ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Ann
9977
10.10.07 08:39

Ahoj těhulinky 8)

Mně doktorka říkala, že by taky to tvrdnutí nemělo být pravidelný…

A naše beruška je nevíc v pohybu hezky večer, když si lehnu… včera jsem fakt už cítila pěkný rány, takže myslím, že nebude trvat dlouho a budou to kopance co už budou bolet :D Takže si teď pěkně užívám tohohle žďuchání 8)

Márty a jak teď chodím do práce, tak jsem večer taky pěkně unavená. Holt mi chybí to spaní po obědě, co jsem teď tři týdny praktikovala :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
10.10.07 08:44

Ahoj holky..

Marty vis co,ted jsou v mode mrakodrapy..tak budujem :P protoze o brisku uz to vazne neni.. :lol:

Anleo ty obrazky jsou nadherny..asi si te pozvu na navstevu..hele nejsi ty ta sprejerka co cmara na ty baraky,metra a vlaky :lol: a co takhle neco nakreslit na brisko..

Jinak o tom kopani..ja slysela opak..teda slysela doktor to rikal jdny mamince kdyz jsem byla na KO..rikal ze kdyz mimco hodne kope,ze bude zlobydlo a nebude chtit spat..a kdyz kope malo tak naopak..ze si klidne podle toho uz muze zjistit,jak se mimi bude budit a bude chtit bastit.

No my taky dneska rano hrali s Andilekm od 4 do 6h fotbal..akorat me se nechtelo.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
10.10.07 08:46

Jo a me na tvrdnuti dal to Magnezko jenze jsem po nem mela (nevim jak to rict slusne,ale behavka ani prujem uz to nebyli :lol: )..tak mi rekl at ho radsi vy:,–(im ze by to mohlo bejt nebezpecnejsi nez to mirny tvrnuti briska..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
10.10.07 09:24

Ahoj holky.. tak vás zdravím..
vyšetření srdíčka máme za sebou, vše je ok.. nakonec jsme byli včera i naten 3D ultrazvuk, protože v pátek pan Dr. musí odjet.. byla jsem unešená, mám doma asi 40 mintu záznamu z bříška.. jak se naše princezna mele, jak zývá, jak si klepe na čelo.. a chvilkama se usmívá.. nádhera.. Radimek byl unešenej. No a pak babička s dědou doma taky. Dala jsem Vám 3 fotečky do galerky, tak jsem Vám ani nedávala z toho klasického ultrazvuku, protože tohle je mnohem krásnější.. No a už doktor mi potvrdilm, že to bude holčička. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
10.10.07 09:30

Sandul,sprejerka nejsem :lol:ˇMám uměleckou průmyslovku obor malování skla :oops: Ale u nás ve středních čechách absolutně bez uplatnění tak se musím vyřádit aspoň takhle.
Jinak super bříško,aspoň má prcek dost místečka a nemusí se mačkat :wink:
Luciášku: fotečky holčičky jsou hezký,je tam krásně vidět :lol:
Jinak Vám všem děkuji za pochvalu výtvorů,kupodivu ani taťka nebyl proti,aspoň se prý nemusí v koupelně malovat :lol: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
10.10.07 09:30

Jééé LUCI! To je krása! Já už se taky moc teším na ten 3D:) Takže holčička potvrzena :D A gratuluju ke zdravému srdíčku :D :D :D

Jo a myslíš teda, že má cenu dělat to DVDčko? Já se ještě rozhoduju. zatím jsem jenom pro fotku … ale trochu jsi mě nahlodla :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
10.10.07 09:50

Luciíši, fakt je krásná, super. Já se budu objednávat v pondělí přímo v Hradci, jedu tam na kontrolu.
A já bych zase radši DVD bez fotky, tu si pak udělám z toho dývka 8) Jak vidím ty fotky tak se na to těším ještě víc :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
10.10.07 10:42

Holky.. já taky prvně myslela, že si nehám jen fotky, ale jak jsem to viděla.. naši byli unešeni, že to můžou vidět, jak hýbe prstíčkama a jak zývá.. super, myslím, že náehderná památka. U nás jsem za to i s fotkama dala 600,–- takže super cena. Neváhala jsem. Je to vážně krása.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
10.10.07 13:19

Ahoj holky,

moc hezky fotky z 3D…

Anleo - maluvky jspu povedene, prozradis mi jakymi barvami ji je malovala? Akrylovymi? Taky bych rada neco takoveho spachala u nas na dverich…

Sandul, ty uz mas poradnej domecek, jeste, ze jsi zasobena obleckama z Irska…ja ted lovim volna trika na doma, nejak jsou mi vsechny kratky ;o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
10.10.07 13:26

Ahoj těhule,
já si včera to tvrdnutí počítala, bylo to tak 15× za den. Stalo se mi to i na cvičení, bavila jsem se tam o tom s tou cvičitelkou. Prý mám jíst mandle, který obsahujou spoustu hořčíku a když tak jít k doktorovi. Myslela jsem, že půjdu zítra, bývá tam úterky a čtvrtky, ale dneska je to mnohem lepší, od rána skoro nic, tak si to možná ještě rozmyslím. Já totiž jak ještě byla nastydlá, zůstal mi dráždivý kašel a jak pořád to břicho namáhám kašlem, tak si myslím, že to může mít taky souvislost. No uvidíme. Ale průjem nechci! Mám hrozný zážitek - byla jsem před 2lety na služební cestě v Japonsku a z toho jejich jídla jsem začala zvracet a mít průjem tak, že jsem skončila v nemocnici na kapačkách :lol: Bylo to strašný, říkala jsem si, že takovýhle to bude ve stáří, normálně jsem se po… vleže v posteli, vůbec jsem neovládala svý tělo. A do toho všude kolem ty žlutý obličeje, fakt jsem byla ráda, že jsem pak přežila let domů.

Luciáši, je nádherná, já mít takovou fotku, tak na ni zírám od rána do večera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
10.10.07 14:23

Emanko, je mi líto, že jsi měla v Japonku takovýhle problémy,ale upřímně jsem se zasmála, jak jsi říkala, že jsi se po v leže a jsi si říkala, že takovýhle to bude ve stáří :lol: :lol:
Jinak já na ni taky furt tlemím a nemůžu se vynadívat. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
10.10.07 14:52

Endy, dělala jsem to normálníma temperama + latex,tužkou jsem to načrtla a pak už jsem patlala a patlala :lol: Super odreagování
Krátká trička jsem vyřešila tak že jsem přesídlyla do taťkový skříně,ráno se dohadujeme který jeho tričko si kdo vezme,docela švanda :lol: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
10.10.07 15:07

jééééé,teť jsem četla že hlásej na horách sněžení 8O to to začíná brzo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
10.10.07 15:15

Tak to brzo. My jsme řešili, jestli jet na Silvestra na hory, asi to ale nebudeme riskovat. Naše partička totiž jede až na Slovensko a to je moc daleko. Na druhou stranu bych chtěla, aby si Petr s Bárou zalyžovali, ale jet někam sami .. a já tam budu celý den sama se procházet, to se mi taky nechce. Tak nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
10.10.07 15:27

Emanko,tak je vyšly úplně samotný,určitě by to zvládly a ty si můžeš doma odpočinout a nabrat síly před porodem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí