Poradna duly
Jana Čurdová
Teda baby co mi to děláte jak tak čtu tak máte víc věcí než já a to už mám jedno dítko doma. Asi bych měla začít řešit co mám a co nemám
Pořád mi připadá, že je čas
My teda nemáme ani vajíčko. U Adámka jsme měli půjčené a teď budeme muset pořídit. Jo a koš na kolečkách nebo něco podobného bych taky moc chtěla, ale je fakt, že je to hodně drahé a vlastně na těch pár týdnů co bude mimi malinkaté se to ani nevyplatí, ale kdybych sehnnala starší a levnější tak by to bylo fajn.
PEŤO: tak si hezky doma s dvojčátkama užívej. A bylo by super kdyby to byl páreček ![]()
Adámek spí. Já vařím oběd a musím vymyslet program na odpoledne. Adam zítra dělá nějaké zkoušky v práci tak se potřebuje učit a Adámek je nejradši když po něm může pořád skákat a to se toho teda moc nenaučí ![]()
A.
Ajjo, nemas - nepotrebujes… o jsme si rikali mezi horolezcema, kdyz jsme videli, jake ma kdo super vybaveni, na ktere jsme nemeli…takze klid…POkud nejezdis casto autem, tak vajicko hned nepotrebujes, pokud mas maly byt a vidis z pokoje do pokoje, tak nepotrebujes ani kosik…ja zase asi nebudu moct mit hraci deku na zemi, kvuli psovi, takze ji nebudu porizovat i kdyz by se mi nejaka s hrazdickou libila… to se jeste uvidi…
Já mám ještě po Báře malou vaničku, která se položí přes vanu, takže se neohýbáš a pak se krásně špuntem vypustí rovnou do vany. Je docela praktická, ale jenom na malý mimina, pak už byla Bára rovnou ve velký vaně. Ale kýble se mi taky líbí, kamarádka mi ho chce půjčit, ale má takový obr kýbl, koupila ho ve Švédsku, koupe se v něm teď 10ti měsíční kluk, je to spíš takový bazének ![]()
Jinak radím, s nákupama neblázněte, hlavně s oblečkama. Pak lehce dokoupíš, co je potřeba, na procházkách s kočárkem času dost. Ty děti z toho hrozně rychle vyrostou, nemá cenu toho mít kvanta.
Kočárek, postýlka a autosedačka je opravdu to hlavní.
Tak kyblík chci zkusit, přinejhorším ho prodám nebo nechám na hračky.
Budeme mít půjčený košík, ale nadherný veliký a pak manžel přemýšlí o ohrádce, já o hrací dece. No uvidíme.
Ahoj holky, tak jsem s teplotou a kaslem dneska doma… tak bastim paralen, cibuli s medem, bylinkovy a zazvorovy caj…tak to snad pres vikend vykuryruju..
…a na MMB jsem si koupila matrace do obou postylek po jednech dvojcatech. Snad budou v pohode..ja jsem rada, ze pro ne nikam nemusim, maximalne na postu…
Ahoj,
tak hlásím, že jsme včera provedli zkoušku a Petr slyšel srdíčko! Fakt to funguje. Slyšel moje a pak rychlejší rytmus prý jak lokomotiva ![]()
Endy, tak se vymaroď, já se taky moc těším na víkend. Taky vám to, holky, teď tak utíká? Ten říjen byl strašně rychle pryč.
Mně včera přišel z MMB spací pytel a moc krásnej. Měkoučkej, teploučkej. Fakt se vším, co jsem tam nakoupila, jsem moc spokojená. A ušetří se.
Emanko, tak se pochlub a posli fotku… Ja jsem si ho koupila taky, je nekde na ceste…
KUK
![]()
EMANKO, fakt ho slyšel? Dneska nepustím taťku spít dřív, dokud ho taky neuslyší! Včera už byl napůl v limbu,když jsem mu to říkala, tak se na nějak poslech nevzmohl
Ale dneska provedeme taky hokus-pokus
![]()
ENDY, tak ať je ti brzy líp! Apoň se ale můžeš nechat doma obskakovat, to má taky něco dosebe ![]()
Márty, fakt. Ale až napodruhý, asi po půl hodině. Asi záleží dost, jak je to mimi natočený, to srdíčko musí být blízko. Možná kecám, nevím ![]()
Endy, pošlu, doma nafotím. Taky musíme vyfotit bříško, nemáme už docela dlouho záznam. Pošlu ![]()
Ahoj holky,
Endy: Tak ať je ti líp a pořádně se vylež,teť ty bacily pěkně řáděj.Taťku jsem včera taky přemlouvala ať si zkusí poslechnout srdíčko ale má novou hru na psp tak nevnímal a já uraženě odkráčela spát. Ani večeři nedostal ![]()
Zkusíme dneska druhý pokus ![]()
Malá odjíždí na víkend k tátovi a náš taťka jede s klukama na chalupu tak budu doma sama a budu jenom odpočívat,už se těšim
Nevylezu z postele
My máme taky pytel na spaní,taťka ho ještě neviděl,je totiž celej červenej a já musim nakupovat jen modrý,ale byl tak kouzelnej s medvídkem pů,mám ho schovanej a nevim jak ho na to opatrně připravit,je pyšnej na to že bude mít syna tak prostě jiná než modrá nepřichází v úvahu
Ale na spaní si myslím že je to úplně jedno.
Tak já se jdu ještě pomazlit s Alenkou než my odjede,papa a opatrujte se maminy
Anleo, červená pro kluka je v pohodě, ať si váš taťka nevymejšlí ![]()
Jede s klukama na chalupu - on má nějaký děti taky z předchozího vztahu? Teda jestli to není drzý dotaz ![]()
Bára taky odjíždí zítra ráno k svýmu tátovi, jenže ona tam už nechce spát ani jednu noc, Honza jí vždycky přemlouvá, tak uvidíme, kdy dorazí. Ale tipla bych si, že zase hned v sobotu večer. Až je mi ho někdy líto, ale může si za to sám, neumí to s ní a ona se tam nudí. Vodí ji jen po návštěvách tetiček a babiček.
Tak hezký víkend, těhule!
Emanko: Nene,děti ne,jede tam s klukama pít,dělají si pánskou jízdu ![]()
A Báře se nedivim že se jí tam moc nechce,tyhle poviný návštěvy,musí se příšerně nudit,Alenka se naštěstí těší,pořád tam s ní něco vymýšlej,choděj plavat,jezděj po výletech tak je nadšená,ale třeba za pár let už jí to bude taky nudit,uvidíme.
..a kdo me tu bude obskakovat? Je tu jen tchan, ten na to moc neni
a manza prijde ted odpo… a ten bude asi jeste pracovat, tak to moc nevidim ;o)
Ahoj holky, zdravím vás při pondělku,
tak hlásím, že jsme zkoušeli poslouchat srdíčko přes bříško.. no a manža tvrdí, že slyší jen své srdíčko..
tak vážně nevím, ale když včera večer poslouchal, tak vždy co položil ucho na bříško, tak ho malá kopla.. dal hlavu pryč přestala, asi se jí to normálně nelíbilo a už takhle malá kopala taťku do hlavy.. no nevím co s ním bude dělat, až bude venku a bude větší ![]()