Poradna duly
Jana Čurdová
Evi, diky za pochvalu, svymi vyrobky prubezne obdarovavam pribuzne i zname - uz jsou zvykli ;o)
Ja o tom fusaku taky uvazuju, ale nelibily se mi ty barvy, co jim zbyly skladem…Ja mam beranka do kocarku, ale potrebuju neco do autosedacky, toho berana se mi nechce prostrihavat…
Marty, ja budu mit Xlandera ctyrkolku a me se nejvic libi modry a pak cerveny, ale kompromis s manzou je oranzovy
Pry expedicni barvy
Ja jsem koukala i na ceny a zatim mi nejlevneji vychazi v AAA Kocarky. Jdu kouknout i na Bambuli…
Jo a v galerce mate moje savovane triko z vytvarky…jeste to chce trochu praxe ![]()
Ahoj holky,
všechny vás zdravím jsem se pěkně dlouho neukázala a teď budu muset všechno dočíst abych věděla co je nového
Doufám, že dobré zprávy ![]()
My jsme byli ve středu na poradně. Holčička má kolem 400g a akorát jsem si zapomněla říct o fotečku a zrovna by stála za to. Akorát má tělíčko maličko menší tak asi nebude čtyřkiláček jako byl Adámek, ale to vůbec nevadí ![]()
Andrea
teda vy už fakt máte kočárky? tak to my nee a ani nevíme jaký a vlastně mi přijde pořád ještě dost času. No na nějaký za 20000 nemáme to ani neuvažuju tak uvidíme co nakonec vybereme nebo budeme vozit v kočárku po Adámkovi a bude i když se teda na něho nedá dát autosedačka a to je velké mínus. Jooo jinak fusak od Emitexu mám a je moc dobrý. Mám ten prodloužený akorát po Adámkovi v barvě tmavěmodrosvětlemodrá, ale to snad holčičce vadit nebude ![]()
A.
Ajji, ja kdybych neco mela, tak taky neporizuju…ale kdyz pocitam, ze budeme mit i druhy, tak radeji koupim i neco noveho, aby to vydrzelo (viz. kocar). No a taky me nerozptyluje Adamek, tak si teseni zprijemnuju nakupovanim a prohlizenim cerepeticek pro miminka..u druheho to uz bude urcite jine…
Ahojky všem,
tak nám se podařilo objednat kočárek s autosedačkou i postýlku s matrací a když nám to paní v obchodě spočítala, manžel málem omdlel. Pak zjistil,že celou dobu, co objednáváme věci, se opírá o kočár asi o 2-3tisíce dražší než je náš celkový nákup
. Tak se zase uklidnil a byla s ním řeč.
Akorát jsem chtěla neutrální barvu kočárku, ale bohužel námi vybraná barva se už nedělá, takže Lukášek bude nakonec jezdit v bleděmodrém kočáře.
V neděli přijdou tcháni, pokusíme se vymámit nějakou korunu na fusáček od Emitexu a španělskou deku ![]()
Krásný víkend,
Ajji,gratuluji k úspěšné kontrole ![]()
Fyzikářko:Jaký kočárek jste si vybraly? My ho budeme kupovat až po porodu,máme autosedačku na kolečkách od nanie tak to pak manžel zařídí až si nás přiveze z porodnice,chceme Patron bohemia apolon alux,měla jsem ho i na Alenku a maximální spokojenost tak jdeme už do odskoušenýho ![]()
Teť jsem si z půdy přinesla pytel věciček co jsem tam měla nasysleno z minulého těhu a zírám že nějaké věci mám i 2× a hlavně bysme měly mít aspoň trojčata aby to ty děti všechno unosily.Holky co čekáte holčičky,mám nasyslené i růžové věcičky tak kdybyste měl někdo zájem tak stačí poslat email a pošlu Vám fotečky.No jsem asi blázen,když ale ono je to všechno tak hezký ![]()
Jinak se kurýruju z rýmy,někde na mě potvora skočila a né a né se mě pustit,vyháním ji čajem s citrónem ale nedá si domluvit.
Holky,taky jsem se chtěla zeptat,už se Vám někomu stalo že Vám teklo mlezivo nebo jak se to jmenuje z prsou?My to připadá brzo ale občas mám flíček na tričku,asi pak budu jak dojná kráva když už se to chystá takhle brzo ![]()
Tak si užijte víkend a opatrujte bříška
Ahoj holky ![]()
hlásím se do klunu tvrdnoucích bříšek…
jsem dopoledne drhla koupelnu a pak když jsem si na chvilku lehla, abych si odpočinula, tak mi asi třikrát ztvrdlo, ale teď už dobrý, tak snad to bude OK.
Ajjo, taky gratuluju k úspěšné kontrole, to samé i Márty ![]()
Sandul má už doma Tibiho, tak jsem zvědavá, kdy si najde skulinku nám poreferovat.
Anleo albosek@seznam.cz , takže pokud mi tam prosím něco hodíš, tak bych si od Tebe něco vzala, podle toho bysme se domluvily na penízkách ![]()
A dneska ráno jsem zjistila, že mám břicho nakřivo
? Mám malou na pravo, takže i na pravé straně mám bouly, či jak to napsat, prostě mám na pravo u pupíku břicho nejvyšší… ![]()
Hezký slunečný víkend přeju všem ![]()
Anleo, máme objednaný tento http://www.spuntik.cz/?…, je k němu i nánožník v ceně a dokoupili jsme si autosedačku s redukcí. Kámoška ho měla bez otočného kola, byla maximálně spokojená.
Bříško mi netvrdne, ale píchá mě v pravém boku, zvlášt' při rychlejší chůzi.
No Lukášek dostal od tchánů bleděmodrý dudlík NUK, na fusak a deku se zatím nikdo nechystá. Možná příště.
Ahoj těhulinky ![]()
Od zítřka mám v práci zaučovat novou kolegyni, co by měla nastoupit místo mě v práci, tak nevím jak se dostanu na net. Asi si vás budu dočítat po večerech.
Dobrou noc a pohlaďte bříška
![]()
Ahoj děvčata
,
tak zase pondělí. Dneska mám nějakou krizi, právě jsem si počítala kolik týdnů zbývá do mateřské, nějak mi to tu neba. Bára přinesla trojec z přírodovědy, mám výčitky, že se s ní neučím a těším se, až na ní budu mít víc času. Včera jsem ležela na zádech na posteli, z jedný strany Petr, z druhý Bára a koukali jsme na břicho. Položili mi na něj pravítko a emánek děsně řádil. Fakt boule, pravítko nadskakovalo, byla to sranda ![]()
Jinak výlet ve Znojmě - večer na tý akci, co jsme byli, byla erotická show, holka s klukem, šli až do naha. Do dneška je mi z toho špatně, strašně jsem blbě snášela, že se jí Petr díval mezi nohy. Vím, že je to blbost, že je to normální, že se chlapi prostě rádi podívají, ale jsem teď nějak děsně žárlivá. I teď, když to píšu, mi hned klesla nálada. Ach jo. Myslela jsem, že až budu těhotná, budu spokojená, šťastná, vysmátá a přitom pořád řeším nějaký depky ![]()
Ahojky holky,
Emanko depiny pryc - od toho tam preci ta dvojice byla, aby se na ni lidi divaly. Proste se kouknul, jak to vypada u sousedu, ale to neznamena, ze by to chtel mit doma. Aspon u nas to tak je, manza zaujate kouka na video, ja si myslim, ze se mu to asi libi a on pak pronese (aniz bych to ja vyzadovala) jaka je ta zenska vyzle, ze by s nejakou „pouzitou“ v zivote nesel a pod. Takze i kdyz to jde tezko (jsem taky zarlivka) hod to za hlavu, urcite jsi Petrova jednicka ty ![]()
Marty - tak drzim palce, at nahradnice vydrzi. Ja jsem zaucovala loni financni, ona to vzdala a jeste vsude rikala, ze kvuli me, ze jsem na ni byla zla. No aod te doby se ve firme necitim dobre, protoze te pipce kazdy veril a to, ze ja jsem ve firme dyl a ze bych mela mit nejakou duveru, o tom jsem si mohla nechat zdat…
Fyz. - pekny kocar…my jsme sli v sobotu do obchodu koupit kocar a oni meli jen do dvou, takze nic. Holt priste ;o)) jo a jeste budou vanoce, tak treba jeste L. neco dostane ;o))
Me tedy jeste bricho netvrdne ( a to davam i vanu, protoze ji miluju), ale pohyby uz citim jednoznacne a zretelne. Videt ale venku moc nejsou..
Anleo, me zatim nic netece… ![]()
..jo a do galerky jsem vam dala pro zmenu fotecky prirody…trochu jsem si ji natahala domu ;o))
Endy, Anleo, teď jsem byla zmatená, co komu teče, musela jsem si přečíst Anlei starší mail ![]()
Tak mně taky neteče, ale v chytré knize o těhotenství jsem četla, že je to normální a že se to nemá vymačkávat.
Jinak mě už břicho tvrdne míň, do těch 10× za den se vejdu, tak jsem to nějak přestala řešit. Ale je fakt, že mi už 2× v noci chytla děsná křeč do nohy, tak by ten hořčík asi pomohl. Ale asi to nechám, až půjdu k doktorovi příště, myslím 1.11.
Emanko, krece do nohou mam taky, hlavne v noci, ale pomaha mi zmenit polohu a neprotahovat se poranu do napnuti…
Pekny datum kontroly ;o))