ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1975
6.9.07 12:49

Ann.. www.promi.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
6.9.07 12:49

ANN, asi o měsíc 8O Ale pravda je, že mám v průkajdě napsanej termín porodu podle UTZ,jak říká ENKA. Jinak jezdím do Ikči na Zličín.

SANDUL…mooooc hezký. Jé, já chci odpoledne…taky chci už nějaký oblečeníčko :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
6.9.07 13:02

Enko, já s tím právě tak nějak počítám, že mi to vyjde blbě… jen jsem právě chtěla vědět, jestli nejdřív pošlou na tu genetiku, nebo rovnou na amnio… protože na to se mi moc nechce… :roll: Když tak si ten genetickej vydupu… ale tady u nás ho určitě nedělají… :?

Sandul, díky, kouknu se…

Márty, tak na Zličín určo nepoletíme, takže stejně nebudu vědět jestli stopro pochodím… ale i tak mi nahlas, jestli jsi ho dneska sehnala, ju? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
6.9.07 13:05

Sandulo, s promi.cz mam jen ty nejhorsi zkusenosti, mela jsem u nich objednane nejake veci (lahvicky, kojenecke podprsenky atd.) mesic jsem jim psala maily a volala a nic bud se neozvali nebo to zahrali do outu proste s promi.cz uz nikdy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
6.9.07 13:05

Sandul a já mám už doma tady tohle.. dostala jsem jej k narozeninám od Radimka.. ale nemám do něj ještě co dát.. jo tady stálo 850,– a jsou to věci z Polska, tak jsem koukala na jejich stránky, tak kdybych si tam pro něj zajela, tak mě vyšlo na 560,– což je docela velký rozdíl.. a mám to tam cca 40km, takže si tam zajedu… a maj tam nádherný kalhoty.. byla jsem z nich úplně vedle..http://www.promi.cz/…/11741-1.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
6.9.07 13:16

Luciášku, pěkné tričíko, to už se určitě těšíš až do něj dorosteš, co? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
6.9.07 13:18

Ann no to víš že jo.. jsem jim dělala doma módní přehlídku s vycpaným polštářem.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
6.9.07 13:40

Ahoj holky,

Mose - ony si kocky kdyztak nalovi mysi venku, kdyz budou hladovy, krmi je i sousedka (duchodkyne jim dela kridylka potvoram) a navic dostavaji vareny se psem, takze granule maji jen jako doplnek…kdyz nechtej, tak nechtej, spis jsou zmlsany.No ale jsou to moji milacci, tak hledam, co by jim chutnalo…nedelaj si starosti, hlady neumrou :wink:

Ann, nam prisel katalog domu a my byli na Cernaku asi 3 nedele zpatky a ted maji akci, ze se prihlasujes do jejich klubu a budes mit novinky a slevy a katalogy prednostne…ale jestli tam meli katalogy na rozdavani, to nevim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
6.9.07 13:53

LUCI, to je vážně moc hezký tričko! Fakt skvělý!

Budou z vás všech prostě krasavice :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
6.9.07 14:00

Tak to jo, Endy, ja to brala podle nasich potvor, ty maji granule jako hlavni chod. :wink: Mozna by radsi ty mysi, ale k nam do tretiho patra jich moc nevyleze, tak se kdysi kocour musel spokojit s nasim piskomilem :P
Posilam podrbani vsem kocicim kozichum.

Tricko se mi taky moc libi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
6.9.07 14:13

Ahoj holky moc Vás prosím o odpověď. Za jak dlouho sou výsledky z tripl testů??

• Citovat
  • Upravit
3492
6.9.07 14:16

ANN: pokud by ti to vyšlo špatně tak tě pošlou na genetiku nebo ti přímo přijde dopis od genetika tam ti všechno vysvětlí a nabídne amniocentézu ty ji buď podstoupíš nebo ne je to na tobě, ale když píšeš jak moc se ti liší termín podle poslední MS tak si myslím, že ti měl tvůj dr. udělat utz a asi se řídit podle toho. Kamarádka taky otěhotněla až ke konci cyklu a podle toho se její dr. řídí. No přeju ať je všechno v pořádku.

Holky hezké těhu oblečky já jsem měla v plánu jít si včera koupit těhu kalhoty do CaA řekla jsem si, že počkám na ty výsledky tripple testů a na poradnu a pak vyrazím na nákupy už je tam mám vyhídnuté jenže po tom včerejším bouchnutí nebo jak to nazvat do břicha se mi ani nechtělo.

A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
6.9.07 14:17

anonymní: já jsem znala výsledky do týdne.

A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
6.9.07 14:25

ajja- a to sis tam volala sama? A asi to bylo v poho ne? Já sem na odběru byla minulej pátek a mám si zavolat zítra. Mám pořád tendenci tam zavolat, ale nechci sestru otravovat. Prostě už to nemůžu vydržet. Holky mě uklidňují, že kdyby se něco dělo že zavolají oni. Ale já už se nechci stresovat ani o minutu dýl!!

• Citovat
  • Upravit
4874
6.9.07 14:26

Ajjo, a ted te od toho kopance porad jeste neco boli? Snad to bylo v pohode, prcek si preci plave v plodovce a to je jako tlumic… Myslim na tebe… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí