Poradna duly
Jana Čurdová
EMANKO, to je dobře že jsi ukecaná, to se sem hodíš
A tady se můžeš vykecávat jak je libo ![]()
Já taky pomažu.
Mějte se ![]()
Márty: papapa ![]()
Emanko: Ty spací pytle jsou hodně praktický,hlavně když se pak dítko začne odkopávat tak je pořád v teploučku,jsem ho nejdřív nechtěla že je to zbytečý ale švagrová je na spaní používá pořád a nemůže si to vynachválit tak asi nějakej taky pořídíme,na tu zimu se to bude hodit,kort když tady v baráčku máme docela chladno
Ahojky všem.
Márty, držím pěsti,určitě to všechno dobře dopadne, uvidíš.
Pohyby už taky cítím,sice jen jemné a večer doma v klidu, přece jen, ve škole je rachot. Dnes se rodiče na třídní schůzce divili,že jdu na mateřskou a zůstalo mi třídnictví, že mě má ředitel šetřit. Ale zase že je těší, že třídu pořád vedu. Tak nevím
.
Sandul, krásný oblečky.
Fyzikářko: Gratuluji k pohybům
![]()
No a my pořád nic
Já Vám holky tak závidim že už ty prďolky cítíte ![]()
Cau mamky,
to teda taky slintam zavisti nad tim, ze citite pohyby
ja zatim nic, sice v patek se mi zdalo, ze by to mohlo byt, i tatka neco citil, jak mel ruku na brisku, ale dneska mi Dr rekla, ze to asi jeste nemohlo byt ono.
Jinak dneska sem u Dr byla, triple testy sou negativni, moc se mi ulevilo. Ale jinak mne moc radost Dr neudelala, pry by mel nejradsi co nejdriv poslala na nemocenskou kvuli tomu, ze sou prckove dva. Tak sem ji rikala, ze se citim ok, tak pak trochu zmekla, ale pry me necha pracovat nejdyl do 25.tt. No, to budou mit ve skole radost
taky sem na prcky dneska koukala na UTZ, tak se vrteli jak divi, asi jim tam zacina bejt tesno ![]()
AJJII: chtela jsem se zeptat, kdyz jsi z Ostravska, jestli nevis, kde v Ostrave delaji 3D UTZ. Nebo jestli se musi az do Havirova?
Tak jsem vám tam strčila fotky oblečků i s cenama. TEn první pruhatej - to je normálně teplá kombinéza a stálo to 170 Kč. Fakt doporučuju, pár kousků tam po mě ještě zbylo ![]()
DOBRÉ RANKO ![]()
EMANKO, ta kombinézka (a vůbec všechny ty oblečky) je skvělá!!! Zatím si připadám trochu jako sobeček, nakupuju jenom pro sebe (hodila jsem do galerky foto dalšího úlovku), ale už jsem na MMB koukala i na dupačky a overálky a některý jsou prostě k sežrání
![]()
PETULINKAS, gratuluju k tripple testům, doufám, že mě čeká stejný výsledek v pondělí
A co víc, ty pohyby-to je věc viď ![]()
FYZIKARKO, díky za podpru a pohyby taky závidím jako ANLEA (ale možná, že už jsem taky něco cítila, ale nejsem si jistá, jestli to bylo ono
).
ANN, jak říkám, už jsem ulovila 3 těhu trička…ALE KDE JSOU PROBOHA TY KALHOTY
Jsem myslela, že je rozešlou obratem a oni snad budou čekat až na ten 10tej den nebo co
![]()
Dobré ráno ![]()
Emanko:Jsi mě opravdu naladila,ty věcičky jsou super
Tak já tam půjdu pro ten zbytek cos jim tam nechala ![]()
Petulinkas: Gratulace k triplíkům ![]()
Márty: To tričko znám
Jsem na něj pani taky psala ale bylo by mi malý přez prsa tak jsem ho přenechala tobě
![]()
A s těma kalhotama je to děs,doufám že už se brzo dočkáte,už je to pěkná doba ![]()
Sandul: Medvídkovská kombinézka super,bude mu v ní určo krásný teploučko ![]()
Jinak jsem Vám dala do galérky fotky toho overálku co jsem obědnala taťkovi k svátku a pak jsem narazila na úúúúúúžasnou čepičku s rukavičkama ![]()
ANLEI, tak to je dobrý
A jaký má rozměry to tričko? Ještě mi paní neodepsala.
Dobré ránko,
Anleo - to je teda frajeřinka, sportovní dupačky
Ale jak to, že máš všechno klučičí ? Aby ses nesekla, holka ![]()
Koukala jsem, jak Sandula už má kojící polštář, já pořád nevěděla, jak to funguje, kam se to strká a včera na těhu cvičení o tom mluvily, právě že to má tkaničky nebo knoflík, omotá se to kolem těla a sepne. Povídaly nám včera o kojení, jsem na sebe zvědavá, s Bárou mi to vůbec nešlo, kojila jsem asi 6 týdnů, ale asi to bylo psychický. Doufám, že to bude lepší a že nebudu mít už předem z toho trauma. Ten poštář si asi pořídím.
Márty:rozměry jsou přes prsa 50 cm (měřeno na předním dílu), délka trička od ramene 59 cm a rukáv od ramene 59 cm.
Tohle mi pani psala ![]()
Emanko: Já si říkám že klučičí na holku dát můžu ale holčičí na kluka už ne
Holčičí mám jenom tu růžovou chlupatou mikču s kalhotama
To víš že bych radši nakupovala ty slaďoučký věcičky na holky ![]()
Jinak ten kojící polštář taky asi pořídíme,já jsem Alenku kojila asi 15 měsíců a to jsem jí pak musela odstavit násilim,jinak bych jí kojila asi i teť.ale já ji kojila v leže a žádný polštář jsme neměly tak bych ho chtěla vyzkoušet,prý mají teť nějaký v plusu v akci ale nevim jak bude vypadat aby se pak nerozpadl ![]()
Márty: Nemáš zač ( a trošku ti ho závidim,ale jenom trošičku
)
Budeš kočka ![]()
anleo, klidně bych ho v Plusu koupila - na tom cvičení zrovna říkaly, že na tom se snad nedá nic zkazit. buď na MMB nebo někde levný. Myslím, že nemá moc cenu vyhazovat peníze zbytečně.