ještě nezačala, ale začnu brzo. Musím tady zlikvidovat žehlení, co se mi tu nakupilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
2.1.08 14:38

Ahojky,
hlásím se po kontrole, Lukášek má už 2250gramů, je hlavičkou dolů a já jsme přibrala kilo. Od 14.ledna nastupuju na mateřskou.
Celé dopoledne jsem byla na předporodním kurzu, super, pěkně vedené.
Luciáši, masáž hráze-PA názorně ukázala na modelu a postup se lišil od toho, co jsme našla na netu. Olejíček jsem taky koupila.

• Citovat
  • Upravit
Ann
9977
2.1.08 15:25

Emanko, já taky nevím jak na to… :oops:

fyzikarko, gratuluju ke kontrole a kilo závidím, se bojím příští týden na váhu po těch vánocích… :oops:

a maliník asi taky budu pít. Ale myslela jsem tak koncem ledna… to by mělo stačit, ne? Nebo jak dopředu se má začít, nevíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
2.1.08 15:46

tohle jsem zkopirovala z poradny na porodnici.cz :

Čaj z listů maliníku se doporučuje pít od ukončeného 36tt a napomáhá v tom, že těhotné ženy si pitím tohoto čaje v posledním měsíci těhotenství značně zvyšují činnost děložního svalstva a tím si usnadnují porod. Pitím čaje nic nezkazíte a můžete si každý den dopřát chvilku klidu na vypití tohoto čaje. Doporučují se pít dva šálky denně. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
2.1.08 15:48

Poctivě Vás čtu ale snažím se u toho prát, žehlit a vařit :lol: Jsem dneska nějaká akční tak toho musim co nejvíc využít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
2.1.08 17:47

Ahoj holky,

tak jsem taky prvni den doma na opravdove materske a je to divky pocit, naprosty souhlas…

Jenze jsem se na emimi dostala az ted…

Rano kontrola u dr. - vse v poradku, vanoce me staly jen kilo navic, cekalal jsem to horsi, pak jsem jela manzelovi vystat frontu na litacku na MHD (mmch nikdo me dopredu nepustil, i kdyz jsem se tam spacirovala a delala, ze si kontroluju cenu :wink: ale nerekla jsem si, zatim mi stat nevadi, cekala jsem hodinu 8O )…Pak jsem byla v textilu a galanterii, chci si usit rychlozavinovacku a oni nikde nemeli vatelin a ani flanel s detskymi motivy…to je bida…Pak nakup na veceri, tu jsem dodelala pred chvilkou…Takze jestli budu mt porad tak nabity program, tak nevim neim…

Brisko se mi nejak vyvalilo dopredu a uz docela zatezuje zada v krizi a pritom dnesnim chozeni mi hodne casto tvrdlo … nic moc pohoda …

Ja masirovat budu, kamaradka mi dala zbytek olejicku, ale jak jsem ho mela hodne dopredu, tak ho ted nemuzu najit…v tom nasem skladisti… Porad me upomina manzel, uz se na ty masaze vylozene tesi :oops:

Co se tyce pekarny, tak me ty metlicky dole nevadi, mam na ne takovy hacek a tim se to vydloubne a zustane tam jen dirky na prst, v pohode… Jinak jsem zjistila, ze pokud peces ihned (tzn. bez odlozeneho startu, tak je mozne nahradit susene drozdi obycejnym..na 0,5 kg mouky 1/2 kostky… kvasek se necha vzejit v dulku na mouce…) U nas je celozrnne pecivo dost drahe, tak jsem rada, ze aspon takhle si muzu pect z celozrnne mouky a navic v Ovesnem chlebu se spotrebuje hodne vlocek a nejsou tam ani poznat …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
2.1.08 18:03

Ann, mas email, poslala jsem ti nejake svoje seznamy z netu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
2.1.08 19:08

Čau těhule,
tak koukám, že nejsem jediná, kdo je doma a nestíhá :D Já jsem si tedy zatím ani divně nepřišla, ale oficiálně budu na MD až v pátek, navíc jsem dneska řešila celé odpoledne po telefonu nějaké pracovní záležitosti - asi to bude o chloupek jiné, až hadi začnou chodit zas do školy a Radek odjede. Dneska jsem vyprala první várku miminčích věciček, nemám to kde sušit, tak to budu muset dělat postupně.
Masáž hráze mám někde popsanou z předporodního kursu a na maliník se taky chystám. Poslední dva dny mi docela dost tvrdne břicho, občas tedy takový stah, že se musím zastavit a počkat, až to přejde a bolesti jako při menses, hlavně v kříži, vůbec si nepamatuji, jestli jsem to při hadech taky měla :cry:
Zítra jdu dopoledne na ultrazvuk a pak ještě rovnou k dr. tak mi držte palce, ať zjistí, že Vojtíšek přibírá a nechají mi ho ještě v břiše, i když mně zrovna kope do žeber, stejně myslím, že je mu tam ještě zatím nejlíp :wink:
Opatrujte se, já se ozvu zítra po kontrole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
2.1.08 19:30

Endy, díky jsi zlato 8) Máš to super!!!

Mose, budu držet pěsti i s malou :wink:
a koukám, že jsi další kdo poslíčkuje… doufám, že já se ještě chvíli bez nich obejdu… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
2.1.08 21:14

AHOJDA :D

Tak se hlásím v letošním roce :P

Ty jo! Vás už je doma požehnaně! Já se k vám za týden přidám taky…teda, pokud mi zítra naše šéfka neřekne, že mi tu zbývající dovolenou neproplatí, protože to bych zítra byla naposled v práci i já 8O LUCI díky za onfo ohledně té dovolené!

Ale nudit se doma nebudu. Musím zařídit dětskou doktorku, začít přerovnávat věci ve skříních,aby se nám se to mrňátko vešlo, sehnat kočárek, věci do postýlky…bla…bla…bla…no, je toho spousta najednou 8O Ale to, že najednou zůstanu doma, to divný bude :) To mám z toho úplně stejný pocity, jako vy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
3.1.08 13:48

Tak pořád vyhlížím Mose a ona nás napíná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3873
3.1.08 14:16

Ahoj holky, tak už to máte pomalu „za pár“ co? Prosím vás, nevíte něco o Sandulce??? Dlouho jsem jí tady neviděla a ani se vůbec nepřihlašuje na icq…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
3.1.08 14:18

jj, psala že půjde dopoledne a pořád žádná zpráva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
3.1.08 14:52

Ahoj holky,
napínat jsem vás fakt nechtěla, jen jsem se zdržela víc, než bych myslela a musela jsem se nejdřív trochu najíst.. mám dobré zprávy, Vojtíšek za ty dva týdny přibral půl kila, takže roste dobře, hlavička a dýlka odpovídají úplně přesně na den, jen prostě už bude hubenější asi až do konce. Teď má kolem dvou kil, tak uvidíme, kam se dostane. Mám radost :D
Dr. na ultrazvuku mně tedy ještě stihla lehce znervoznit hláškou, že je miminko už hodně dole, ale naštěstí jsem pak rovnou jela do poradny a tam mě moje doktorka uklidnila, že se nic nechystá, jsem úplně zavřená, na poslíky mi napsala no-spa, že prý je zbytečné se trápit bolestmi, které k ničemu nevedou. Nabrala mi stěry na streptokoka a dala mi komplet papíry do porodnice, tak budu asi celý večer úřadovat, jsem nevěděla, co to je za kopec. Má domluvu s Bulovkou, že můžu ještě tři týdny chodit k ní, prý záleží na mně, no samo že radši v klidu u ní, než tam.
Objednala jsem kočárek a už mi i volali, že by mi ho přivezli domů, protože to mají blízko - tak to je na jeden den dobrých zpráv až dost, ne? :lol: :lol:
Doufám, že se máte taky všichni dobře :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí