ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1319
1.10.07 09:04

Sandul, dej nám pak vědět co Tidoktor řekl na to bolení bříška.. protože mě bolívá taky a docela častoa já jdu na kontrolu až za týden a pak se na to taky musím zeptat. Dělá mi to jako by mi to břicho tvrdlo a je to fakt hnusný, musím si lehnout a uvolnit se a pak to přejde. Jinak mě taky doclea často píchá, včera jsem se ani nemohla smát, jak mě to bolelo. Tak uvidíme, doufám, že je to jen prkotina. Kamarádka mě totiž strašila s tvrdnutím břicha, protože pak ona skončila v nemocnici.. takže snad to nic není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
1.10.07 09:27

Ahoj holky,

v tomhle období už břicho tvrdne jde jen o to aby to nebylo moc často jinak je to myslím normální. Dr. vám může předepsat magnésko. Takže občasné tvrdnutí mám taky a jinak je mi pořád slabo a motá se mi hlava asi to taky příští týdenna poradně radši řeknu.

Jo Sandul tak rýmu už mám taky nejmíň 14 dnů a když si lehnu tak mám hned ucpaný nos, ale to asi nebude těhotenstvím :)

Zítra jdeme na srdíčko tak na nás myslete snad to bude v pořádku.

Za chvíli vyrážíme ven koupit draka o víkendu jsme pouštěli draka u tchánovců a Adi byl nadšený :)

ANN: jak se cítíš už jsi v práci nebo ještě odpočíváš?

Andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
1.10.07 09:30

Jo a taky se pořád cpu sladkostma včera jsem snědla buchty a ještě k tomu celou milku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
1.10.07 09:53

Dobré ráno,
a máme tady říjen, pomalu se nám to blíží, Vánoce tu budou co nevidět, to tak rychle letí, začínám mít obavy, že nestihnu pro mimi vše nachystat, jsem blázen, že? :roll: :D ale asi je to tím, že si čtu i v ostatních diskuzích a tam píšou o tolika věcech, které pořizují, a tak se mi toho zdá tolik, že plaším, že já nic nemám.
Sandula by nám dnes mohla říct, co že to vlastně nosí v bříšku, nebo to chce mít jako překvápko? :wink:
Ajjo , tobě přeji hezký zítřejší zážitek z ultrazvuku a dobré výsledky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
1.10.07 09:54

jéé, já už mám miminko v 6. měsíci :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
1.10.07 10:00

Evi, peknej metrik, jak je to tam krasne videt…Ja si to pocitam tak, ze 7.5. byl posledni den MS a zacatek tehu, termin je 11.2., takze „slavim“ kazdeho sedmeho v mesici jako „vyroci“. Ted 7.10. bude Bedrichovi 5. mesicu a zacne kroutit sesty :wink: :) a taky jsem koukala do kalendare a z nejake knizky mam vycteno, ze kdyby se Bedrich narodil po 17.10. tak uz by mel sanci prezit 8O 8O … To teda ziram…

Ann je ted rano u Dr, prijde odpoledne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
1.10.07 11:12

Ahoj holky,

tak jsem po kontrole..srdicko nam krasne bije..na UTZ jsme nebyli protoze jedeme 17.10 na ten velkej genetickej..vsechno je Ok ale musim si kazdej den merit tlak,a v patek ho nahlasit protoze dneska jsem mela 157/101.. :lol:

A jinak ty bolesti jsou od rostouci delohy,ktera tlaci na nejakou mekkou tkan ktera neni zvykla se napinat a proto to boli..pokud je to jen bolest,tk je to v poradku..nesmi k tomu bejt zacpa,paleni pri moceni,protoze by se taky mohlo jednat o slepak,ktery je v tomto obdobi vic nachylnejsi..jinak jsem na to dostala magnezko prasky - 1× vecer a magnezko napoj popijet pres den.

Ma dalsi kontrolu jdu 22.10..

Rada bych vam rekla co nosim v brisku..ale musite pockat na toho 17.10..kvuli tomu tam jedem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
1.10.07 11:15

Ahoj při pondělku,
tak jsem zase v práci :-). Ale už jsem se doma dost nudila. Začali jsme, teda Petr, připravovat parcelu na stavbu, 15.10. by se mělo začít stavět, takže je teď pořád v čudu, Bára si odjela na víkend ke kamarádce na chalupu a já byla pořád pořád sama doma. Měla jsem až blbou náladu z toho.
S těma nákupama si taky myslím, že je lepší neblbnout. Samozřejmě musí být připravený věci jako kočárek, postýlka, nějaký oblečení. Ale pamatuju si, že bylo celkem fajn na mateřšký mít cíl procházky s kočárkem něco koupit, budeme mít spoustu volnýho času.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
1.10.07 12:35

Ahoj spolutěhulky :-)
Odskočily jsme si na dovolenou a bylo to super.
Hlásím že jsme byly na ultrazvuku,jsme zdravoučký,máme velkou kulatou hlavu po tatínkovi a široký ramena a jme ..........
Ve středu jedeme na velkej genetickej tak se to snad vyvrátí nebo potvrdí,už jsem se s tím smířila,no uvidíme ve středu :wink:
Všem co byly na kontrole gratuluji k dobrým výsledkům a jdu aspoň kousek dočíst ať nejsem tak úplně mimo :D
Tak zatim pááááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
1.10.07 12:46

Anleo, takže byl viděl PENIS? :lol: Kluk bude dobrej, aspoň si vyzkoušíš oboje, taky se tím uklidňuju. Já ho už i chci, mám to fakt 50 na 50, ale s klukem bych udělala veeelkou radost celý rodině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
1.10.07 12:52

Emanko: jojo, měl mezi nožičkama takovej camprdlík ,prý je to na 70 % klučina,no uvidíme ve středu,ale hlavně že je prcek zdravej. Taky už cítím pohyby,žádné malé šťouchání ale pěkně si to to mrně vychutnává, a bojujeme s pálením žáhy,zatím nic nezabírá a pálí skoro po každém jídle,nevíte někdo něco osvědčeného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
1.10.07 12:58

Holkyyyy těšte se na ty kluky jsou fakt fajníííí vím o čem mluvím máte se na co těšit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
1.10.07 13:03

ANLEI: zkus si zmáčknout palcem zápěstí mělo by to pomoct teda aspoň na chvilku. Jinak blahopřeju ke kopanečkům :)

SANDUL: tak je to tak jak jsem psala s tím bříškem a dělohou to je fajn, že jste vpořádku:-)

Já uvažuju jetli nemám zajít k dr. dřív než za týden dneska se mi ta hlava tak motá že jsem se venku bála ať sebou někde neseknu. Adi byl na motorce fakt nevím co bych dělala :( to se mi teď stává často.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
1.10.07 13:13

Ahoj těhulky,
na kontorole jsem dnes nebyla, ale volala jsem si na výsledky amnia a jsme zdravoučký :D :D :D

Anelo, super, že jsi se ukázala, jsem si už říkala co s Tebou je a gratuluju ke kopanečkům :wink:

Endy a Tobě taky 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
1.10.07 13:17

Ann, moc gratuluji!!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...