ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1975
3.9.07 12:38

Petuli jasne ze te vezmem..

Jo Marty,prej minimum,vis jaka to byla drina.. :twisted: Lucias ma pravdu.. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
3.9.07 12:40

Petulinkas: Vítáme tě :dance:
Sandul: Kolotoč je krásnej, už je na dálkový ovládání?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
3.9.07 12:42
anlea píše:
Petulinkas: Vítáme tě :dance:
Sandul: Kolotoč je krásnej, už je na dálkový ovládání?

Jee to nevim..to neresim..pac budem mit 2+1 a prcek s nama spol.loznici..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
3.9.07 12:43

Anleo, kocky jsou super, co? Ja jsem tedy mela vzdycky kocku, uz od detstvi, jen ted jsem se nejak rozjela. Puvodne jsem chtela pockat s chovatelstvim az na duchod, ale pak jsem to tak nejak zhodnotila, ze co kdyz se duchodu ani nedoziju :lol: , tak ted mam dve kocky a kocoura, aktualne teda jeste pet kotat, jednu kocicku si z toho vrhu nechavam a zbytek pujde v rijnu k novym panickum a panickam. a taky jeste ted dorazi novy kocourek ze Svedska, ale mame ho napul jeste s jednou chovatelkou. Jen doufam, ze budu stihat a zvladat i peci o zverinec, asi na cas omezim trochu jezdeni po vystavach :D
Kolotoc je super a ja chci taky usatou cepicku… ! A ten polstar mam slibeny, kamaradka ho mela a nemuze si ho vynachvalit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
3.9.07 12:44

tak to vypada, ze tu budu druha nejmladsi :lol: Rok narozeni mam 1982, bydlim v Rohove, coz je okres Opava (jsem tu teprve rok, predtim jsem bydlela v Brne, tak si zvykam), TP 17.2.2008. Co to bude zatim nevime, ale vime, ze to budou bobanci DVA. O jmenech taky jeste premyslime. Jedno pro holcicku uz je jasny - Misa, a druhy se uvidi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
3.9.07 12:44

Petuli, vitej, ja jsem tu kratce, ale uz se mi tu moc libi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
3.9.07 12:46

Mose: mne se tady taky bude urco libit. akorat jsem zacala chodit do prace, tak tady budu stihat byt vetsinou az odpo nebo vecer :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
3.9.07 12:47

Petuli, vitej mezi nami a k nejmladsi se hlasim zdovolenim ja :oops: :lol: (1986) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
3.9.07 12:49

Sandul: Tak je na dálkový ovládání,nemusíš ho pořád chodit natahovat a dokonce má asi 5 melodií a píšou že se pozdějš dá využít jako lampička :lol: Je nádhernej,večer ho musim ukázat taťkovi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
3.9.07 12:50

Petule..jeeee dvojcatka..to musi bejt super..jak se vam to povedlo..a jsi vdana nebo svobodna..povidej prehanej..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
3.9.07 12:52

Mose, tak super, že je dobře, a neboj výsledky vyjdou dobře, tak buď hezky v klídku a užívej koťátek :wink:

Teda holky vy docela jedele s výbavou… já nemám ještě vůbec nic… Nic jsem nekoupila a zatím jsem nechtěla, aby mi někdo něco dával… jsem v tom trošku pověrčivá… Ale ve středu je kontrola, takže pak asi něco už bude :roll:

Petulinkas, takže dvojčátka, jo? To je úžasné dvoj nebo jednovaječné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
3.9.07 12:52

Mose:dáš nám pak do galerie fotečku kočiček? prosim prosim
Už je tam kočičan od Márty tak aby tam nebyl sám :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
3.9.07 12:56
anlea píše:
Sandul: Tak je na dálkový ovládání,nemusíš ho pořád chodit natahovat a dokonce má asi 5 melodií a píšou že se pozdějš dá využít jako lampička :lol: Je nádhernej,večer ho musim ukázat taťkovi :wink:

Kde jsi to zjistila? ja na to nemuzu nikde prijit..ale uz jsem ho nasla skoro o 200Kc levnejsi..a hraje az 8 minut..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
3.9.07 12:57

PETULINKAS, vítej…hned,jak budu mít chviličku,tak tě mrsknu do seznámku! :D Ty jo,dvojčátka…a budou to teda holčičky?

MOSE, super kočičáčkov, já mám jednoho,ale miculátka miluju!!!!

SANDUL…a jooo!Vždyť u vás to byl přímo boj :P :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
3.9.07 12:58

Anleo…uz jsem to naslaaaa..no joooo..fakt..super..jdu do nej..je krasnej..a ma krasny zviratka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí