ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Ann
9977
25.10.07 10:50

Márty, tak to jdem skoro stejně, jen já až na jednáctou :wink: Už se těšíme…

Anleo, tak to máš doma hezoučký a obzvlášť, když to byla aktivita manžílka, tak tím líp, ne?

Sandul, doufám, že nám sem pak hodíš nějakou fotečku, abysme věděly… jsem zvědavá ženská, no… :oops:

Fyzikářko, takhle to brát nemůžeš, vždycky se najde takovýhle rodič, ikdyž já bych je střílela. Copak z dítka vyroste s takovouhle výchovou???? :evil:

A dneska to vypadá, že se beruška snaží prokutat bříškem ven :D Ale to je dobře, včera přes den se moc neozývala až večer, tak mě to děsně uklidňuje :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
25.10.07 12:45

Ahoj holky,

pamatujete si na mě ještě :oops: jsem ostuda zase jsem se pěkně dlouho neukázala, ale myslím na vás :) Adámek je zase nemocný tak sedíme doma tak snad dočtu a budu reagovat jednotlivě. A taky jsem nějak neměla náladu na psaní tak snad už to zase bude lepší.

Všechny moc zdravíme a posíláme pohlazení bříškům.

A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
25.10.07 12:57

Tak čtu, že se vybírají a kupují kočárky ve velkém. Tak já už jsem teda taky trochu vybírala zatím jen na internetu. A moc se mi zamlouvá Bébécar stylo AT, ale neznám nikoho kdo by ho měl takže ani nemůžu srovnat zkušenosti s ním. Nevíte jaký je? nebo nějaká jemu podobný. Určitě chci čtyřkolku s pořádnýma natáčecíma kolama :)

Holky normálně už jsem musela tu naši holčičku jednou v noci uspat. Tak sebou mlela, že jsem si lehla na bok začala se pohupovat až usnula asi to bude houpací mimi po bráchovi :lol: jen by mohla mát lepší spaní :roll:

A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
25.10.07 13:34

Ajjo, ahoj, jasně, že si pamatujem :wink:
Bébecara jsme okukovali v krámě, taky jsem na něj měla zálusk, hodně ho chválí. Ale mě se zdála strašně malá sedačka (sporťák) taková uzoučká… ale zase má velikou hlubokou korbičku…
Taky jsem chtěla čtyřkolku s natáčecí nápravou… (ale moc jich není :roll: ) nakonec jsme vybrali tenhle, vyšel i o dost levněji než Bebecar a je takový elegantnější než ten Bebecar… http://www.detskyruzek.cz/…o-peak-4.asp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
25.10.07 14:17

Ahoj děvčata,
Ann- ten I´coo je moc pěknej, asi jsem na něj ani nikde nenarazila. A Endy a její komentář k trojkolkám má taky něco do sebe - to mě nenapadlo, že se s tím bude blbě najíždět do schodů a do autobusu. Nebo spíš mě to nenapadlo, že to nebudu moc potřebovat, kočárek do Prahy je holt něco jinýho než k nám.
Včera jsme byli v divadle na Vše o ženách, na Kladně, ale všimla jsem si, že to hraje spousta divadel. Vřele doporučuju, děsná sranda a ideální na výlet s kamarádkama :lol: Myslím, že např. v mém oblíbeném Divadle v Dlouhé jsem to teď viděla, pro pražský.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
25.10.07 15:17

ANN: díky za tip. Vypadá dobře. Jen nemůžu najít v jakých barvách se vyrábí.
 A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
25.10.07 18:42

Ajjo, tady jsou org. stránky http://www.hauck-group.de/de/design.asp?…
je teda pravda, že by v těch barvách mohli mít větší výběr :roll:
a tady je spousta fotek s detaily http://www.hauck-group.de/de/detail.asp?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
26.10.07 08:41

Ahoj holky,
Ann díky za povzbuzení. Kočárek je super, u nás s ním jezdí sousedka a je nadšená.
Sandul, Ty se máš, test na cukrovku bych si nechala ráda ujít, už se vidím, jak sedím nalačno 2-3hodiny v čekárně a piju čaj :cry: .
Včera jsem ukořistila u našich 30fungl nových bavlněných plen z roku 1982, mamča je kupovala na bráchu a nepoužila, bo při stěhování je založila tak důkladně, že je našla až v roce 1984. A dokonce mám i 4 bavlněné osušky plenkového typu. Zase o výdaj míň :D
Dneska jdeme s budoucíma babčama na nákupy, dokud je počaší a nejsou v obchodech předvánoční davy.

• Citovat
  • Upravit
3492
26.10.07 10:36

Ahoj holky,

teda já nevím, ale tomu testu na cukrovku se asi taky vyhnu. Aspoň o něm zatím dr. ani sestra nemluvili. Poradnu mám ve středu tak uvidím.

Jo holky určitě jste to tady už psaly, ale upřímně se mi to teď nechce hledat. Chci se zeptat těch co byly na 3D utz jestli to stojí za to? Uvažuju, že se teda taky objednáme taťka je pro, ale nevím jestli už není pozdě i když na jedněch stránkách jsem četla, že je to vhodné do 30. týdne.

FYZIKARKO: osušky plenkového typu jsou nejlepší. Nejvíc se mi osvědčily a používala jsem je i v batolecím věku nejen když byl Adi miminko :wink:

A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
26.10.07 10:49

Tak s tou Viktorkou to u nás není úplně jisté. Teda holčička to asi je, ale až nedávno jsem přišla na to, že má svátek 10. března a tak si říkám, že bude mít svátek a narozeniny skoro stejně :( Tak to teda možná bude Maruška nebo Karolínka no uvidíme uvidíme :) Stačí, že Adámek už je tak trochu ochuzený o svátek.
 A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
26.10.07 11:05

tak a už jsem tu zas :oops:

vždycky mě napadne něco napsat jak čtu diskuzi pozpátku:-)

Já jsem si taky myslela, že Adámek nebude v autosedačce atd. ale byl a byl tam hoodně často. Jinde neusnul ani za nic jen řev a řev. Takže autosedačka a houpání v ní. Jasně, že se všude uvádí jak se to nemá jenže ono to někdy opravdu jinak nejde i kdyby si to člověk tisíckrát vysnil jinak :( ale myslím, že mu to nijak neublížilo. Bohužel postýlka u nás nefungovala skoro vůbec. To pochopí asi jen ten co měl doma pořádného nespacího uřvánka :? Několikrát jsem s ním byla už i u dr. když byl malé miminko dokonce jsme jeli i na pohotovost protože jsem si říkala, že ten neustálý řev musí mít nějakou příčinu no nikdy mi nepomohli. Omlouvám se, že sem píšu i takové případy, kdy mateřství není zrovna nejrůžovější, ale to jen v rakci na to, že jsem byla opravdu ráda za sebe i za něho když na chvilku usnul a to bylo doma právě jen v autosedačce. Takže bych si opravdu přála aby to naše další dítko bylo aspoň trošku spavější a méně uplakané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
26.10.07 13:05

Ahoj Ajjo :) Já si taky myslím, že až se miminka narodí, budeme se snažit jim dát to nejlepší a pokud to nepůjde a bude jim vyhovovat něco jiného, tak se svět nezboří a určitě podle intuice vycítíme, co je pro prcky nejlepší a jak jim ulevit, takže i když píšeme, co by se mělo a nemělo, tak samy nejlíp zjistíme, co nám i jim bude vyhovovat. Tak jsem se do toho nějak zamotala, snad je to pochopitelné :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
26.10.07 13:16

Ajji,
u nás taky postýlka nefungovala,po měsíci jsme ji složily a uložily na půdu,tet mám vysněno jak tam malej bude spát ale manža tvrdí že když je to takhle vymodlený dítě že ho stejně v postýlce nenechám a budu ho bud pořád nosit a nebo bude semnou v postely,no asi má trochu pravdu :oops: Alenku jsme taky uspávaly houpáním v autosedačce :lol: to si ještě pamatuju,nebyla vyloženě uřvánek ale nechtěla usínat jinak než u prsa a nebo právě houpáním

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2569
26.10.07 13:18

Dobré odpoledne,

to jsem zase já :wink: :oops:

Jestli chcete koukat k nám do ledna, tak budete muset zažádat o vstup do skupiny, postup je následující:
V menu nad diskuzema jít do Uživatelských skupin, najít leden 2008, pak zobrazit informace a pak zažádat o členství ve skupině. a pak vám přijde mail nebo SZ, jestli jste byly do skupiny vpuštěny.

Tak až přijdete, tak dejte vědět, jo? :wink:

Pěkný den všem únorovkám přeju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
26.10.07 13:50

ANLEI: já to taky vidím tak, že zase skončíme všichni u nás v posteli :lol: i když postýlku samozřejmě postavíme, ale asi jen aby se neřeklo :wink:

EVA: jojo je to tak jak píšeš :)

A:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí