Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj holky..
tak se taky hlasim..
manzu uz doma..priletel v patek..ale ted i kdyby jste me zabili tak se nevzpomenu co jsme v patek delali..kazdopadne v sobotu jsme byli na Zlicine v Ikee a nakupovali a nakupovali a nakonec tam nechali pres 30 tis..akorat bohuzel nemeli prebalovaci polici k ty skrince co je ten prebalovaci pult..takze tam budeme muset kvuli 1 kousicku znovu..prej by mel prijit..v nedeli jsme byli v Budejcich pro dlazdicky a plovouci podlahu..no a jinak porad makame..nebo teda spis tatka S Tibim..
Jinak nas prcek kope prevazne vecer..vevnitr presne uprostred podbrisku ho citim dost silne a videt venku to jeste neni..no jo no holt mame pevny zaklady baraku,ktery jeste neprokopne ![]()
Sandul, Sandul, Ty to umíš tak pěkně podat.. pevný základy, já se z Tebe pominu.
Jinak můj brouček, taky kope spíše večer, ale cítívám ji i ve dne docela dost, někdy to jsou kkopance, že i na přiloženou ruku se mi zdají dost silné, že tedy už i Ráďa pěkně cítí kopanečky na dlani.
No a s těma křečema, tak mě taky pěkně kroutí nohama v noci, nesmím se moc protahovat a napínat špičky. Je to někdy pěkná síla, takže magnézko to jistí
Ahoj holky ![]()
Tak hlásím, že paní je docela vpohodě. snad tu mojí práci zvládne, hned by se mi bude líp odcházet, když za sebe budu mít náhradu ![]()
POZOR DULEŽITÉ!!! dneska jsem se museli jet s Piškůtkem zaregistrovat k porodu do Motola! Registace probíhají odedneška do středy od 14:30 - 16:00, musí se tam přijít osobně s těhu průkajdou, tak jestli budete chtít někdo rodit v Motole, tak je nejvyšší čas, dneska tam byl pěknej nával mamin už v půl třetí
Jo registrujou se mamči co maj termín porodu od 1.12. ![]()
EMANKO, pryč s depkama. Venku je krásně a trochu toho šmíráctví k životu patří. U nás jsme to vyřešili tak, že koukáme oba ![]()
ANLEI, u nás taky nic neteče ![]()
ENDY, tak to u týhlec paní snad nehrozí ![]()
SANDUL, vy teda řádíte! Já mám pár oblečků , vvhlídlej kočárek a zajednanou půjčku postýlky a zatim se víc nerozručuju. Počítám, že začnem tak v prosinci.
LUCI, Piškůtek už se taky hezky vrtí. A taťka už taky pár kopanečků cítil. Je to idilka, když ležíme večer na gauči, Jaromír má ruku na bříšku a sem tam někdo vykřikne . Teď! Cejtil/as to?
![]()
Tal sluníčku zdar a já sem zase nakouknu zítra ![]()
Ahoj holky ![]()
Včera jsem byla v Hradci na kontrole po amniu a vše je OK, malá byla pěkně čilá i pak doktor se tomu smál.
Rovnou jsem se objednala na 4D ultrazvuk, dělají ho i v sobotu, tak je to príma, ušetřím dovču. Luciáši jsem se chtěla zeptat, jak dlouho se na něm je - jak dlouhý je ten záznam? A pak to vypadá jako normální ultrazvuk? Já mám pocit, že by to mělo snímat z více stran, ne?
Márty, tak hlavně paní moc nelekej, já tu budu mít novou nějak v listopadu, ale přesně nevím, zítra jde na operaci, tak záleží, jak se bude cítit.
Pohlaďte bříška a buďte opatrní a užívejte sluníčka ![]()
Ann prvně gratuluji k super výsledkům ![]()
co se týče toho ultravvuku, tak to trvá asi 30 minut, ale my jsme byli mimo prac.dobu, tak toho záznamu máme 50 minut. Mám záznam na jedný půlce z normálního a na druhý to ukazuje 3D, chvilkama tam je jen normální 2D a pak zas jen 3D, musel to přepínat podle potřeby a vše se Ti tam nahraje. Aspoň my to tak měli. Takže ať se líbí.. je to senzační, jak už tam je vážně všechno vidět.. i to jak zývá a táák.. super.
Jéje holky, už se nemůžu dočkat, až na ten 4D půjdeme taky. Konečne uvidim tu potvůrku, co mě dneska pěkně kopala do močáku, že jsem se málem počůrala
![]()
ANN, to je dobře, že jste vpořádku. Konečně si po těch „strašácích“ můžem užívat klidu a těšení se na zdravé mimčo že? Já jdu třeba zítra s mamčou nakupovat nějaký věcičky, tak si uděláme hezký odpoledne.
Ahoj holciny, mam radost, ze se vam videa libi nebo se na ne tesite. Ja to vynecham, nic moc mi to nerika a staci mi hladit brisko ![]()
Anleo, hele na co jsem narazila na MMB - neco mi to pripomina ![]()
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Ahoj holky,
tak jsem zpět z dnešního super školení, fakt bomba, moc se mi to líbilo. Pak jsem musela do školy na poradu a zase mám úkolů do ledna, ach jo. A náhradu zatím za mě nemají
.
A musím říct, že plavčo pro těhotné mi vyhovuje, chodí i zkušenější maminy, takže nám prvorodičkám dávají rady ohledně porodu, předporodních kurzů a dětských lékařů.
Endy,pani je úžasná,chodim k ní na inspiraci
Ale psala jsem si s ní a ona už to většinou jen stříká pistolí,má to hold vychytaný.Vidělas co za díla dělá na auta? Fotky má v albíčku. No i když tet má Nelinku tak asi už toho moc nedělá,ta jí zabere nejvíc času. Ale má docela vysoký ceny i když výsledek je parádní,ty dětský pokoje jsou úchvatný ![]()
Mami, koupíš mi zmrzlinu?
Anleo
![]()
Ty jeji vytvory jsou super, prohlidla jsem si je v albicku vsechny. Asi to u nas odnese zed, vidim to na Kremilka a Vochomurku a na dvere Rakosnicka ;o)))
Dneska jdu na UTZ, tak doufam, ze miry uz budou v pohode a ze dostaneme peknou fotecku. Kdyz bude, tak poslu.
Jinak vzpominam na Petulinku, jestli ji dvojcata moc nekopou. Ve me kdyz se zacne mlit Bedrich, tak to citim a neumim si predstavit tu rotyku, kdyz se tam mydli dva cvrcci (sakra to mi dalo fusku napsat tohle slovo
)…tak snad nam da brzy vedet…
Ahoj holky..
tak se hlasim po genetice..ultrazvuk byl uzasnej..fotku dodam zitra..az koupim baterku do fotaku..no a vy vlastne cekate ne to rozlousknuti 4:4 holky ver. kluci,co?
No tak my cekame…cekame a cekame…a ja vas taky necham cekat ![]()
Jinak jsme naprosto zdravy,miry mame idelani,andilek maval a kopal..no proste mnam mnam..
Uz to chcete vedet? ne ne…az tu nekdo bude.. ![]()
Sandul,
gratuluji k úspěšné kontrole
![]()
A nenapínej už,tak šup,že by holka? A taťka byl s vámi na ultrazvuku?
Jasne ze byl tatka s nama na ultrazvuku..malem se mi tam rozbrecel..naposled vydel andilka kdyz mu bylo 9t..takze se ted divil..
No a teda tramtadadaaaaaaaaa…cekame............................................ .........................................uz? jeste ne....................................................................................fakt uz to chcete vedet..............tak ja vm to reknu..mame v podbrisku dve carecky.....................uz vite?
Nevite?
Tak jo,ja uz nebudu zlobit..............cekame DCERU ROZARKU… ![]()