Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky,
Ajjo tak me tu fotku posli a ja ti ji poslu malickou zpatky, Emance to fungovalo ![]()
Anleo, takhle zneuzivat prcka na policajty , tfuj
![]()
Ahoj,
Anleo- tak to je dobrá historka - a rozbrečela ses doopravdy, nebo si to zahrála?
I když představa mínus 2000 to bych se možná rozbrečela taky.
My včera byli na výletě v makru a nakoupili jsme plíny za 8000
Nakonec jsme koupili jenom Pampers Active Baby. Máme to vyrovnaný u našich, jsou to hromady. Počítala jsem, že zhruba asi mimi pročůrá 1000 Kč měsíčně. Byl balík za 320 Kč, to je asi docela dobrá cena, v Tescu jsme ho viděli az 365. A k tomu to DPH zvýšený od ledna. No emánek má první dárek k vánocům, chudinka, se ještě ani nenarodil ![]()
Emanko, za 8000,– to musela byt pekna hromada
To jste vezli pick-upem, ne? ![]()
Normálně jsem se rozbrečela sama od sebe,představa že zaplatím 2000 a ještě si vyslechnu kázání od manžela tak to mě nějak vzalo,ještě že moje bříško na pány policisty zapůsobilo
Teť už mi to příjde k smíchu ale včera jsem z toho byla úplně vyřízená
Probírám diskuze a hledám recepty na cukroví a našla jsem tohle:
RECEPT NA VÁNOČNÍ CUKROVÍ :
Ukliď z linky umatlané skleničky, lego a papírky od bonbonů.
Připrav mísu a suroviny.
Vylouskej ořechy, odměř mouku a cukr.
Vyndej z mouky puzzle.
Odežeň děti a umyj z nich mouku.
Vezmi vejce.
Podej manželovi pivo.
Vrať se, odežeň děti, vezmi hadr a utři rozbitá vejce.
Vezmi jiná vejce a vyklepni je do mísy. Zvedni telefon.
Odežeň děti, zameť střepy z mísy, vytři podlahu.
Vezmi jinou mísu.
Zadělej nové těsto.
Najdi rum. Odejmi rum manželovi.
Odežeň děti a umyj z nich rozpatlané kousky těsta.
Plech vytři tukem.
Podej manželovi tlačenku.
Vrať se, sundej z plechu ořechové skořápky.
Podej manželovi noviny.
Vrať se, odežeň kočku dojídající zbytky těsta.
Zavolej veterináři. Vezmi si prášek.
Umyj podlahu, stůl, židle, nádobí, ledničku, sporák, zdi, děti a kočku.
Jdi do cukrárny. Přines cukroví.
Dobrou chuť.
Emanko, fakt tolik? No snad ušetříme na prckově stravě
![]()
Anlei, super recept ![]()
ANLEI: to jsi to pěkně zvládla ![]()
ENDY: tak já něco vyberu a pokusím se poslat ![]()
MOSE: fakt tak to já jsem zase cítila všechno ale úplně jinak než bych měla prostě děs běs ![]()
My budeme kupovat pampersky asi jen ze začátku pak najedeme na fialové Tesco plínky. Jsem s nima spokojená už dlouho a u Adámka nás nezklamaly
Můžu fakt doporučit, ale musí to být ty fialové mají je často v akci a stojí 199Kč jinak pampersky jsem viděla teď v akci za 269Kč jeslti si vzpomenu kde tak napíšu.
Za chvíli jedeme na ten 4D utz pak dám vědět jak jsme pořídili.
A.
Ahoj holky,
pořád nakukuju jestly už AJJA napsala zážitky z ultrazvuku a pořád nic
AJJO
halóóóóó,tak jaký to bylo?
Ahoj,
už jsem tady
ale zážitky teda nooo čekala jsem něco jiného. Myslela jsem si, že uvidím krásné detaily obličeje miminka a ono ne. Malá ležela zrovna tak jak vůbec neměla. Dr. nás na to ještě před utz upozorňoval, že mimi může ležet v jedné poloze kdy mu nepůjde snímat obličej a přesně tak ležela
Byla pusinou úplně natlačená na děložní stěnu. Tak jsem ležela se zvednutou pánví jestli to nepomůže tak jsem viděli aspoň kousky obličeje. Na jednom záběru jako by se smála
a pořád měla ručičku před pusinkou. Vážíme něco kolem 950g. Jo celý utz trval přes 20 minut.
A.
Ahooj,
tak kde je ta Ajjaa?
Včera jsme lítali po firmách kvůli oknům do baráčku, furt někde něco sháníme a vybíráme. Večer jsem byla dost hotová. Je to strašný to rozhodovat.
Ty plíny - koupili jsme je ve 3 velikostech, takže určitě ještě budeme dokupovat. Taky mám v plánu pampersky dávat třeba na noc a přes den nějaký levnější. Ty fialový tesco plíny doporučujou hodně.
Koupila jsem Petrovi k vánocům kameru k počítači (200 Kč
, abych mu emánka mohla ukazovat přes den do práce - přes skype ![]()
Tak už je tady, ajjaa
Máš nějakou fotku, co nám ukážeš? To je škoda, že se nepředvedla, no jo, co jim je do toho, že je zrovna teď chceš vidět, když chce spát, tak chce spát ![]()
Mně včera večer před spaním napsala kamarádka, že její švagrovou odvezli do porodnice a čekají, co to bude. Jak jsem nad tím přemýšlela před spaním, měla jsem úplně živý sen. Narodila se nám Emička, i jsem viděla jak vypadala a po narození měla hrozný hlad a chtěla piškoty. Fakt mi už hrabe pekelně ![]()
Tak už je tady, ajjaa
Máš nějakou fotku, co nám ukážeš? To je škoda, že se nepředvedla, no jo, co jim je do toho, že je zrovna teď chceš vidět, když chce spát, tak chce spát ![]()
Mně včera večer před spaním napsala kamarádka, že její švagrovou odvezli do porodnice a čekají, co to bude. Jak jsem nad tím přemýšlela před spaním, měla jsem úplně živý sen. Narodila se nám Emička, i jsem viděla jak vypadala a po narození měla hrozný hlad a chtěla piškoty. Fakt mi už hrabe pekelně ![]()
No právě, že nespala pěkně si kopala, ale asi to dělala schválně
tak jsme usoudili, že si bude asi později dělat co chce
ale přišla mi taková spokojená.
No z fotek toho právě moc není
ale to si člověk nevybere.
A.