Poradna duly
Jana Čurdová
Náš taťka na kurzech nebyl vůbec a zvládl to v pohodě,jen když mi otíral čelo mokrym hadrem tak u toho usínal a zapomínal mi ten hadr připláclej na obličeji ![]()
anleo… to muselo být velmi příjemné.. no jo chudák taťka byl u toho celej unavenej
![]()
Ahoj,
tak jsme doma. Připadám si jako bych byla na nějakém výšlapu a zatím to byl výšlap jen na utz srdíčka a po obchodech a po sekáčích ![]()
Takže pan primář byl velmi ochotný jako vždy (byla jsem u něho s každým těhu) srdíčko pořádně do detailu zkontroloval a prý je v pořádku. Normálně jsem měla slzy v očích i když jsem pak šla na tramvaj. Jen prý nám zůstala malinká kosmetická vada, která se stala při tvoření srdíčka, ale to bude znamenat maximálně šelest po narození, ale to prý má hodně miminek.
A tak jsem si konečně koupila v CaA kalhoty a manželovi svetr k narozkám. Adámkovi knížku o Mašince Tomášovi a kalhoty a svetr ![]()
Taky se půjdu přihlásit do předporodních kurzů na cvičení a na břišní tanečky. Adam (manžel) tam byl se mnou jen jednou a to když byla v sobotu příprava přímo k porodu i pro tatínky a bylo to super. No většinu z toho jsem u porodu stejně nevyužila jen něco třeba balón a teplou sprchu jsem pak v praxi nechtěla vůbec, ale každý to má jiné a na cvičení už se moc těším ![]()
Jooo a taťka u porodu tak bez něho bych nešla jsem moc ráda, že se mnou byl a půjde zase. Když to přišlo tak vůbec nezmatkoval jak všichni popisují byl v pohodě víc než já. Jen když mi dr. píchal vodu tak byl trochu zděšený (přitom to nic není). Já jsem teda ke konci už na něho byla trochu hnusná (aůe s tím se asi počítá) pořád jsem ho pro něco posílala, ale dodnes vidím jak si ho už ošetřeného, zváženého, změřeného přivezl v postýlce mě zatím dr. šil a šil
A na bříško mi ho dali ten pocit se těžko popisuje je to prostě jedinečný zážitek. Tak snad jsem vás trochu natěšila ![]()
Anleo, s tim hadrem
![]()
Ajji gratuluji!!
Endy, já chci taky chodit na Bulovku, jen nevím proč mi připadá listopad brzy, ale asi tam tedy zavolám.
U mně tedy tatínek při porodu nehrozí, uvažovala jsem o dule, ale váhám… Doktorka doporučovala vzít mámu, ale ta by mi asi moc klidu nepřidala, ba naopak ![]()
Ostatní zdravím, už nevím kdo se tu nedávno zmiňoval o točení hlavy či něčem podobném - není to nakažlivé? Je mi dneska echt blbě.
Mose, on ten kurz trva 6 tydnu a pres vanoce neni, takze ten, co zacina po novem roce, bych treba nestihla cely vzhledem k terminu porodu 11/2. Tak me dala na ten predchozi… Aspon se nebudu nikde valit s pupkem a budu mit cas v lednu dozjistovat veci, co me budou zajimat…
Jo a taky na jejich strankach pisou, ze se v prosinci nebo lednu budou rekonstruovat saly, tak doufam, ze to stihnou a ze prijdeme do noveho ![]()
Emanko, co vase nove miminko prinest v tehle kombinezce - to by se Bare libilo, myslim ;o)
Endy, díky. Já jsem tu trochu počítala a opravdu to tak nějak vychází, ať se mi to líbí nebo ne
Mmch. mám termín porodu týden po tobě. Volala jsem tam, ale netrefila jsem se, zrovna je kurs, tak mám zavolat znovu zítra ráno kolem deváté. Tak uvidím, kam se dostanu.
O těch sálech jsem si všimla, jen doufám, že to stihnou, nějak jsem ani nepočítala s tím, že bych rodila jinde. Hlavně taky proto, že na Bulovku za mnou hadi trefí sami.
Haha
Tak jestli budete spechat nebo naopak se Bedrichovi nebude chtit do zimy, tak se tam nejspis potkame, to by bylo super ;o) Na kurzy ja budu chodit v utery vecer, tak jestli se ti to hodi tak bysme mohli chodit i na ty kurzy spolu…
To by bylo super, určitě se tam budu snažit vecpat, no já stejně jindy než večer nemůžu a to je myslím právě v úterý, tak už jen aby tam bylo místo. Zítra dám vědět.
No a pak sladíme ten termín porodu
![]()
Ahoj tety,
tak dnešní kontrola dopadla výborně, akorát nám asi ubyl pindík
, zítra se dozvíme víc.
K porodu Pavel určitě půjde, už je na to připravený a dokonce se ptal,jestli si nechci koupit knížku Péče o dítě
. Má totiž strach z přebalování.....Ale je zlatej, čím dál hodnější.
Fyzikarko, co jste mu to chudakovi provedli s pindikem ![]()
Zacinaji mit holcicky mirne navrch, co?
Mose, to je zřejmě tím jak hubnu. Nebo jsme minule špatně viděli. No zítra nám v Prenatalu řeknou víc.
Ahoj holky!!!
To je hruza, ja sem se k vam prihlasila a vubec nestiham za vama chodit. Doufam, ze ste na me jeste nezapomnely
Jenom vzdycky vecer prolitnu, co novyho, at (az se konecne sem dostanu, kdyz tu nekdo bude
) nejsu uplne mimo ![]()
Moc gratuluju vsem, co maji v poradku vysledky a co uz vi, co nosi v brisku
Uvidime, jak ten pomer holcicky a kluci pak zmenime my ![]()
My sme byli v poradne dneska, na UTZ vse OK, bobkove byli hlavinkama k sobe, jako by si povidali, tak to vypadalo srandovne. Na velkej jdeme presne za 14 dni, tatka jde s nama, takkze doufam, ze se prckove uz ukazou ![]()
Jinak, myslim, ze brzo budu stihat si s vama psat vic, protoze me dneska chtela dr vypsat nemocenskou, pry by me s tema dvojcatkama videla nejradsi co nejdriv doma. No, ve skole uz hledaji nahradu, takze si z toho velkou hlavu nedelam. Decka sou sice supr, jak zjistily, ze su tehotna, tak sou takovi hodnejsi, ale i tak prijdu dom, a su zrala lehnout a spat.
tak zatim ahojky, ja zas brzo napisu, doufam ![]()
Ahoj Petulinko, to vis, ze jsme na tebe a nase jedina dvojcatka nezapomnely.. Jen se vetsinou resi aktualni problemecky a ten, kdo tu je vecer uz jen muze reagovat, ale nemuze se zapojit do diskuse. Taky to znam,kdyz jsem v praci nemohla zapinat e-mimino, tak jsem byla uplne mimo…
Tak se tesime, az budes doma a budes tu s nami casteji…