Poradna duly
Jana Čurdová
mi ty testy dělal přímo genetik takže jsem s ním byla domluvená na den, kdy si mám zavolat. Kdyby bylo něco v nepořádku tak tě budou kontaktovat u mého prvního těhotenství to tak bylo, ale přišel mi domů dopis. Klidně si tam zavolej za to nic nedáš sestra to určitě pochopí.
A.
Ann, ty jsi 15+3 podle MS nebo jak? to mi přijde na odběr krve moc brzo. Mně jí brali 16+4 podle MS. A vím spoustu případů, že to vyšlo špatně, protože nabrali vzorky moc brzy, má to být přesně 16. týden. Ale nechci radit, doktoři by měli vědět co dělají, že? Ale pár kamarádkám po špatných výsledcích tu krev po týdnu nabrali ještě jednou.
A genetika a amnio je na jednom místě, ne? Mně poslali př. týden na genetiku do Genetu s tím, že pokud se domluvíme, tak mi na místě udělají ten odběr plodovky. Mají málo termínů.
Já jdu vlastně taky dneska do Ikea, musím koupit dárkový kupon, jdeme v sobotu na oslavu svatby. Tak si katalog vezmu. Jedeme hlavně na Zličín nakoupit Báře oblečení do školy a boty a tak, je to děsný, jak ze všeho vyrostla. A půjdeme se podívat na kočárky, potřebuju aby mi Bára odsouhlasila tu barvu, ona pak se nafoukne a je průšvih. Jo, není to lehký, dorůstá do hada ![]()
Emanko, „dorůstá do hada“
![]()
Mně to teda trvalo, než mi to došlo ![]()
na to jsou holky experti, ale zas je to třeba alespoň zajímá, když ji zapojíš, synek vyvrací oči v sloup, jakmile přijde řeč na nějaké nákupy na miminko, prý nechápe, co na tom máme ![]()
Jdu se pro dnešek rozloučit. mějte se hezky a a´t vás břiška nezlobí ![]()
AHOJ ![]()
Holky mam dotaz? mate vic hlad? ja mam trochu strach z toho,ze skoro vubec nejim..jenze ja nemam vubec hlad.. ![]()
Emanko, 15+3 není podle MS, ale takhle to sedí podle ultrazvuku… podle menstruace bych byla asi 17+4, aspoň myslím, že tak nějak…
Kámoška mi říkala, ať si zkusím zavolat sestřičce, jestli se neupsala, že tam mám 10+5… tak nevím, jestli to není blbý ![]()
Sandul buď v klidu, taky nemám víc hlad… naopak mám pocit, že mě tak často a tolik nechytá mlsná ![]()
Jo a ještě, plicní mi včera v průkajdě sestřička proškrtla, že tam nemusím ![]()
Ann normalne ji tam zavolej..a zeptej se ji na to..ona ti to urco vysvetli..
ENDY: břicho mě nebolí jen mám pořád obavy
díky moc za podporu.
ANN: já si myslím, že ty testy ti v tom případě udělali dobře mi taky na genetice brali krev v 15+4 asi což je 16. týden takže je to v pořádku a sestřička se asi fakt spletla.
EMANKO: no jak kde u nás není genetika a amnio na jednom místě. Já chodím ke genetikovi do soukromé ordinace a na amnio posílá do nemocnice a odběry se můžou dělat i v 15+… i v 16+… což je 16. a 17. týden ![]()
Andrea
Čaues…neděste se…nemůžu spát,tak brouzdám po netu. Teď jsem se zasekla na MMB a objednala si 2 těhu trička. Včerejší nákupy byly naprostej propadák!Nikde nic nemají…nebo aspoň co by se líbilo mě, coby sportovně založený osobě. Takže se chci zeptat, holky, která máte s MMB zkušenosti. Vždycky vám všechno dorazilo? A když se platí na účet, tak nejdřív pošlu peníze a teprv pak mi dotyčná pošle objednanou věc? Nebo jak je to?Nemám s tímto vůbec zkušenosti, vždycky jsem objednávala věci na dobírku.
Ty jo, co asi SANDUL, ta asi zrovna cestuje co?
No nic, jdu zkusit ještě na chvilku usnout ![]()
HEHE,tak už jsem tu zas…tentokrát už z kolbenky ![]()
Tak jsem vám hodila to fotogalerie obrázky těch triček…jsem zvědavá jaký budou ![]()
Ahoj,
Márty, já se taky často budím brzo a čumím do tmy. Ale spíš asi jak jsem večer unavená, tak chodím dřív spát. Já včera na Zličíně byla úspěšná docela, dítě je vybavený do školy. Ale … nakoupím je oblečení za 3000 asi a ona pak nafoukne držtičku, že jsme neměli čas na časopis Witch
Taky mám katalog z Ikea, ale ještě jsem si ho neprohlídla. A v Tescu měli poslední Apetity - slepených posledních 6 čísel.
Já jsem si koupila přes mmb jedny kalhoty a jsou výborný. Poslala jsem peníze předem a přišly do 3 dnů. A chystám se tam zakoupit korbičku na kočárek. Včera mi Bára s mamkou neodsouhlasily ten modrej, takže kupujeme vínovej. Přijely jsme včera v 9 a já padla jak podťatá, měla jsem toho plný kecky.
EMANKO, tak supr, že jsi byla úspěšná alespoň ty. Jé, to jsme se možná na Zličíně potkali, já tam byla taky, ale katalog IKČI jsem nenašla? Kde byl? U vchodu nebo u pokladen? ![]()
„Držtičku lištičku“ to přejde…když dostane požadovaný časák (aspoň myslim, že je to časák ne?
)
Jo a jakou korbičku kupuješ? My jsme pořád zamilovaný do X-LANDERU ![]()