ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1975
15.10.07 12:47

ahoj holky..

tak se taky hlasim..

manzu uz doma..priletel v patek..ale ted i kdyby jste me zabili tak se nevzpomenu co jsme v patek delali..kazdopadne v sobotu jsme byli na Zlicine v Ikee a nakupovali a nakupovali a nakonec tam nechali pres 30 tis..akorat bohuzel nemeli prebalovaci polici k ty skrince co je ten prebalovaci pult..takze tam budeme muset kvuli 1 kousicku znovu..prej by mel prijit..v nedeli jsme byli v Budejcich pro dlazdicky a plovouci podlahu..no a jinak porad makame..nebo teda spis tatka S Tibim..

Jinak nas prcek kope prevazne vecer..vevnitr presne uprostred podbrisku ho citim dost silne a videt venku to jeste neni..no jo no holt mame pevny zaklady baraku,ktery jeste neprokopne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
15.10.07 16:17

Sandul, Sandul, Ty to umíš tak pěkně podat.. pevný základy, já se z Tebe pominu.
Jinak můj brouček, taky kope spíše večer, ale cítívám ji i ve dne docela dost, někdy to jsou kkopance, že i na přiloženou ruku se mi zdají dost silné, že tedy už i Ráďa pěkně cítí kopanečky na dlani.
No a s těma křečema, tak mě taky pěkně kroutí nohama v noci, nesmím se moc protahovat a napínat špičky. Je to někdy pěkná síla, takže magnézko to jistí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
15.10.07 17:06

Ahoj holky :D

Tak hlásím, že paní je docela vpohodě. snad tu mojí práci zvládne, hned by se mi bude líp odcházet, když za sebe budu mít náhradu :wink:

POZOR DULEŽITÉ!!! dneska jsem se museli jet s Piškůtkem zaregistrovat k porodu do Motola! Registace probíhají odedneška do středy od 14:30 - 16:00, musí se tam přijít osobně s těhu průkajdou, tak jestli budete chtít někdo rodit v Motole, tak je nejvyšší čas, dneska tam byl pěknej nával mamin už v půl třetí 8O Jo registrujou se mamči co maj termín porodu od 1.12. :!

EMANKO, pryč s depkama. Venku je krásně a trochu toho šmíráctví k životu patří. U nás jsme to vyřešili tak, že koukáme oba :P

ANLEI, u nás taky nic neteče :D

ENDY, tak to u týhlec paní snad nehrozí :P

SANDUL, vy teda řádíte! Já mám pár oblečků , vvhlídlej kočárek a zajednanou půjčku postýlky a zatim se víc nerozručuju. Počítám, že začnem tak v prosinci.

LUCI, Piškůtek už se taky hezky vrtí. A taťka už taky pár kopanečků cítil. Je to idilka, když ležíme večer na gauči, Jaromír má ruku na bříšku a sem tam někdo vykřikne . Teď! Cejtil/as to? :D :D :D

Tal sluníčku zdar a já sem zase nakouknu zítra 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
16.10.07 11:07

Ahoj holky 8)

Včera jsem byla v Hradci na kontrole po amniu a vše je OK, malá byla pěkně čilá i pak doktor se tomu smál.
Rovnou jsem se objednala na 4D ultrazvuk, dělají ho i v sobotu, tak je to príma, ušetřím dovču. Luciáši jsem se chtěla zeptat, jak dlouho se na něm je - jak dlouhý je ten záznam? A pak to vypadá jako normální ultrazvuk? Já mám pocit, že by to mělo snímat z více stran, ne?

Márty, tak hlavně paní moc nelekej, já tu budu mít novou nějak v listopadu, ale přesně nevím, zítra jde na operaci, tak záleží, jak se bude cítit.

Pohlaďte bříška a buďte opatrní a užívejte sluníčka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
16.10.07 15:57

Ann prvně gratuluji k super výsledkům :dance:
co se týče toho ultravvuku, tak to trvá asi 30 minut, ale my jsme byli mimo prac.dobu, tak toho záznamu máme 50 minut. Mám záznam na jedný půlce z normálního a na druhý to ukazuje 3D, chvilkama tam je jen normální 2D a pak zas jen 3D, musel to přepínat podle potřeby a vše se Ti tam nahraje. Aspoň my to tak měli. Takže ať se líbí.. je to senzační, jak už tam je vážně všechno vidět.. i to jak zývá a táák.. super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
16.10.07 17:45

Jéje holky, už se nemůžu dočkat, až na ten 4D půjdeme taky. Konečne uvidim tu potvůrku, co mě dneska pěkně kopala do močáku, že jsem se málem počůrala :D :D :D

ANN, to je dobře, že jste vpořádku. Konečně si po těch „strašácích“ můžem užívat klidu a těšení se na zdravé mimčo že? Já jdu třeba zítra s mamčou nakupovat nějaký věcičky, tak si uděláme hezký odpoledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
16.10.07 18:00

Ahoj holciny, mam radost, ze se vam videa libi nebo se na ne tesite. Ja to vynecham, nic moc mi to nerika a staci mi hladit brisko :wink:

Anleo, hele na co jsem narazila na MMB - neco mi to pripomina :D
 http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
16.10.07 18:06

Ahoj holky,
tak jsem zpět z dnešního super školení, fakt bomba, moc se mi to líbilo. Pak jsem musela do školy na poradu a zase mám úkolů do ledna, ach jo. A náhradu zatím za mě nemají :evil: .
A musím říct, že plavčo pro těhotné mi vyhovuje, chodí i zkušenější maminy, takže nám prvorodičkám dávají rady ohledně porodu, předporodních kurzů a dětských lékařů.

• Citovat
  • Upravit
2475
16.10.07 18:12

Endy,pani je úžasná,chodim k ní na inspiraci :oops: Ale psala jsem si s ní a ona už to většinou jen stříká pistolí,má to hold vychytaný.Vidělas co za díla dělá na auta? Fotky má v albíčku. No i když tet má Nelinku tak asi už toho moc nedělá,ta jí zabere nejvíc času. Ale má docela vysoký ceny i když výsledek je parádní,ty dětský pokoje jsou úchvatný :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
16.10.07 18:13

Mami, koupíš mi zmrzlinu?

• Zlato, jen proto, že spím s tvým otcem mi ještě nemusíš říkat mami.
  • A jak ti teda mám říkat?
  • Normálně. Milane
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
17.10.07 10:52

Anleo :D :D

Ty jeji vytvory jsou super, prohlidla jsem si je v albicku vsechny. Asi to u nas odnese zed, vidim to na Kremilka a Vochomurku a na dvere Rakosnicka ;o)))

Dneska jdu na UTZ, tak doufam, ze miry uz budou v pohode a ze dostaneme peknou fotecku. Kdyz bude, tak poslu.

Jinak vzpominam na Petulinku, jestli ji dvojcata moc nekopou. Ve me kdyz se zacne mlit Bedrich, tak to citim a neumim si predstavit tu rotyku, kdyz se tam mydli dva cvrcci (sakra to mi dalo fusku napsat tohle slovo :D )…tak snad nam da brzy vedet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
17.10.07 17:11

Ahoj holky..

tak se hlasim po genetice..ultrazvuk byl uzasnej..fotku dodam zitra..az koupim baterku do fotaku..no a vy vlastne cekate ne to rozlousknuti 4:4 holky ver. kluci,co?

No tak my cekame…cekame a cekame…a ja vas taky necham cekat :twisted:

Jinak jsme naprosto zdravy,miry mame idelani,andilek maval a kopal..no proste mnam mnam..

Uz to chcete vedet? ne ne…az tu nekdo bude.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
17.10.07 19:17

Sandul,
gratuluji k úspěšné kontrole :dance: :-)
A nenapínej už,tak šup,že by holka? A taťka byl s vámi na ultrazvuku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
17.10.07 19:44

Jasne ze byl tatka s nama na ultrazvuku..malem se mi tam rozbrecel..naposled vydel andilka kdyz mu bylo 9t..takze se ted divil..

No a teda tramtadadaaaaaaaaa…cekame............................................ .........................................uz? jeste ne....................................................................................fakt uz to chcete vedet..............tak ja vm to reknu..mame v podbrisku dve carecky.....................uz vite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
17.10.07 19:45

Nevite?

Tak jo,ja uz nebudu zlobit..............cekame DCERU ROZARKU… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...