ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2724
8.10.07 10:18

LUCI je dneska na KO ne? Třeba bude už vědět, co nosí v bříšku za potvůrku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
8.10.07 11:25

Barca je cislo, kolik ji vlastne je? Nezacina s holenim nejak brzy?

Fyzikarko, co dat DVD na Youtube, at se muzeme taky pokochat? Nemas nejakeho zdatneho pomocnika, ktery by to zvladl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
8.10.07 11:29

Endy, Báře bude 10 a s tím číslem máš pravdu. Minulý týden jsme našli rozstříhaný kondom v koši - zkoumaly to s kamarádkou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
8.10.07 12:01

Pani, Emanko, to se mame, my budouci matky na co tesit 8O Vzdyt ja ani nebudu moct cerpat z vlastni zkusnosti, protoze jsem si 100% jista, ze v 10-ti letech me jeste holeni ani kondomy absolutne nezajimaly…to zaclo az tak v pate tride…co si pamatuju… 8O 8O Asi budu za staromodni matku, ktera mlade nechape, i kdyz to jsem si nikdy nemyslela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
8.10.07 12:14

Ahoj holky,
Emanko tak to se máme asi taky na co těšit. Holčičky jsou asi teť víc zvídavý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
8.10.07 14:25

Já jsem teď dostala mailem zprávu, že se známý narodil chlapeček - chodily jsme spolu na těhu cvičení. Nádhernej, ale takovej docela baculatej a vážil 3,6 kg - začínám se děsit, co budeme muset těma pipinama protlačit. Bára měla 4,05 kg!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
8.10.07 15:30

Endy,
zkusím přemluvit manžela, jak přijde z práce, já technický typ fakt nejsem.
Jo babička vyměkla a pozvala nás včera na oběd :D .
Jdu dneska topit dítě, navíc beru i sousedovic mladýho na plaveckou přípravku, tak zase bude veselo.
Emanko, dneska už je normální i to, že se v 5.třídě vodí za ruce, nosí tanga a řeší podprsenky. A kdo se v 6.třídě nelíbal, je mimo.

• Citovat
  • Upravit
1319
8.10.07 18:29

Ahoj holky, tak se hlásím po dvou dnešních kontrolách, jedna u svého Dr. a pak velkej ultrazvuk. No co se týče toho tvrdnutí, tak ta hranice je max. 10× za 24 hodin, je-li to víc, což já mívala, tak pak magnézko, mám pít jednu sklenku denně ten Magnosolv a za 14 dní na kontrolu, je třeba to hlídat. Jinak vše ok..
Velkej ultrazvuk byl úžasnej, mimouš si dával ručičky před pusinku, tatínek byl nadšenej.. no a taky nám tedy pan doktor řekl co to bude. Já jsem se totiž popleta zapomněla ráno jak jsem byla u svého Dr. zeptat.

No a co to bude???

… mám vás napínat???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
8.10.07 19:14

ahoj všichni, moc držím palce, ať vaše mimi jsou jen zdravá a máte z nich radost.

jdu pozdravit Márty, Luciáše a Šandul - holky to je šílený, už 20tt co? a ještě před chvílí jsme brečely, že kdy bude mimi.
jinak my jsme ok, v pátek končím už v práci, tak se těším na volníčko. budu si číst a zase se učit, pokračuju totiž ve studiu i nadále.

jinak co se týče tvrdnutí bříška, tak se to asi dá poznat, je to docela nepříjemné.

už to máme za pár, tak snad doufám, bude vše v pořádku

a Luciáši nenapínej a koukejte mi holky napsat co budete taky mít. my jsme tedy pracovali na holčičce a bude z toho pěknej klučina, no holt příště. :lol: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
8.10.07 19:34

Luciášku: Gratuluji k úspěšným kontrolám a koukej nám prozradit pohlaví Vašeho mimi,jsme totiž všechny hrozně zvědavé :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
8.10.07 20:03

Tak dobře noooo.. budeme mít.. holčičku… jupíííí já to tvrdila od začátku a zatím mi tedy všichni říkali, že určo budu mít kluka.. dokonce jsem se s tím začala v poslední době smiřovat.. ale ne bude holka jak vyšitá.. jo a má špičatou prdelku po mamince :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
8.10.07 20:05

Zítra vám sem hodím fotečku z minula (16+3) a z dnešní kontroly (20+3)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
8.10.07 21:08

Luci super,gratuluji :dance: :-) :srdce:
Tak další princezna :lol:
A na fotečku se těšíme :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
8.10.07 21:14

Ja se na to vys… Ja chci taky holcicku..beee..zase jsem posledni kdo nevo co to bude..ja az 17.10…ach jo.. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
8.10.07 21:17

Co to je to fetalni echo? 8O mi to prijde jak hovnocuc..fekalni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie