Poradna duly
Jana Čurdová
LUCI SUPÉÉÉR!!! Vítej v klubu „holčičáků“
Zítra upravím tabulku, dneska mi to nějak z domova nejde,tak to zkusim z práce. ![]()
KITTY ahoooj. To mi povídej, že to letí! Včera v noci jsem nemohla usnout 2 hodiny,tak se mi motaly v hlavě takový různý věci co bude a co je a co bylo…no, lepčí, když člověk do postele padne a usne
Tak ať jste zdravoučký! ![]()
SANDUL, fekální echo jo?
![]()
Holky kdo mate radi zirafky tak tady neco pro vas: http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Dobré ránko, takže nejprve gratulace k další holčičce!!! Luci, hlavně hodně zdravíčka a netvrdnutí bříška! Holky, to tak rychle letí, já už možná budu za 3 měsíce rodit…to je nepředstavitelné…a hlavně vím, že to fakt tak rychle uteče ![]()
Sandul, ty jsi jelito
a už jsi na tom „fekálním echu“ byla? Nebo to jdeš až toho 17.?
Ahojky,
Luciáši, gratulace k holčičce.
Včera na plavču řešily maminy předporodní kurzy, že se už přihlásily a mají termín porodu koncem ledna, začátkem února. DOcela mě vyplašily, já si pořád říkám,že je čas.
Ahojky..
No ja Evi nevim co to to fetalni echo je,takze nevim jestli na nej jdu..17.10 jdu na ten velkej genetickej UTZ kvuli pohlavi miminku a zkontrolovani.
Ahoj spolutěholky ![]()
Tak se hlásím z pracovního procesu už makám jako ďas ![]()
Sandul, já myslím, že je to vyšetření strdíčka, ne? Myslím, že holky od tud na tom některé byly ![]()
Luciáši, taky gratuluju k holčičce, vypadá to, že si kluci za 15 let budou mít z čeho vybírat ![]()
Márty, nehodila bys pod tabulku počet holčiček a kluků, abysme hned věděly kdo má navrch? ![]()
Fyzikářko, já se chci poptat, až koncem října až půjdu na kontrolu, tak snad už nebude dlouho… ![]()
Sandul, to fetální echo je vyšetření srdíčka. Byla jsem na tom a je to stené jako při ultrazvuku. Jen prostě asi víc zkoumají to srdíčko.
ÚNORŇÁTKA 2008
Těhulka/rok narození/bydliště/termín porodu/co to bude/jména/sestřičky a bratříčci + narozeninky
AJJAA /1979/Ostrava/ TP 15.2.2008 / holčička/Viktorie /Adámek, 10. 5. 2005 ANLEA /1980/Kladno/ TP 17.2.2008 / chlapeček/Vendelín /Alenka, 25.12.2001 ANN /1980/Jičín/ TP 15.2.2008 / holčička / EMANKA /1971/Slaný/ TP 4.2.2008 /překvápko/Ema nebo Šimon/Bára, 28.11.1997 ENDY /1976/Praha/ TP 11.2.2008 /překvápko/Šárka-Klárka nebo Ota-Šimon ENKAL /1986/Praha/ TP 22.2.2008 /překvápko/Iva nebo ?/ Standík, 29.8.2006 E.V.A. /1980/Bílovec/ TP 29.1.2008 / chlapeček/Matěj FYZIKARKA /1981/Kroměříž/ TP 24.2.2008 / chlapeček/Lukášek LUCIÁŠ /1981/Ostravsko/ TP 22.2.2008 / holčička/Adélka nebo Anetka MÁRTY /1980/Praha/ TP 21.2.2008 / holčička/Adélka MOSE /1968/Praha/ TP 18.2.2008 / chlapeček /ještě jsme se nezačali dohadovat/Alžběta,7.11.1992 a Václav,10.4.1990 PETULINKAS /1982/Rohov/ TP 17.2.2008/ zatím překvápka - dvojčátka/Míša a ? SANDULA /1981/Strakonice/ TP 25.2.2008 /zatím překvápko/Rozárka nebo Tiborek[/barva]
[barva=red] 4 HOLČIČKY : 4 CHLAPEČCI
Tak je to nerozhodně,jsem zvědavá kdo bude mít nakonec převahu ![]()
Jeste pro ty co maji radi ty zirafky..tak ja jsem objednaval tuhle soupravu do postylky…
Anleo, taky jsem zvědavá, ale prý se teď rodí víc holčiček ![]()
Sandul, kolik stojí ta soupravička?
To je neuvěřitelný,jak jsou kluci a holky vyrovnaný - jsme tedy fakt průměrný vzorek rodiček
.
Pořád mi tvrdne to břicho a pořád přemýšlím, jestli si mám jít k doktorovi pro to magnesium nebo ne. Dneska jsem se tady vytočila v práci a hned břicho jako kámen. Ten klid má fakt něco do sebe. Žirafí nebesa fakt pěkný - já o tom zrovna uvažovala, že jsou možná nebesa praktický, co? Že to dítě to uklidní a usne líp přes den. Emánek pořád kope jako blázen, už se začínám bát, že bude zlobit a nebude spát.
Emanko: Já jsem někde četla že když je mimčo čiloučký v bříšku tak že pak je hodný až se narodí ![]()
Holky, dala jsem Vám do galerky fotky mého dnešního řádění,jsem zvědavá co mi na to řekne taťka až se vrátí z práce,a to se ještě chystám na dětský pokojík, ale dneska už asi ne, nějak mě to zmohlo ![]()
A tvrdnutí bříška,koukám že nám tvrdnou všem,no jo, už se nám to krátí, hurááááááááááá
Teda Anleo, ty jsi tedy výtvarně zdatná - fakt moc pěkný. A doufám, že tedy co jsi četla, je pravda ![]()
Ahojky:)
Náš Piškůtek taky řádí jak černá ruka. přijde mi, že v tom domečku vůůůbec nespí!
zato maminka je jak spací pytel. nemám energii vůbec na nic. Taky to tak doma vypadá! ![]()
Takže ANLEI, taky doufám, že cos četla je pravda. Jinak jsi fakt šikula!!!
EMANKO, včera jsem si pročítala knížku a tvrdnutí bříška, pokud je to do 10ti epizod za den, tak je to normální. Kdyby ti tvrdlo víckrát za den, tak už se to má říct Dr. U mě je to tedy zatím vpohodě. ![]()
SANDUL, taky máte už pěknej „domeček“
![]()