ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3481
17.9.07 09:54

Ajo: no právě, taky se mi zdálo, jestli se ta sestra nezbláznila, že na mě vyjela s tím 15. týdnem. Jak bych to já mohla vědět, kdy se co vyšetřuje. Ale neřeším to, když jsou takoví v NJ, budu rodit určitě ve fakultce v OV :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
17.9.07 09:57

EVI: do školky ještě nechodí chodíme do školičky což je asi hodinový program pro děti stejného věku a maminky, kde zpíváme občas něco tvoříme, cvičíme a je to moc fajn. No a taky je tady poblíž jedna opravdová školka, kde mají jeden den v týdnu volnou hernu aby se děti seznámily s prostředím ve školce což je taky dobré. Já bych nemohla být paní učitelka ve školce fakt klobouk dolů před těmi učitelkami co se dětem věnují, starají se, hlídají, vymýšlejí program a nejen popíjejí kávičku. Ta zodpovědnost je obrovská. To jsem si uvědomila až s Adámkem jak je to náročná práce.

A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
17.9.07 09:59

Jo, jo, to si ještě pamatuju, jak jsem si odfrkla, když se Bára v pořádku narodila. A ten strach nikdy neskončil a neskončí. Bára měla v 5 letech něco jako žlučníkovou koliku (to nám tedy došlo až potom), byla jsem s ní týden v nemocnici a zjistili, že má žlučníkové kamínky! V 5 letech. Na štěstí od tý doby nic, jenom musí jíst zdravě, žlučník nezatěžovat a jsme pod kontrolou v Motole. doufám, že jsme si tím nemoci vybraly. Ale tenkrát jsem si říkala, že žádný dítě už mít nebudu, že ty nervy jsou děsný .. :lol:

E.v.o. - my zrovna s mámou o víkend objevili takový tlustý pytel, co jsem upletla na Báru - tvar jako pytel na spaní, ale upletený. Bára měla dečku mezi nožičkama docela dlouho, tak to nosila do kočáru :lol: To bylo docela dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
17.9.07 09:59

Do fakultky v OV se chystá v prosinci rodit moje kamarádka tak ti pak podám aktuální info :)

A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
17.9.07 10:01

Jo a ještě jse vám neřekla - když jsem byla minulý týden v Gennetu, podle UZV mi ještě posunul velikost mimina - podle nich bych možná už měla rodit 1.února - nevím, jestli se nemám začít seznamovat s Lednem 2008 :lol: V každým případě jsem první na řadě, tak ne že mi některá předběhnete :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
17.9.07 10:02

No jak jsem mrkla na seznámek tak je tady jedna adeptka na leden :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
17.9.07 10:05

Ahoj holky,

jdu jen pozdravit..u nas nic novyho,blazinec,urady..byt..atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
17.9.07 10:07

Ano, první budu rodit určitě já :lol: a navíc podle prvních pohybů, které jsem začala cítit, mi sestřička vypočítala dokonce 10. 1.! takže bych měla asi přestoupit k ledňáčkům :D Ale doufám, že si mě tu necháte, prosím, prosím… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
17.9.07 10:09

Ajo, budeš moc hodná, když dáš potom vědět, co a jak. Já jsem v té fakultce byla kolem 11. týdne na ultrazvuku a na krev. Sestřičky byly strašně moc hodné a usměvavé a zatím jsem slyšela jen samou chválu, tak se ani moc nebojím.....zatím :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
17.9.07 10:11

Ahoj Sandul, tak pěkně vyřizuj :D Já jedu dnes v rámci vycházek do OV do Hornbachu koupit baterii do kuchyně. Chci takovou tu s vytahovací sprškou. Nemáte ji náhodou některá? Doufám, že s ní budu spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
17.9.07 10:24

ahaaa, tak e.v.a. mě předběhne :lol: Já si stejně myslím, že vás bude víc, Báru jsem přenášela 10 dní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
17.9.07 11:24

Ajjo tak jsem se zrovna dnes taky objednala na to kardio, já tam jdu 9.10. a 8.10. jdu na velký zltrazvuk ve 20 tt.. holky to to běží.. to je šílený co?? :lol: No a čím dál více na sobě pozoruji, že mi bříško taky pěkně skočilo :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
17.9.07 11:28
e.v.a. píše:
Ahoj Sandul, tak pěkně vyřizuj :D Já jedu dnes v rámci vycházek do OV do Hornbachu koupit baterii do kuchyně. Chci takovou tu s vytahovací sprškou. Nemáte ji náhodou některá? Doufám, že s ní budu spokojená.

Evi mi ji mame a super..uz treba jen proto ze ji mame vedle sporaku akdyz napoustis hrnce tak je pak nemusis tahat,ale pekne si das hrnec na sporak a napustis si tam vodicku sprchou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
17.9.07 12:03

Ahoj holky,

hlasim se zpatky po dovolene a jeste jsem nestihla docist, tak zatim jen zdravim…

Endy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
17.9.07 12:59

Tak jsme zpátky z procházky a z obchodu a čekáme až se dovaří oběd. Holky mám zase dotaz ohledně jídla jíte salámy?

ENDY: vítej zpátky z dovolené :)

A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí