Poradna duly
Jana Čurdová
Luciáši, už jsem se totiž lekla, že mám vidiny
Ale to jsi dost razantní, já bych z dlouhejch na krátký takhle rychle nešla
To muselo okolí docela koukat, ne?
Emanko, já se přiznám, že o tom docela uvažuju… ale taky mám strach, že večer nebudu dělat nic jiného, než jezdit stetoskopem po břichu ![]()
Nooo, u nás ho má asi táta…asi pověřím mamču,aby mi ho zítra přinesla ![]()
Jezisi holky nesilte..
Co mam rikat ja,ja Andilka videla naposled v 9tt a od ty doby nic,ani zadna kontrola..a taky ziju a nestrachuju se..
A s tim stetoskopem..pekna hovadina a zabiracka na nervy..zrovna kdyz jsem byla naposled u dr. tak tam prilitla maminka na pokraji zhrouceni,ze ma doma stetoskop a ze uz 2dni neslysi srdicko..tak ji dr.zkontroloval,srdicko nasli,akorat ze mimi bylo otocene nejak na boku a proste to srdicko ona tudiz neslysela..tak ji pekne dr serval,ze at ten kram vyhodi a radsi se uklidi a prestane fusovat dr do remesla..ze se akorat tak zbytecne nervuje a to ze ji vubec neprospiva.
Ann to je u mne normální, že vždy dojdu k takovým razatním změnám.. prostě dlouho nevydržím mít ty vlasy stejné..
Jo a ten stetostkop já fakt doma nehci.. i když by mne zajímalo poslechnout si srdíčko, ale vím, že pokud bych jej neslyšela a věděla bych, že vždy před tímjsem jej slyšela, tak bych vyšilovala.. takže raději ne.
Asi má Sandula pravdu, bojím se, že bych se hlídala a šílela ještě víc.
Marty, na co má tvůj táta stetoskop?
Můj má taky břicho jak před porodem, ale tohle si ještě nepořídil cha cha.
Nooo, ani nevim .. ty jo, co si takovej děda může poslouchat…
Hm, SANDUL,tak máš asi ZASE pravdu.
Není to fajn mít tady ženskou,která nás vždycky zpraží správnými argumenty a hodíme se do klidu?
JE TO FAJN ![]()
Tak jo jo, je to pravda… ono až budou pohyby tak už to bude dobrý… teď je to takový, že je ještě necítíme…
HOLKY já se pro dnešek loučím. Jedu praocvně do centra,tak to balím dřív.
hezký zbytek dne a ANN, hezky si to u pana dr. užij
![]()
Ahoj holky,
hlásím se po kontrole u dr. Všechno v pořádku,nabraly mi krev na testy a v pondělí si mám zavolat na výsledky.
20.9 jdu na ultrazvuk a pak ještě 3.10. do gennetu na velkej ( barevnej) se tak těšim až se zase uvidíme s prďolou a hlavně už nám asi řeknou jestly jsme kluk nebo holka ![]()
Toho 20 jde semnou i taťka a Alenka tak se těšim jak budou vykulený jak už je prcek´velkej.
Musim si jít udělat něco k snědku,ještě jsme nic nepapaly a žaludek už se začíná ozývat ![]()
Ahoj Anleo, to jsou dobre zpravy, Alenka asi bude koukat, ze takhle nejak vypada kdysi i ona…
Ahoj Endy,
U Alenky si nejsem moc jistá,když jsme jí oznámyly že budeme mít miminko tak byla sklamaná že by radši koťátko. Koťátko už má tak snad trošku nadšení projeví,ale u ní je to složitý,má v sobě strach z minulýho těhu když jsme jí musely říct že Venda umřel,moc plakala a ještě i teť se na něj ptá jestly na ni kouká z nebíčka a řiká že na něj nikdy nezapomene.Nemá to holka s náma jednoduchý ![]()
No jo, to jsem si neuvedomila, ze by si to mohla takhle pamatovat a mit strach …
Tak nam pak dej vedet, jak to bere… Koukala jsem na tvoji svatebni fotku a nevesta byla koca
(Doufam, ze jsem to nepoplatla..)
Ahoj holky, hlasim se po kontrole, taky vsechno o.k., ovsem dneska to byl fakt adrenalin, setra ne a ne to srdicko najit, musela prijit doktorka, nakonec tam prdolu tak zmackla, ze i ja jsem citila jak se tam mrsknul. Prej byl zrovna otoceny na druhou stranu, tak to srdicko se spatne poslouchalo, no neco tam pak slyset bylo, ale ja mela tlak asi 220
Tak uz jen cekat jeste tyden na vysledky amnia a snad si trochu odpocinu od nervu.
Nejake domaci poslouchani timto taky vzdavam, casteji bych to zazivat nechtela.
SANDULO, stejne ta pani byla docela dobra, vydrzet to dva dny.. ![]()
Ahoj Anleo, super, že je všechno OK. Do toho Genetu jdeš kvůli těm minulým problémům? Ten problém s Alenkou chápu, to muselo být hrozný jí to vysvětlit. chtěla jsem Báře říct co nejpozději, že jsem těhotná, neuměla jsem si představit, jak bych jí vysvětlila potrat. A to je jí skoro 10. Člověk neodhadne, co se jim v těch makovičkách honí, co? Ale teď to bude v pohodě, jseš pod dohledem, určitě tě doktoři teď pořádně ohlídají.
My za chvíli jedem na letiště vyzvednout naše a Barču, už se na ní fakt těším. Celý prázdniny byla v p.. skoro.