ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
fyzikarka
29.8.07 17:42

Ahoj holčiny,
tak 2dny ve škole za mnou, jak je tam krásně, ticho , klid bez dětiček. Nástěnka hotová, kytky přinesený a výzdoba ve třídě ok, ale měla jsem 4pomocnice.
Odpoledne jsem musela zakoupit 2nové podprsenky, košíček velikost E a stejně paní prorokovala,že přijdu do Vánoc ještě jednou. ALe zase na druhou stranu, manžel má radost .
V práci mě na mateřskou nechtějí pustit, prý po porodu dostanu paraván a můžu kojit v kabinetě
 8O

• Citovat
  • Upravit
1864
29.8.07 20:31

Ty vogo, holky, teda nezlobte se, že jsem kapku šmírovala :oops: , ale jak si vzpomenu, jak jsem končila v práci, ách, ta nostalgie, a že tam zase za chvíli půjdu, brrr. :D . Jsem únor 2007, uvidíte jak to uteče a budete řešit to co my, zuby, jídlo … Tak hlavně ať jste všechny i s miminky v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
29.8.07 21:51

Radko jidlo a zuby resim uz ted..ale svoje..zuby me boli a jidlo mi nechutna.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
29.8.07 22:18

To je od vas holky z únorňátek 2007 hezký, že se na nás chodíte koukat…tak žádný omlouvání 8)

Ty jo ENDY, koukám, že ses dneska v poradně ale vůůůůbec nenudila 8O Doháněj na poslední chvilku všechno co mají? Hlavn+ ale, že jste s mrňouskem vpořádku. Tam UTZ ti závidém, já ho mám ještě za dloooouho :P

FYZIKARKO, v pondělí to vypukne co? Ježiš, kojit za paravánem, to by byla docela divočina 8O

SANDUL, mě teď bolí momentálně břicho z „přežrání“. Skorotchán slavil narozky,tak nás vyved ro restaurace. Byla to mňamka, ale teď sotva funim! Zuby jsou naprd, když bolej, tak je to napytel…zvlášť když si na to člověk nemůže nic vzít viď? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
29.8.07 22:26

Ahoj holky,

tak jsem chtěla do galerie přihodit pár fotek ze svatby, ale jaksi mi to nejde. Prosím, prosím, pomůžete mi? :roll:
Nejlépe napsat podrobný popis… moc děkuji :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
30.8.07 08:18

bré ránko,
Endy: myslím, že 16+2 nebo tak na braní krve je úplně akorát. Spoustu holkám to vyjde špatně, že jim to naberou moc brzo. Já se bojím se začít nějak radovat, ale dnes je to týden, co mi krev brali a prý v případě špatných výsledků tak za 3 dny volají. Tak snad … Dneska tam budu volat, jestli už jsou výsledky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
30.8.07 08:24

e.v.o.

*nejdriv musis mit fotky nahrany nekde v pocitaci
*pak si otevres Fotogalerii
*kliknes na diskuse (radek pod fotkama Z archivu) a najdes si unor 2008
*nad fotkama je vyberove menu a jedna z moznosti je UPLOAD OBRAZKU
*na prvnim radku vyberes Gelerii (Alba verejna/Diskuse/Unor2008
*na druhem pomoci browse najdes fotku v tvem PC a dvojklikem nebo pres open ji vlozis

• Doplnis nadpis obrazku - idelane jmeno a tt apod.
  • do popisu lze napsat upresneni, klicova slova nepouzivam
  • odkliknes Upload a uz to je v nasi galerii

Tak hupky dupky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
30.8.07 08:25

BAF!!!

Emanko, tak držím pěsti, ale vypadá to, že je to v pořádku a že se budeš radovat :wink:

E.v.i. když vlezeš do fotogalerie, tak dáš uplade obrázku. Otevře se okno, kde v prvním zadáš do jaké diskuze se obrázek uloží, ve druhém zadáš cestu kde máš obrázek v PC, dalším je popis obrázku… a pak jen uložit a je to :wink: Snad je to k pochopení :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
30.8.07 08:26

Takže Endy mě předběhla… je to vyčeroávající :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
30.8.07 08:29

Ann, kiš kiš :-)

:D :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
30.8.07 08:34

ENDY :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
30.8.07 08:52

Ann, nase metriky jsou presne o 14 dni…super…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
30.8.07 08:55

Ahoj holky,
krásné dobré ráno :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
30.8.07 08:57

VYŠLY MI DOBŘE VÝSLEDKY TRIPLETESTU!!! to je úžasný, s tím jsem skoro nepočítala. UFFFFF!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
30.8.07 08:59

Emanko, :dance: super, moc moc gratuluju :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí