Poradna duly
Jana Čurdová
Tak to nikde asi neni, ale pro ilustraci, u tohohle fleesacku, taky musis mit diry na rameni popruhy:
http://batolata.mimishop.cz/…oto27673.jpg
Tahze doma mas fusak otevreny, protahnes popruhy, vlozis Amalku, zapnes popruhy a priklopis ji vrskem fusaku.
Endy, díky. Taky jsem to hledala, ale nikde jsem nenašla, že by bylo vidět, jak tam jdou ty pásy. Tak jsem si právě říkala, aby to vůbec s pásama šlo… tak jste mě uklidnily ![]()
Ann, myslím, že přidělat by asi šly, muselo by se to prošít jako knoflíková dírka na stroji. Ale těch děr tam bylo spoustu, teď si nejsem jistá, doma ti to kdyžtak nafotím.
hele co jsem našla na netu - měl by mít díry pro pětibodové pásy ![]()
Fusak Combi 3 v 1 Emitex 1129,– Kč model 2007
Model 2007
Fusak Combi 3 v 1 Emitex. Vyrábí se z omývatelného polyamidu na povrchu a fleece (antipeeling) uvnitř zimního pytle. Prodloužená délka zimního pytle je 110 cm. Po odejmutí dolního dílu se délka zkrátí na 80 cm. Dolní odnímatelný díl je uvnitř omývatelný. Zimní pytel je vybaven otvory pro pětibodové bezpečnostní pásy. Má navíc možnost stáhnutí pod hlavou dítěte (viz. obrázek). Inovováno je i uchycení ke kočárku v zadní části.
No vidis Emanko, ja si ho jen zbezne prohledla v obchode a jeste mi nedorazil ![]()
Ahoj holky ![]()
už je mi po vás docela smutno. Mám malou chviličku,tak aspoň dočítám posledních pár příspěvků ![]()
Tak fusak budu mít ještě, co jsme měli se ségrou. Červenej s beránkem uvnitř. Ten asi ale do korbičky. o fusaku do vajíčka jsem nějak neuvažovala…a myslíte, že je lepčí koupit fusak do toho vajíčka než třeba miminko oblíknout do teplý kombinézy? Zase nevím, jestli mám kupovat ty fusaky dva…
ANN, miminko cítím taky hlavně večer, když se natáhnu a chvilku se nehejbu. To mám pak na tom rajtujícím břiše ještě uvelebenýho našeho kočičáka - prostě fakt obložená jak bageta
Přes den se občas mrně ozve, ale většinu dne asi prospí. ![]()
Holčiny, musim už zase jít, ale snad ještě večer nakouknu. Docela mi pokec s váma chybí,ale budu to muset ještě vydržet. Ještě 10 týdnů a budu doma na netu jak přibitá
![]()
Jo, kdybyste chtěli něco změnit v tabulce, tak mi, prosim-prosim, pište SZ, nerada bych,aby mi nějaký změny utekly, když mi je budete psát normálka do diskuze. ![]()
Mně se emánek ozývá docela často, určitě 20× za den ho aspoň trochu ucítím. Hodně i když sedím v práci. V sobotu mi muselo zevnitř píchat do pupíku, protože se mi vybouloval ven a zpátky, ven a zpátky ![]()
ale taky má dny, kdy je mnohem víc v klidu a dny, kdy rajtuje. Taky je asi důležitý, jeslti má nožičky nahoře nebo dole. Neřešte to, důležitý je, že se hejbou.
Márty - sem si říkala, jak vůbec nemáš čas. Já pořád přemýšlím, jestli mám práci utnout 16. prosince nebo 30. prosince (6 nebo 8 týdnů). Myslela jsem, že půjdu dřív, ale zas bych měla za prosinec ještě celý plat. A okolo vánoc to píchne. Nechám to koňovi, a když mi bude dobře, tak půjdu později. My máme stejně mezi vánoci povinnou dovolenou, musela bych si schovat 3 dny dovolené. Jinak nám nová kolegyně nastoupí 1.11., ale ne na moje místo, na to postoupí stávající kolegyně a ta bude zaučovat tu novou. Já jí určitě něco budu učit taky, ale spíš to průběžně vysvětluju už teď Hance. Taky jsem nabídla, že když budu ok, přijdu v lednu pomoct, stejně se budu nudit.
EMANKO, já zas přemýšlím jestli 27.12. nebo 11.1. … mě ještě zbývá 8 dnů dovolený. Něco bych si vzala mezi vánoci (i když to mi naopak nesmíme!!!Ale doufám, že vezmou ohled na moje bříško
)a zbytek asi v tom lednu. Stejně jako ty říkáš, peníze se budou hodit i u nás a ležet doma na gauči (v případě, že mi bude dobře) mi přijde zbytečný. Zato pak si těch 6 týdnů užiju!Protože ne, že bych se zase na ně netěšila
V práci stejně nemyslim na nic jinýho než na to, jak se bude mrně jmenovat a co všchno musim sehnat a tak.
Jo holky, u nás nějak neprochází u taťky ta Adélka…je to boj. Vybíráme nový jméno,ale nemůžem se nějak shodnout. ![]()
Tak se hezky vyspinkejte a ahoj ![]()
U nás zase nějak Šimon ztrácí na bodech - hlavně u Báry a dědečků. Chtějí druhou variantu Jakuba radši, ale já radši Šimona!! Kubů jsou mraky ![]()
Jo - včera mi rozesmála cvičitelka na cvičení - na konci vyprávěla, co se má vzít do porodnice a říkala, že je důležitý nezapomenout na svačinu pro tatínka- že to může dlouho trvat a tatínkové pak omdlívají hlady. Tak jsem si představila, jak mi praskne voda a půjdu mazat chleby nebo smažit řízky ![]()
Ahoj spolutěhulky,
tak už mám za sebou kontrolu u pana doktora a jsme v pořádku a moc mě potěšilo že mám nahoře zatím jen 2,5 kg,další kontrola zase za měsíc.
Jo a v noci nám před domem vykradly auto a ještě nebylo naše
,jsme naše půjčily kamarádovi aby nám vyměnil gumy a nechal nám tu jeho a jako na potvoru si ho někdo vyhlídl,naštěstí si odnesly jenom autorádio a to ještě bez koncovky takže mu hrát nebude,to je jediný potěšující.Stejně ty zloděje nechápu,proč tohle někdo dělá ![]()
Emanko: Šimon je hezčí
A pro tatínka nezapomenout i přezůvky,někde si na fakt potrpěj ![]()
Ahoj holky,
moc Ti, Ajjo , děkuji za adresu, už jsem se objednala. Jedu tam 6.11. na 7:00 hod ráno, jsem zvědavá, jestli už malý bude vzhůru ![]()
Ann , jak jsem psala předtím, že se mi zdá, že se malý nehýbe, tak teď dva dny po sobě sebou mlel jak užovka. Pořád se mi v břiše kroutil a přelízal, tlačil na žebra, pak zas na močák, šílené
Možná je to i tím, jak jsou třeba natočeni, pokud jsou nožičkama k páteři, tak je ani moc necítíme, nevím. Ale fakt jsou dny, kdy ho cítím pořád a dny, kdy ho prosím, ať mi dá vědět, že tam je ![]()
Jinak mi včera tak nějak více tvrdlo břicho, už jsem se začínala bát, ale víc než 10× to nebylo, tak snad je to ok.
Marty , u nás se řeší to stejné. Honzík se tak nějak týden pořád ptá, jak se ten náš prcek bude vlastně jmenovat, tak ten Matěj není až tak jistý, spíš to vypadá na Adama. Já už se z něj zblázním
snad nám to malý promine, že mu celou dobu říkáme Matýsku a pak to možná bude Adámek ![]()
Já jsem si zrovna ráno říkala že řeknu dr. že malý se moc nehýbe a jak jsem čekala v čekárně tak sebou mlel a dělal tam blbiny takže je to asi fakt normální že je občas cítíme míň
![]()
A s jménem,taťka mi taky jednou řekl že ještě neví jestly to přece jenom nebude Václav po něm takže u nás se asi taky rozhodne až na poslední chvíly,ale mě se víc líbí Vendelín,je to hodně neobvyklý,na Kladně je prý jen jeden pán s tímhle jménem ![]()