Poradna duly
Jana Čurdová
Ajo: no právě, taky se mi zdálo, jestli se ta sestra nezbláznila, že na mě vyjela s tím 15. týdnem. Jak bych to já mohla vědět, kdy se co vyšetřuje. Ale neřeším to, když jsou takoví v NJ, budu rodit určitě ve fakultce v OV ![]()
EVI: do školky ještě nechodí chodíme do školičky což je asi hodinový program pro děti stejného věku a maminky, kde zpíváme občas něco tvoříme, cvičíme a je to moc fajn. No a taky je tady poblíž jedna opravdová školka, kde mají jeden den v týdnu volnou hernu aby se děti seznámily s prostředím ve školce což je taky dobré. Já bych nemohla být paní učitelka ve školce fakt klobouk dolů před těmi učitelkami co se dětem věnují, starají se, hlídají, vymýšlejí program a nejen popíjejí kávičku. Ta zodpovědnost je obrovská. To jsem si uvědomila až s Adámkem jak je to náročná práce.
A.
Jo, jo, to si ještě pamatuju, jak jsem si odfrkla, když se Bára v pořádku narodila. A ten strach nikdy neskončil a neskončí. Bára měla v 5 letech něco jako žlučníkovou koliku (to nám tedy došlo až potom), byla jsem s ní týden v nemocnici a zjistili, že má žlučníkové kamínky! V 5 letech. Na štěstí od tý doby nic, jenom musí jíst zdravě, žlučník nezatěžovat a jsme pod kontrolou v Motole. doufám, že jsme si tím nemoci vybraly. Ale tenkrát jsem si říkala, že žádný dítě už mít nebudu, že ty nervy jsou děsný .. ![]()
E.v.o. - my zrovna s mámou o víkend objevili takový tlustý pytel, co jsem upletla na Báru - tvar jako pytel na spaní, ale upletený. Bára měla dečku mezi nožičkama docela dlouho, tak to nosila do kočáru
To bylo docela dobrý.
Do fakultky v OV se chystá v prosinci rodit moje kamarádka tak ti pak podám aktuální info ![]()
A.
Jo a ještě jse vám neřekla - když jsem byla minulý týden v Gennetu, podle UZV mi ještě posunul velikost mimina - podle nich bych možná už měla rodit 1.února - nevím, jestli se nemám začít seznamovat s Lednem 2008
V každým případě jsem první na řadě, tak ne že mi některá předběhnete ![]()
No jak jsem mrkla na seznámek tak je tady jedna adeptka na leden ![]()
Ahoj holky,
jdu jen pozdravit..u nas nic novyho,blazinec,urady..byt..atd..
Ano, první budu rodit určitě já
a navíc podle prvních pohybů, které jsem začala cítit, mi sestřička vypočítala dokonce 10. 1.! takže bych měla asi přestoupit k ledňáčkům
Ale doufám, že si mě tu necháte, prosím, prosím… ![]()
Ajo, budeš moc hodná, když dáš potom vědět, co a jak. Já jsem v té fakultce byla kolem 11. týdne na ultrazvuku a na krev. Sestřičky byly strašně moc hodné a usměvavé a zatím jsem slyšela jen samou chválu, tak se ani moc nebojím.....zatím ![]()
Ahoj Sandul, tak pěkně vyřizuj
Já jedu dnes v rámci vycházek do OV do Hornbachu koupit baterii do kuchyně. Chci takovou tu s vytahovací sprškou. Nemáte ji náhodou některá? Doufám, že s ní budu spokojená.
ahaaa, tak e.v.a. mě předběhne
Já si stejně myslím, že vás bude víc, Báru jsem přenášela 10 dní ![]()
Ajjo tak jsem se zrovna dnes taky objednala na to kardio, já tam jdu 9.10. a 8.10. jdu na velký zltrazvuk ve 20 tt.. holky to to běží.. to je šílený co??
No a čím dál více na sobě pozoruji, že mi bříško taky pěkně skočilo ![]()
e.v.a. píše:
Ahoj Sandul, tak pěkně vyřizujJá jedu dnes v rámci vycházek do OV do Hornbachu koupit baterii do kuchyně. Chci takovou tu s vytahovací sprškou. Nemáte ji náhodou některá? Doufám, že s ní budu spokojená.
Evi mi ji mame a super..uz treba jen proto ze ji mame vedle sporaku akdyz napoustis hrnce tak je pak nemusis tahat,ale pekne si das hrnec na sporak a napustis si tam vodicku sprchou.
Ahoj holky,
hlasim se zpatky po dovolene a jeste jsem nestihla docist, tak zatim jen zdravim…
Endy
Tak jsme zpátky z procházky a z obchodu a čekáme až se dovaří oběd. Holky mám zase dotaz ohledně jídla jíte salámy?
ENDY: vítej zpátky z dovolené ![]()
A.