Poradna duly
Jana Čurdová
Fyzikářko: Gratuluji ke zdravému chlapečkovi
![]()
Tak to vypadá že už jsou kluci v převaze ![]()
Ahoj holky,
moc gratuluji k úspěšným kontrolám a vítám kluky i holčičku, stejně je to věc, to takhle vědět ![]()
Včera jsem vzala Áju s sebou na ultrazvuk, tak viděla brášku, který zuřivě bojoval a neustále se snažil odtlačit tu sondu z břicha, tak to vypadalo, že nám mává, ale já to docela dost cítila ![]()
Všechno je v pořádku, tentokrát víc kontrolovali srdíčko, protože minule nebylo ještě všechno pořádně vidět a chlapeček má přes 400g.
Jen mně trochu zklamal pan doktor, který to vzal na můj vkus dost hopoem a byl poměrně strohý, dokonce mi tak odseknul na můj dotaz o velikosti, že jsem si netroufla říct o fotku ![]()
Dneska jdu do poradny, beru s sebou Áju opět, protože jí tam dr. píchne vakcínu na rakovinu děložního čípku, tak budu mít společnost.
ČAUES HOJKY ![]()
ANLEI A ANN … to jsou krásňoučký pusinky
![]()
FYZIKARKO…teta Márty jde hned na tabulku
Gratuluju ke klučíčkovi ![]()
MOSE, my taky měli posledně měli „rychlého“ pana na UTZ a do toho všeho mluvil strašně potichu,takže jsem mu skoro nic nerozuměla…takže se ještě jednou příští týden zeptám,jestli ta holka opravdu platí!
Ahoj těhulky,
tak to jsou samé dobré zprávičky
Moc gratuluji k chlapečkům. Včera mi manžel říkal, že ale Adam je taky pěkné jméno… já už se z toho asi zblázním, vím, že máme ještě čas se rozmyslet, ale je to hrůza…Vždyť je to můj MATÝSEK z bříška…já nevím…
ÚNORŇÁTKA 2008
Těhulka/rok narození/bydliště/termín porodu/co to bude/jména/sestřičky a bratříčci + narozeninky
AJJAA /1979/Ostrava/ TP 15.2.2008 / holčička/Viktorie /Adámek, 10. 5. 2005 ANLEA /1980/Kladno/ TP 17.2.2008 / chlapeček/Vendelín /Alenka, 25.12.2001 ANN /1980/Jičín/ TP 15.2.2008 / holčička / EMANKA /1971/Slaný/ TP 4.2.2008 /překvápko/Ema nebo Šimon/Bára, 28.11.1997 ENDY /1976/Praha/ TP 11.2.2008 /překvápko/Šárka-Klárka nebo Ota-Šimon ENKAL /1986/Praha/ TP 22.2.2008 /překvápko/Iva nebo ?/ Standík, 29.8.2006 E.V.A. /1980/Bílovec/ TP 29.1.2008 / chlapeček/Matěj FYZIKARKA /1981/Kroměříž/ TP 24.2.2008 / chlapeček/Lukášek LUCIÁŠ /1981/Ostravsko/ TP 22.2.2008 /zatím překvápko/Adélka-Anetka nebo Vojtíšek-Kubíček MÁRTY /1980/Praha/ TP 21.2.2008 / holčička/Adélka MOSE /1968/Praha/ TP 18.2.2008 / chlapeček /ještě jsme se nezačali dohadovat/Alžběta,7.11.1992 a Václav,10.4.1990 PETULINKAS /1982/Rohov/ TP 17.2.2008/ zatím překvápka - dvojčátka/Míša a ? SANDULA /1981/Strakonice/ TP 25.2.2008 /zatím překvápko/Rozárka nebo Tiborek[barva=orange][/barva]
E.V.I.! Žádný takový! jsme přeci domluvené, že si to pak za pár let prohodíme - jak pohlaví,tak jména
![]()
U nás mám taky jméno jasný jenom já. Taťka se ještě nevyjádřil,ale obávám se, že už má pomalu ale jistě smůlu…celá rodina už si zvykla na Adélku
..no jo, uvidíme ještě ![]()
Márty, no právě
nemůžu zrušit dohodu, asi mu to budu muset přetlumočit ![]()
Ahoj holky, zdravim vas poranu…
Gratuluju ke kontrolam a foteckam, trosku vam zavidim, ze vite pohlavi…preci jenom to vztah k miminku nekam posune…no jo, ja si holt budu muset pockat…
Si holky prohodíte mimina, jako to udělali v tý porodnici nevím kde, jak to bylo dneska v novinách? Rodiče zjistili, že 10 měsíců vychovávali cizí dítě, to je docela nářez. Chtějí za to 10 milionů.
Endy, myslíš, že když víš pohlaví, že se vztah k mimi někam posune? Je to možný, ale mně zase připadá pak hrozně pěkný to překvapení pro všechny, pokud se to vydrží. Mele se to ve mě, chvíli bych to chtěla vědět, pak se těším na překvápko ![]()
Ráno jsem byl u dr. a bylo to přesně, jak jsem psala včera večer. 25. 10. jdeme na placený UZV, který nám natočí na video, to se těším. A půjdu na testy cukrovky, prý mě jakoby na půl dne hospitalizují v nemocnici, ráno mi píchnou do prstu na krev, pak mi dají vypít oslazenou vodu a za 3 hodiny mi vezmou krev. Prý se to dělá všem po 25 letech. Taky doktor říkal, že jak je emánek tak o týden větší, může to být cukrovkou. Anebo prostě měl období, kdy rostl víc a teď zase míň. Jdu na oběd, mňam.
Ahoj holky..
Emanko v Trebici..chudaci rodice..rok vychovavat cizi dite..
Endy nesmutni ja to taky nevim,ale koukam ze jdeme na UTZ stejne tak to budem vedet spolecne.. ![]()
Jinak shanim Ann..Andulo kde si?
Ann ty jsi brala nebo taky beres to Magnezko,a vim ze jses nekoho ptala na prujem..mas ho jeste nebo uz te to preslo..ja ho zacala brat a mam to samy co ty..rano me venku se psem polejva horko kdy to na me zase dorazi.
Ahoj holky,
Emanko,včera jsem byla konečně v MIMU, no a dneska jsem tam byla znova
Takovejch krásnejch věcí,líbí se mi i jak je to tam udělaný a včera i dnes tam byly strašně ochotný prodavačky.
Mose: My měly na tom ultrazvuku takovou strašně hodnou pani doktorku,všechno nám vysvětlila,ukázala,přeměřila,byla jsem tam fakt dlouho
Zkusím Vám nafotit naše úlovky na Vendelínka ![]()
Sandul, to mě taky moc zajímá s tím hořčíkem!!! Doktorka mi naspala užívání 3×denně 2 tabletky, já beru asi tak 2× denně 2 tabletky a průjem mám občas taky a pořád jsem nevěděla z čeho. Sice mě napadlo, jestli to nemůže být z toho magnézia, takže asi může. A má to nějaký vliv?
Sandulo, radila jsem Ann poradim i tobe
pokud mas prujem tak si sniz davku, pokud mas dvakrat denne tak na jednou denne a pij dvakrat denne jen kdyz te zase bude bolet bricho (mas taky takovy ty rozpustny ve vode?)
ja kdyz mam bolesti tak piju klidne tri denne a prujem nemam kdyz bolesti nemam tak jednou denne a taky v pohode ![]()
Enko, díky moc za radu
A už ses tu dlooooouho neukázala, zabydlela ses u březňátek? ![]()
Evi, porad patrim vic k breznatkum nez jsem uz jen podle druheho terminu a zakladala jsem je
ale ctu vas jen obcas nevim co odepsat, protoze oblecky a takovehle veci nejak neresim
a na ultrazvuk jdu taky az 18. tak jsem jaksi mimo tema ![]()