ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Ann
9977
17.10.07 19:58

Sandul, moc moc gratuluju k vysněné holčičce :wink: Doufám, že to bude takové číslo jako Ty, abyste si to pořádně užili :lol:

Márty, dneska jsem s mamkou (teda vlastně mamka mi - vlastně princezničce, jen já vybrala) koupila peřinky do kočárku. Začíná to být takové opravdické, viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
17.10.07 20:20

Sandul,SUPER!!!!!! Tak na tebe přece jen zbyla ta holčička,moc gratuluji,holky já Vám ty princezny moc přeju,u nás to vyjde třeba na potřetí :wink:
Ann: a co fotečky peřinek? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
17.10.07 20:48

AHOOOJ :D

ANN, právě jsem dorazila z nákupů. Mám krásný tričíčko, dupačky s kabátkem, tričko s dráčkem a dvě čepičky s žirafkama. Mamča se prostě rozjela :P Pak jsem zašli na salátek do pizzošky a pokecali - fakt příjemný odpoledne 8) Ann, taky bych chtěla vidět pro inspiraci fotečky peřinek!

SANDUL, tak gratuluju jak k UTZ, tak k Rozárce!Akorát moje škoda, podle tváho snu jsi mi ty slaďoučký oblečky na holčičku měla darovat, kdybste měli kluka ne? :wink: :wink: :wink: …ne, ne, moc ti to přeju, na holčičku jsi se těšila :D :D :D

No nic holky, jdu si zacvičit, nějak mě to chytlo a cítím se po tom protažení vždycky hned líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
17.10.07 20:54

ÚNORŇÁTKA 2008

Těhulka/rok narození/bydliště/termín porodu/co to bude/jména/sestřičky a bratříčci + narozeninky

AJJAA /1979/Ostrava/ TP 15.2.2008 / holčička/Viktorie /Adámek, 10. 5. 2005 ANLEA /1980/Kladno/ TP 17.2.2008 / chlapeček/Vendelín /Alenka, 25.12.2001 ANN /1980/Jičín/ TP 15.2.2008 / holčička / EMANKA /1971/Slaný/ TP 4.2.2008 /překvápko/Ema nebo Šimon/Bára, 28.11.1997 ENDY /1976/Praha/ TP 11.2.2008 /překvápko/Šárka-Klárka nebo Ota-Šimon ENKAL /1986/Praha/ TP 22.2.2008 /překvápko/Iva nebo ?/ Standík, 29.8.2006 E.V.A. /1980/Bílovec/ TP 29.1.2008 / chlapeček/Matěj FYZIKARKA /1981/Kroměříž/ TP 24.2.2008 / chlapeček/Lukášek LUCIÁŠ /1981/Ostravsko/ TP 22.2.2008 / holčička/Adélka nebo Anetka MÁRTY /1980/Praha/ TP 21.2.2008 / holčička/Adélka MOSE /1968/Praha/ TP 18.2.2008 / chlapeček /ještě jsme se nezačali dohadovat/Alžběta,7.11.1992 a Václav,10.4.1990 PETULINKAS /1982/Rohov/ TP 17.2.2008/ zatím překvápka - dvojčátka/Míša a ? SANDULA /1981/Strakonice/ TP 25.2.2008 / holčička/Rozárka 

5 HOLČIČEK : 4 CHLAPEČKUM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
17.10.07 20:59

Márty: A ty nám taky koukej hodit fotečky těh úžasnejch věciček :lol: škoda že taky nemam mamču kterou by naše těhotenství zajímalo. Když jsem jí psala že je prcek v pořádku a že je to kluk tak mi přišla jen sms že ona v pořádku neni že má angínu,to byla konečná,od té doby s ní nekomunikuju vůbec. Nojo,nebudu Vás tim tady zahlcovat,nikdo to nemáme jednoduchý :cry: Ještě že mám skvělýho manžela a úžasnou Alenku.
Tak papa a opatrujte bříška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
17.10.07 22:27

Sandulo, tak to je skvělá zpráva, to musíš mít radost. Super. To budeš nakupovat ještě víc, co? Na holčičky se kupuje líp :lol:

Já dnes dostala sms od známýho, má 2 kluky z prvního manželství a teď čekali, hrozně si přál holčičku a - třetí kluk. A vázil 4,6 kg :lol:

Taky jsem dostala balík od kamarádky, poslala mi těhu oblečení včetně zimního kabátu, většinou samý trika, je mrňavá, kalhoty by mi nebyly. A takovou pěknou letní tuniku, takže mám vyřešeno v čem půjdu na vánoční večírek. A taky těhotenský pás do auta, za ten jsem fakt ráda.
Dneska jsme tady zápasili s kočárkem, nějak jsme nemohli přijít na to, jak se skládá, ale přišli. A taky jsme dneska kopli jinde než u mě v břiše - dneska nám vykopali základy novýho domečku a do prosince by měla být hrubá stavba se střechou. Už se těším. Ale bude to stres všechno dohromady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
18.10.07 07:05

Sandul, blahopřeji k holčičce.
Holky, vy jste se s tím nakupováním rozjely. Ale já to mám v plánu příští týden, budou podzimní prázdniny, tak vyrazíme s maminou na nákupy, atˇ si babča užije pidi věciček. Ještě musím zlanařit tchýni, ráda nakupuje.

• Citovat
  • Upravit
2475
18.10.07 07:18

Emanko: Blahopřeji k základům :lol: Teť už to půjde rychle a do léta se stěhujete :wink: Zůstáváte ve Slaném?
A ten známý má pořádnýho chlapáka 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
18.10.07 08:01

Emanko, tak to gratuluju k pořádnýmu kopání :wink:

Anleo, to je docela drsný… ber to tak, že Alešův táta nám ani nepopřál, že budem mít dítko… vlastně spolu nekomunikují vůbec. Ještě, že naši jsou fajnový a máme se rádi.

Fyzikářko, to máš super, taky bych si dala prázdninkama říct :roll:

A fotečka nebude, peřinky jsem vrazila mamče jsou u kočárku. A hlavně jsou to jen takové ty obyč co si koupím nějakou pěknou látku a ušiju potah. Tak až budou komplet, tak když tak blejsknu.

A ještě dotaz pro zkušenější - kolik látkových plínek je potřeba pro začátek??? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
18.10.07 08:17

Ahoj holky,
Sandul,mooooooooc Ti gratuluji k holčičce!!! :-)
Já jsem včera konečně byla u své sestřenice a odkoupila si pár kousků po Šimonkovi. Už je to pěkný cvalík, ve 4. měsících váží skoro 8 kg a to ho jen kojí, takže tím pádem máme slíbenou i autosedačku, protože do ledna z ní určitě vyroste :) Mají nějakou do 9 kg, myslela jsem, že jsou sedačky od 0-13kg, ale oni mají nějakou do 9. Tak pro začátek dobrý, ne? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
18.10.07 08:25

Anleo, vztahy vždycky nejsou ideální, je to smutný, ale nic s tím nezmůžeš. Já měla podobně sobeckou tchýni v prvním manželství, to byl děs, teď mám úžasnou. Do ničeho nekecaj, dají nám najíst, něco pochválej a jedou domů. A zastává se mě. Mám trochu problém s Petrovou ségrou, která je učitelka a poučuje a řídí celou rodinu, ale vidíme se málo, tak to skousávám.
Domeček stavíme v Libovici, to je asi 5 km od Slanýho, ve Slaným jsou parcely strašně drahý. Tak ze mě bude taky vesničanka :lol:
Ann, asi si koupím 20 plen, taky byly dobrý ty osušky, co vypadají jako silnější plena. Myslím, že je lepší méně, tohle můžeš vždycky dokoupit. Ale už merčíme papírový plíny a nakoupíme velký množství, asi zajedeme do Makra, protože jestli to nevíte, tak od ledna se zvyšuje u plen DPH z 5% na 9%.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
18.10.07 08:45

Emanko, fakt? To jsem nevěděla 8O Tak to dík za upozornění… to by chtělo chytit nějakou akci na ně, co? Jen s tou velikostí je to na prd… abych jich nenakoupila hafo malejch a pak je doma neměla ve skříni… no asi to vezmem ode všeho, teda… V Makru jsou levnější?

A taky jsem si říkala, že látkovejch tak 20, pak chci pár s obrázkama, abysme venku byly paradnice… jen jsem myslela, že ty osuškové nějak neupotřebím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
18.10.07 09:04

Ann, já nevím, jestli jsou levnější, já to nějak předpokládám. Dívala jsem se na internetový stránky a jsou tam docela rozdíly, i 60 Kč na balení.
Já ani nevím, že jsou hadrový plenky s obrázkama, to jsem neviděla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
18.10.07 09:08

Jsou a celkem pěknýma… :wink:

Asi to budu muset začít sondovat. Ale já ani nevím, na jakou značku se zaměřit :roll: Vždyť jich je tolik… Už je to hodně dlouho jsem někde vyděla test plenek, ale za boha si nevzpomenu, které jim tam vyšli jako nejlepší :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
18.10.07 09:21

Ahoj holky,
tak plínky už jsem si taky začala nakupovat :oops: Můžu doporučit fialový tesco plínky,jsou super a dost často je na ně akce. Jinak pro prvorodičky,pozor na ty levnější,mají uvnitř igelit a dítko se v nich zapařuje. V makru jsou opravdu levnější,mají tam ty velký balíky a to už je znát,vyplatěj se tam nakoupit i ubrousky na prdelku.
A holky,ty plínový osušky jsou úplně nejlepší,vypadají sice obyčejně ale jsou na tu kůžičku děťátka jemňoučký.
Plínky s obrázkama vypadají super třeba ze začátku pod hlavičku do kočárku nebo do poradny k doktorce,dají se sehnat nejrůznější obrázky,na MMB je prodávají docela levně a velký výběr. Tak to je asi všechno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí