ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2475
31.8.07 07:29

Krásné dobré ráno :srdce:
Márty: klíííííííííd,já taky ještě bublinky necítím, no ale u mě je to asi taky tim špekem na břiše :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
31.8.07 07:30

jéééééééé,za 3 týdny už budu v půlce těhotenství,hurááá, a to my to na začátku přišlo zase tak hrozně dlouhý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
31.8.07 07:52

Ahoj holky :wink:

Evi, určitě je to tím, že ty fotky máš velký. Takže hezky zmenšit a pak znovu :wink:

A já si myslím, ž už prcka asi taky malinkato občas cítím, sice se mi to zdá děsně brzo, ale je to takové chvění a lechtání ze vnitř… tak čekám, jestli to bude sílit…

A ještě - holky, nevíte, jak se mám donutit, abych mazala každý den a ne jen tak třikrát do týdne :oops: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
31.8.07 07:54

Anleo, tak to je supr, že už budeš v půlce… já si říkala, že to budu brát až tak koncem pátýho, protože ten první měsíc to vlastně nevíš, tak se pořádně nepočítá… ale to je jen takový pro mě… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
31.8.07 07:59

My končíme v 38 týdnu a velikostně odpovídáme úplně přesně,už jsme se bavily v nemocnici i o tom že nám to vychází na neděly a to se plánovaný císaře nedělaj takže naše mimi se narodí 4.2 v pondělí. Za chvíly budou vánoce a pak už to bude coby dup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
31.8.07 08:03

AHOOOJ :D

ANN,tak ty už taky????? 8O Jinak k mazání…no, mě to nějak jde samo, kdaždej večer namažu těééélo a šup do postele, mám to jako rituál a ani mi to nějak nepřijde. Už by mi bylo spíš divný,kdybych se nenamazala :P Co zapojit taťku?

ANLEI…to to strašně utíká! Koukám na svůj metřík a těžko tomu věřit. Nedávno jsem byla zachumlaná pod peřinou a čekala na Jaromíra až doraazí z práce, abych mu sdělila, že máme 2// :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
31.8.07 08:14

Anleo, tak to máš skvělý, že to takhle pěkně víš :wink: A já to říkám taky, že za chvíli tu budou vánoce. Vždycky to uteče - děti jdou do školy a za chvíli jsou… Já se letos těším i na ten podzim… Jak to budem doma chystat, nakupovat a to kolem… jsem blázen :D

Márty, já fakt nevím, jestli je to opravdu ono, tak se ještě naplno neraduju, čekám co se bude dít dál 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
31.8.07 08:26

Dneska vyšlo nový číslo MAMINKY…hm, už jsem ho zakoupila na víkendové počteníčko v pelechu…kdo by to byl do mě řek, že si koupím takovej časák :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
31.8.07 08:32

Holky,zkuste se podívat na stránky mim.cz,je to tady u nás na Kladně a včera s tim přišel manžel,krásný dětský věcičky za opravdu minimální ceny,jsem si říkala jestly je to vůbec možný chtít za to tak málo,prý tam ty věci přímo šijou tak proto to je tak levný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
31.8.07 09:48

Ahoj holky,
Anleo - já mám termín 4.2., tak když se trefím, budeme rodit spolu :lol:
Mim na Kladně znám, byla jsem tam několikrát, mají tam super věci a fakt levný. A i na větší děti, i na Barču jsem tam nakoupila a to už je veliká. Určitě se tam běž podívat, ale je to takový zastrčený. Taky se tam chystám, minulý září tam měli slevy do školy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
31.8.07 11:05

Emanko: Tak to by bylo super,by měly stejně narozeniny. A ty budeš rodit ve Slaném?
Do toho mimu se chystám hned příští týden,aspoň na kukandu.Já nejsem kladeňačka tak to tam moc neznám ale taťka mi včera vysvětloval že je to hned za aqvaparkem v tý uličce,prý to nemůžu minout tak uvidim,snad nejsem až takový tele a najdu to,kdyžtak mám pusu a zeptám se :lol:
Ale ty ceny mě dostaly,a kvalitně je to dobrý oblečení,jsi spokojená?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
31.8.07 12:33

Ahoj holky..

tak ja s mazanim nemam problemy..tedjsem si koupila ten olejicek od WELEDY..a moc si ho chvalim..bud mazu sama nebo maze tatka..tatka maze rad.. :P

Chveni v brisku ma uz taky..myslim ze nam to s Ann zacalo nejak stejne..ale neprikladam tomu nejak vyznam,protoze se mi v tom brisku furt neco deje a zblunka..hlavne po papu..dneska jsem se vzbudila ve 3h v noci,musela si jit vycistit zuby a natrir dasne TTO a zavect si vaginalni gel..a zrejme nas Andilek si myslel ze uz je rano a vstavame a ze budeme papat,tak se zacal ozyvat..tk jsem jenom mrkla dolu,zvedla tricko a rikam..TO URCITE,ZAVRIT OCI A SPAT..a byl klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
31.8.07 12:40

První fotečka už je v galerii :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
31.8.07 13:00

Evi :D krása, já chci další :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
31.8.07 13:09

Anleo, já budu rodit ve Slaným, to by se muselo stát něco neočekávaného. Věci z Mimu byly vážně vždycky kvalitní, už jsem tam navedla spoustu kamarádek a všechny byly spokojený. Jsou tam šipky, určitě to najdeš. A určitě koupíš i něco na Alenku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí