ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Ann
9977
3.9.07 14:39

Tak já počkám teď po kontrole a ukecaly jste mě a pak nás obědnám… asi to bude poprvé co manža mimíska uvidí, tak se budu těšit o to víc… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
3.9.07 14:45

Bude fakt nadšenej ANN!

Ježiš, za 2 hodiny a 15 minut mám být u toho zubáka. Ani nevim, co je horší, jestli zubař nebo porod…se chci v únoru vidět!Takhle blbnu jenom kvůli prohlídce! :roll: :oops: 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
3.9.07 14:51

Márty, zubaře nezávidím, ale z něj Ti zbyde akorát spravená pusa a to že za půl roku tam musíš znovu… Ale z porodu budeš mít kráný uzlíček, který Tě bude celý život zlobit :wink:

To si myslím, že bude nadšenej, takhle to dost prožívá a až toho človíčka uvidí, tak to vůbec… Se už těším… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
3.9.07 15:05

Ja muzu potvrdit, ze ti tatkove z toho byvaj nadseni. Ja sem vzala manzu na utz ve 12tt, a hrozne se mu libilo. pani Dr byla supr, vsechno mu popisovala, tak to bylo fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
3.9.07 15:09

Ahoj holky zdravim vas.

Vitam Petulinku…co ucis a kde, na zakladce nebo na stredni?

Ja na 3D nepujdu, staci mi placaty čb fotky z normalniho UTZ :wink:

Ann, ja vybavicku neporizuju, ale projizdim net a ukladam si odkazy na pozdejs.

Holky, ze bude pristi tyden babi leto, zaridte to nejak :) Jedeme na ty jezera plachtit a kdyz bude prset, tak to bude o nicem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
3.9.07 15:20

ahoj Endy, ja ucim v Opave na stredni anglictinu. Ted sem zacla, tak sem zvedava. V Brne sem ucila na jazykovce, tak to bylo trochu neco jinyho. Nevim, jak tady na ty decka budu mit nervy. Byla sem zvykla na dospely lidi, co se ucit chcou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
3.9.07 15:22

Super, to zvladnes, oni i pubertaci se budou muset chtit ucit, aby vsemu rozumeli (PC, texty pisnicek, cestovani)…jen je blby, ze se clovek musi snazit, aby jim to podal zabavnou formou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
3.9.07 15:28

no, to vam napisu tak za tejden, jestli jim to umim podat spravnou formou :lol: uvidime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
3.9.07 15:39
Petulinkas píše:
no, to vam napisu tak za tejden, jestli jim to umim podat spravnou formou :lol: uvidime.

To je asi kratka doba, Petulinkas, hlavne se od nich nenech otravit… mne kdyz hadi obcas popisovali co vyvadeli ucitelkam, tak mi jich bylo docela lito (ucitelek :) ). Oblibeny trik byl treba zastavovat mobilem nenapadne video, kdyz jim chtela poustet film, chudak pry vzdycky zkoumala, proc to nejde a ty pubosi prdly z toho meli srandu… tak kdyztak zabav mobily :lol:

jinak muj synator sel dneska do tretaku na stredni a hlasil, ze novy tridni vypada dost nesmele, tak jsem zvedava, jestli bude nesmely jeste za par dni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
3.9.07 15:49

no, sranda s nima bude. minulej tejden (nastupovala sem tam uz ve stredu) sem sla po chodbe, a nejakej studentik na mne „ahoj“, pak se tak zarazil a rika „nebo dobry den?“ tak sem mu rikala, ze radsi „dobry den“. sel tam chudak na reparat z angliny, tak me prosil, at si tam jdu taky sednout, ze ten zkousejici bude urcite pak hodnejsi. Tak sem sla, ale radsi sem nic nerikala, protoze u me by hosan ten reparat zcela urcite neudelal. Ten zkousejici byl vic nez dobrotivej :lol: ale ja myslim, ze si zvyknu. Jen ze to nebude na dlouho. Uvidime, do kdy budu schopna. Mam kabinet ve tretim patre a to je teda sila vyslapat i tak, natoz pak s briskem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
3.9.07 15:51

HOLKY, já se s vámi rozloučím. ještě tady něco dodělám a mažu k tomu zubákovi :-(

Tak hezký zbytek dne a ahoj zítra :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
3.9.07 15:56

Petul, no ja jsem ze skoly dva roky a chce to ty studenty zaujmout… u nas se to povedlo jen jedne anglictinarce zbytek byl tragedie a podle toho vypadali hodiny ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
3.9.07 16:07

Petulinko, ja ve tretim patre bydlim a za tech dvacet let kdyz si predstavim, co jsem tam uz rucne vsechno natahala (vcetne hadu, kdyz byli mali) uf, uf…

holky tak jsem zaplevelila galerii fotkama kocek, tak doufam, ze se nekockarky moc nebudou zlobit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
3.9.07 16:09

No holky, za chvilu mi prijde domu manza, tak mu padim neco ukuchtit. Su moc rada, ze sem se sem mohla prihlasit. Tak brzo zas ahojky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
3.9.07 16:12
EnkaL píše:
Petul, no ja jsem ze skoly dva roky a chce to ty studenty zaujmout… u nas se to povedlo jen jedne anglictinarce zbytek byl tragedie a podle toho vypadali hodiny ;)

my jsme meli na stredni snad vsichni z anglictiny jednicku, ale za ty ctyri roky jsme se naucili asi tak dve pisnicky a pocitat do dvaceti a jinak nic, pak jsme ponekud koukali, ze vlastne umime houby :?

moje hady nastesti jazyky bavi, chodi (teda synek uz ted ne) na zakladku s rozsirenou vyukou jazyku a fakt je to znat, synator ma ted na stredni jeste jako druhy jazyk nemcinu, predtim mel francouzstinu a ta se mi libila vic - i kdyz teda neumim ani slovo, ale hrozna pekne mi to zni :)

a holka si vybrala rustinu, coz nam, co ji meli povinne zni tak trosku divne, ale pry je to zas moderni, tak alespon si osvezuju znalosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí