ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2324
6.9.07 11:36

Bachovy kvetinové esence - v podstatě bylinkové esence hlavně na psychiku - uzkosti, strachy, smutky apod. - jak jsou to bylinky,muzou to i tehule, deti, zviratka - vetsinou jsou to kapicky v alkoholu, ale daji se sehnat prave i bez alkoholu. Je to vlatne neco jako homeopatika na psychiku.
Chci si udelat kurs, protoze ty jednotlive bylinky jsou kazda dobra na trochu jine emoce, zatim pouzivam Rescue Remedy - to je takova krizova prvni pomoc. V anglii se to prodava v takovych tech kramcich se zdravou vyzivou a vitaminy nebo v lekarne - maji takove jasne zlute obaly, myslim, ze kdyby ses ptala na Bach flower remedies - Rescue Remedy, tak by vedeli.
Vic kdyztak treba tady:
 http://www.001shop.cz/…escue-Remedy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
6.9.07 11:36

Sandul, atky mam ten pocit, ze prodavacky spis byly neochotny :evil:

..a sama nepoletis..jsem si na 999% jista, ze v tom letadle s tebou jeste nekdo bude :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
6.9.07 11:42

Diky za tip, o Droxi jsem nevedela, zkusim i tu, i kdyz ji nemam nikde po ceste. Musim vyuzit toho, ze jsem dneska vyjimecne nejaka akci :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
6.9.07 11:45

Marty, ty mas rada zirafky? Tady posilam jeden typ, ktery me zaujal vcera :wink:

http://www.babyexpert.cz/…edlo-zirafa/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
6.9.07 11:49

Mose, ty jsi takova kocici mama… Jak to, ze nasim kockam nejedou kocici granule (a to zkousime ruzne znacky a prichute) a nejradsi maji psi? Posledne jsem jim koupila granule pro male psy a ted drobim velke granule naseho psa, abych jim to s tema kocicima smichala, aby je snedly, jinak si jen zobnou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
6.9.07 11:53

Ahoj,

hlásíme, že tripple testy máme v pořádku a na poradně vypadalo taky všechno v pořádku. Mimi je trošku větší, ale ani nečekám, že bychom měli malé mimi Adi byl taky pořádný kousek :) a ptala jsem se jeslti čekáme hočičku nebo chlapečka a s určitostí to dr. neřekl protože mělo mimi pupeční šňůru mezi nožkama, ale vyapdá to spíš na........ :)

Jinak jsem včera zae schytala při blbnutí s Adámkem ránu do břicha a to jsem mu držela nohy ať mě nekopne no a bouchnul mě dupkou a to dost tak mám obavy o mimi :( no ono asi žádné těhotenství když už doma je jedno malé dítko neobejde bez kopnutí nebo nárazu, ale stejně se bojím :(

Andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
6.9.07 11:58

EMANKO: myslím, že výsledky ti vyšly fakt dobře já na amniocentézu tentokrát taky nepůjdu a jsem fakt ráda :)

Jo jinak jdu za dva týdny na genetický utz.

A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
6.9.07 12:01

Endy, to je normalni, ze jim najednou nejedou, jen jsi se asi zatim netrefila. Psi granule by ale dlouho zrat nemeli, jsou uplne jinak vyzivove staveni, nez psi. Mne taky dost casto toci, ze najedou prestanou zrat ze dne na den to, po cem se mohli driv utlouct a pak nezbyva nez hledat a patrat.
Zkus jim dat do misky vrstvicku kocicich granuli a na to nasypat ty psi, co zerou a pak jim postupne ubirat ty vrchni a pridavat kocici - moje na tenhle trik vetsinou skoci, zbavuju se tak tech, co uz nechteli, ale mam jich treba trikilovy pytel ve spajzu.
Existuji i granule pro mlsne kocky, ale jsou to jedny z tech drazsich, jedine tak na to prevedeni na svoje kocici. Nebo se daji „ovonet“ treba kocici konzervou a zas dole vrstvicka granuli…
Ja co mame kotata, tak kupuju tak tri kila tydne, snazim se, aby kotata byla naucena na co nejvic znacek, nastesti v tomhle veku jsou to chodici popelnice a zerou jak kyselina. Drzim palce, kdyztak dej vedet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
6.9.07 12:22

Gratuju ke všem výsledků :wink:

Ajja, chápu dobře, že to vypadá na holčičku?

Márty, chtěla jsem se zeptat - už máš ten nový katalog z Ikey?

A mně brali krev na tripel dneska ráno, ale i doktorka má strach, že vyjde falešně, protože mi nesedí termín porodu s menstruací… tak se mi to teď honí hlavou, že na amnio se mi vůbec nechce… a oni pak posílají vždycky na genetiku, nebo jak který doktor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
6.9.07 12:32

ANN, mě taky nesouhlasí termín porodu s MS… 8O
Snad budu mít ten katalog dneska, chceme se tam s mamčou dneska stavit na večeři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
6.9.07 12:38

Márty a o kolik Ti to nesedí?

Tak dej vědět, jestli už budou… chtěla bych se v sobotu stavit na Čerňáku, když pojedem kolem. Ty půjdeš tam nebo na plzeňskou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
6.9.07 12:40

Ann, meli by ti tam napsat do papiru stari plodu a termin podle toho ne podle posledni MS 8O 8O 8O 8O 8O 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
6.9.07 12:41

Jee holky ted jsem si vzpomnela ze jsem si vcera objednala tehu kosili..

http://www.promi.cz/…to/11463.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
6.9.07 12:46

Enko, jsem ten papír co s tím šel kvůli tomu četla a právě, že tam byl poslední datum MS a pak stáří těhu k dnešnímu dni 10+5 což je teda úplná blbost… Možná proto nad tím přemýšlím… bych řekla, že se ta sestřička upsala… :roll:

Sandul, pěkná hoď sem, prosím, odkaz :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
6.9.07 12:48

Ann, jasne ze je tam posledni MS ael stari tehu je proste stari tehu a ne stari tehu podle MS… :( to je fakt uplne pitomy :roll: v nejhorsim te ale poslou na genetiku no a tam udelaji ultrazvuk (podrobny) a zjisti ze je vsechno v poradku takze kdyz vyjde blby vysledek vis ze se nemas stresovat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí