ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3492
4.9.07 16:09

ENKA: já jsem byla s Adámkem poprvé ve dvou letech, ale stejně neotevřel pusu. Máme mladou dr. a ta si s ním povídala no a zkusíme to zase příště rozhodně ho do ničeho nenutila. Tak já prý můžu plicní vynechat :)

A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
4.9.07 16:14

Ahoj holky, tak já se taky hlásím k těm co mají zubáka za sebou, jen mě donutilo to, že se mi včera ulomil kus zubu, tak jsem musela a při jednom mi spravil další, takže razítko v průkajdě už mám.. i obvoďačku, jelikož jsme tam minulý týden byla.. no a plicní můj Dr. nechce, takže to mám vše v cajku. Jo jinak jsem od kadeřnice.. jsem opět na krátko.. pokusím se vám mrsknout fotku do galerky..snad to půjde vše vidět. Jdu si asi zdřímnout.. tak zatím pa, pak na vás ještě mrknu k večeru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
4.9.07 16:15

jinak holky me taky nechteli plicni na gynde ale v porodnici (chodila jsem tam od 25tt) no ale stejne jsem tam nesla rengenovat se jen tak nenecham :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
4.9.07 16:18

LUCI, čekám na fotku. Taky si zase pohrávám s představou krátkých vlasů,tak se chci inspirovat :D Supr, že máš zubáka zasebou…úleva co? :D

Plicní jo? To po mě nikdo nechtěl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
4.9.07 16:27

HOLKY, ahoj. Mažu domů za tou naší divokou návštěvou.

Večer ještě nakouknu :wink:

:-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
4.9.07 16:50

Ahoj, ja mela "povinne " do prukazky EKG a ne plicni.
Prakticka a zubar me cekaji, ale tam chodim pravidelne. Stejne mi pokazde vrta :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
4.9.07 18:27

Cau holky, je tady nekdo? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
4.9.07 18:35

Skoda, tak ja zas padim :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
4.9.07 18:49

Přihodila jsem do galerie foto z dnešní kontroly, jsem technický antitalent, tak je tam prcek 2krát.
Po mě chtěli plicní, obvoďáka a zubaře. Už mám vše splněno.

• Citovat
  • Upravit
2724
4.9.07 20:24

Tak návtěva byla supr. Malej Satánek je divoch. Máme se na co těšit! :D

Jinak obvodačka se mě taky ptala,jestli půjdu i na EKG,ale Dr. mi rekl, ze to po mně nechce.

LUCI, byla jsem úplně stejně nakrátko jako ty a bylo to moc pohodlný.Sekne ti to!

FYZIKARKO,krásný miminko, klidně se na něj kouknu 2× :D

Holky dobrou… :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
5.9.07 07:51

Ahoj Těhulky :wink:

Márta, Satánek? Jak se jmenuje Satan? 8O

Holky hezký fotečky, jak vlásků tak mimča. Luciáši jsi kočka… a to jsi na svatbě měla dlouhé, nebo tak šikovně načesaná jsi byla?

A já mám dneska kontrolu, tak se těším, tak snad bude všechno v pořádku… ale stejně budu odpoledne nervoznější :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
5.9.07 08:55

Ahoj ANN. Satánek říká Matyášovi sestřenka (maminka) protože je jak čertík. Byla s nim sranda…ráno jsem si všimla, že máme televizi celou upatlanou do jeho tlapek. nejvíc ho bere mobil, telka, foťák… :D

Odpo ti budu držet palce, ale nervózní být určitě nemusíš. Jestli je ti dobře, tak je dobře i miminku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
5.9.07 09:18

Tak to jo, já už se lekla, že se tak jmenuje :lol: Matyášek, je krásnýýýý 8)

A taky si říkám, že když mi je dobře, tak i mimískovi :wink: ale to je prostě asi normální, že člověk z nervozní, ne? Nebo Ty to nemáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
5.9.07 09:24

Krásné bříško, Enko :D :D

Já mám dneska odpoledne taky kontrolu a normálně mi povolují nervy… Je to přesně týden po amniu a první kontrola - doufám, že bude všechno ok a že uslyšíme s doktorkou srdíčko na první pokus -jestli ho tam bude hledat jako minule, tak zkolabuju :x
Takže Ann, chápu, neboj, ale bude to určitě v pořádku.

Včera jsem tři hodiny dělala manželovi jakýsi obludný formulář k anglickým daním, bohužel nic dalšího se mi nepodařilo vyřídit a navíc na mě hadi valí další a další požadavky co je potřeba do školy, grrrrrrr :evil:

Jo a ještě ke všemu mám nějaký problém s močákem, chce se mi prostě furt a ještě ke všemu to boli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
5.9.07 09:28

ANN, to víš, že to mám taky…asi každá z nás je nervózní…koukej na MOSE :D Je to prostě tím, že ty naše mrňata ještě necítíme a tak se strachujem, jestli se ty mrňouskové mrskaj :D

MOSE, tak ať nejsou žádný infarktový stavy!Ale jak říkám,jestli je ti dobře, tak je dobře i mimču, aspoň tím se řídím já…ale samo, že jsem vždycky nervní taky jak sáňky na podzim :P

Zkusim Vám hodit do fotogalerie foto Satánka, myslim, že mám něco v mejlu…je to slaďák :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí