Poradna duly
Jana Čurdová
e.v.a. píše:
Ahoj holky,tak mi dalo docela fušku to všechno přelouskat, ale zvládla jsem to. Včera jsme se vrátili ze svatební cesty. Letěli jsme do Tuniska. Já jsem nikam moc letět nechtěla, ale na internetu jsem se dočetla, že kolem toho 17. 18. týdne je to prý vhodný čas na dovolenou u moře, tak mě manžílek přemluvil a na poslení chvíli jsme letěli. Teď doufám, že je mimísek v pořádku a ta cesta letadlem ho nijak nepoznamenala. Musím na to pořád myslet. Na ultrazvuk jdu až 12. 9., tak nevím..... SANDUL, ty máš určitě zkušenosti s lítáním, co ty na to?
Jinak si jdeme zítra pro fotečky ze svatby, tak snad už nějaké sem hodím.
Evi nebuj mimi je v poho a urco se mu to libylo..litat nesmis az od 7.-8.mesice tehotenstvi..ona prej kdyz litas s mimi jeste v brisku tak pak po narozeni je i v letadle klidnejsi..protoze uz to zna..me ceka let taky..letim domu 6.9..a to uz budu skoro v 16tt..ale pro jistotu si beru cipek Torëcanu..protozr mi nejka houpani nedela dobre..
Evi a cekame porad na vypraveni na ty fotky se svatby..tak sup sup,jeste od tebe nemame nic v galerce.
Ahojte holky,
tak na vas jdu juknout na popud navstevy vasi Sandule u nas ![]()
Trochu sem vas letmo prolitla a vidim ze tu resite naprosto totozne veci co jsme resily my kdyz jsme briskovaly
vcetne tech velkych koz
Manzele byli take nadseni ![]()
EVO: Strach mit z letu nemusis. Delala jsem pred MD v cestovce a problem s tim neni. Prcek je jeste hoooooooodne malinky..
JInak diky vam uplne vzpominam, jake to bylo kdyz jsem briskovala ![]()
Mejte se moc krasne! Jeje z unornat 07
ČAU BŘÍŠKA ![]()
Ty jo…mě už asi vážně roste ![]()
JEJE, děkujeme za milou návštěvu ![]()
E.V.I. vítej zpátky z dovolenky a těšíme se na ty fotky ze svatby ![]()
Bafinky těhulky ![]()
Márty, mně taky… a i mě bolí, jako k žebrům a ke kyčlím. Holky na budoucích snažilkách co už to zanjí, říkaly, že je to normální, prý pěkně rostu
Takže klííd… ![]()
A taky chci fotky ze svatby…
A zdravím všechny únorňátka 2007 a jejich maminky ![]()
Márty, tak pořád nic a každý den koukám dychtivě do schránky… ![]()
ANN, dávám jim ještě do konce týdne a v pondělí jim zavolám,jak to vypadá. Kdyžtak si to objednám rovnou z těch stránek (teď nevim,jak se přesně jmenujou), jak mi ta paní psala, že je mají (ale na netu se mi to zobrazovalo že ne).
Ale už by se mi docela hodily. Už mám jenom jedny gatě
Taky mám to bříško trochu citlivý. Sem tam mě v něm píchne a tak … už si dávám pozor i při ohýbání, protože se mi už párkrát stalo, že mě v něm pak trochu zabolelo,jako kdyby se mi tam skřípnul nerv…
Ahoj holky ![]()
ANN: opravdu když se roztahuje děloha tak v tom břiše na všechno tlačí a všechno se ti posouvá směrem nahoru aby tam měl prcek dost místa,je to opravdu znamení toho že roste bříško ![]()
Holky neslyšely jste některá jak je to s gelovejma nehtama u porodu?
Márty, taky by se mi hodily, já mám jen dvoje dlouhý, ostatní škrtí a nebo nedopnu…
Anleo, já nevím, ale mám je taky, tak myslím, že je to v pohodě. Počítám s tím, že si je jen zkrátím…
A tak další uklidnění, že je to OK. Přeci jen to bříško musí hodně vyrůst, tak to by bylo, abych to necítila
A včera jsem lezla z auta a taky jsem se nějak přihla a pak mě pěkně bolelo, přesně, jak píše Márty, jako bych se skřípla. Tak už si dávám bacha. ![]()
HOLKY, sestřenka má taky gelový nehty a žádnej problém neměla…co konkrétně myslíte?
Ahojky těhulky ![]()
koukám,že řešíte nehty
já teda nemám gelový,ale pryskyřici a absolvovala jsem s nimi oba porody i péči o mimi a žádný problém nebyl ![]()
mějte se a at miminka pěkně rostou ![]()
šmíračka Monča z února 2007
jojo,MAK děkujeme
Jsem se bála abych je nemusela před porodem strhávat,au au, a myslíte že to nevadí i při císaři?
Anleo, myslíš, jako kvůli narkoze? Já myslím, že určitě ne. Přeci když se stane úraz, holka má geláče, tak ji předoperací neodlupujou nehty ![]()