Poradna duly
Jana Čurdová
Mose vitej mezi nama a vsechno nam o sobe napis..
Marty reklama na Peugota? a co v ni bylo tak k placi? ![]()
Jo a Marty neni zac..meli jsme stejny problem..a zklamani bylo veliky..dokonce jsme koukali jestli by to nejak neslo ocurat..a neslo.. ![]()
My jsme asi víceméně rozhodnutý pro Quinny Speedy, zkoušeli jsme si ho v obchodě a jezdí se s ním nejlíp. Asi koupíme nový sporťák, ten se na netu sežene okolo 8000 a na mimibazaru koupíme korbičku a autosedačku. V hlubokým to každý vozí 4-6 měsíců a pak to prodá úplně nezničený. Jinak se mi ještě líbí CasualPlay S6 nebo S4, teď nevím, ta trojkolka.
Sandulo, je to takový šimro-lechtání, blbě se to popisuje. Ale je to jiný než všechno ostatní, co se mi doposuď v břiše uďálo
S tou tváří bacha, z toho bys mohla mít zánět trojklannýho nervu a to není sranda. Si to něčím napařuj radši.
Emanko naparuju naparuju,pouzivam i TTO a nastesti uz to ustoupilo..ale bylo to fuj fuj..ted jsu ven uz jedine v cepici,kapuce a s vatou v uchu..
SANDUL, konkrétně mě jako nerozplakal ten PEUGEOT, ale když oni nakonci řekli, že májí rodiče přijít vybírat i s dětma, že jako pro ty děti tam mají nějaký dárečky(nebo tak něco, už nevim přesně)…vždyť je to hezký ne, jak se o ně zajímají…no prostě MAGOŘINA!!!!!!!
…když jsem si to uvědomila,tak jsem z pláče přešla do histerickýho smíchu…ještěže jsem byla doma sama
![]()
Sandula píše:
Emanko naparuju naparuju,pouzivam i TTO a nastesti uz to ustoupilo..ale bylo to fuj fuj..ted jsu ven uz jedine v cepici,kapuce a s vatou v uchu..
Fotka nebude????? ![]()
Díky za přivítání, vy jste tu všechny takové mlaďoučké, že si připadám ještě starší
Bude mi ještě letos 39 a doma mám syna téměř plnoletého a dceři bude v listopadu 15. Ale připadá mi, že jsem zapomněla úplně všechno a navíc je teď taky spoustu věcí jinak, tak spíš budu sosat zkušenosti od vás… ![]()
Jinak jsem z Prahy, z toho co mně baví - studuju grafologii a chovám doma kočky - zrovna máme doma koťata, takže je trošku „překočkováno“.
Tady jsou ty údaje:
MOSE/1968/Praha/18.2./překvapení/ještě jsme se nezačali doma dohadovat/Václav 10.4.1990 a Alžběta 7.11.1992
Emanko, a není ta korbička malá? Jsem vyčetla, že má jen 73/29 a to se mi zdá málo ![]()
Márty píše:
SANDUL, konkrétně mě jako nerozplakal ten PEUGEOT, ale když oni nakonci řekli, že májí rodiče přijít vybírat i s dětma, že jako pro ty děti tam mají nějaký dárečky(nebo tak něco, už nevim přesně)…vždyť je to hezký ne, jak se o ně zajímají…no prostě MAGOŘINA!!!!!!!…když jsem si to uvědomila,tak jsem z pláče přešla do histerickýho smíchu…ještěže jsem byla doma sama
![]()
![]()
KECAAAAAA..RVALA PROTOZE JI VADILO ZE JESTE NEMA DITE A NEMUZE SI DOJIT PRO DARECEK..CHTIVAAA BARKA TO JE..
![]()
No velká není, ale neporovnávala jsem jí s ostatníma, takže je menší, jo? No ale když se prcci narodí v únoru, tak v létě asi v pohodě půjde přehodit na sporťák, ne? Je ale pravda, že Bára měla 4kg, když se narodila, aby se to tam vešlo v tom fusaku ![]()
Márty píše:Sandula píše:Fotka nebude?????
Fotky budou vecer..az prijde Tibi a dokonce vam sem dami jak jsem ted hezky vypadala kdyz jsem mela tu pusu ovazanou..
Ann na jakej kocarek ses me to ptala vedle? I..?????
Sandula píše:Márty píše:KECAAAAAA..RVALA PROTOZE JI VADILO ZE JESTE NEMA DITE A NEMUZE SI DOJIT PRO DARECEK..CHTIVAAA BARKA TO JE..
SANDUL, konkrétně mě jako nerozplakal ten PEUGEOT, ale když oni nakonci řekli, že májí rodiče přijít vybírat i s dětma, že jako pro ty děti tam mají nějaký dárečky(nebo tak něco, už nevim přesně)…vždyť je to hezký ne, jak se o ně zajímají…no prostě MAGOŘINA!!!!!!!…když jsem si to uvědomila,tak jsem z pláče přešla do histerickýho smíchu…ještěže jsem byla doma sama
![]()
![]()
![]()
PCHE! Určitě rozdávali anelinky a ty já moc ráááááda…a co jakoooooooooo!!!!!
![]()
Ahoj Mose, neboj, já taky nejsem nejmladší matka. Je mi 36, mám doma skoro 10ti letou dceru. Byla jsem rozvedená, takže teď jedu druhý kolo a doháním, co se dá …
Připravuju se, jak si to úžasně užiju ![]()
Ann mam vyzkousenej tenhle a byl fakt super..hlavne ty kolecka nemeli chybu..ale ja chci trikolku..
ÚNORŇÁTKA 2008
Těhulka/rok narození/bydliště/termín porodu/co to bude/jména/sestřičky a bratříčci + narozeninky
AJJAA /1979/Ostrava/ TP dle PM 15.2.,TP dle UTZ 18.2. /zatím překvápko/Viktorie nebo ?/Adámek, 10. 5. 2005 ANLEA /1980/Kladno/ TP 17.2.2008 /zatím překvápko/Nela(Václava) nebo Václav/Alenka, 25.12.2001 ANN /1980/Jičín/ TP 15.2.2008 /zatím překvápko/ EMANKA /1971/Slaný/ TP 4.2.2008 /překvápko/Ema nebo Šimon/Bára, 28.11.1997 ENDY /1976/Praha/ TP 11.2.2008 /překvápko/Šárka nebo ? ENKAL /1986/Praha/ TP 22.2.2008 /překvápko/Iva nebo ?/ Standík, 29.8.2006 E.V.A. /1980/Bílovec/ TP 29.1.2008 /zatím překvápko/Adélka nebo Matěj FYZIKARKA /1981/Kroměříž/ TP 24.2.2008 /překvápko/Lukáš nebo Lucie LUCIÁŠ /1981/Ostravsko/ TP 22.2.2008 /zatím překvápko/Adélka-Anetka nebo Vojtíšek-Kubíček MÁRTY /1980/Praha/ TP 21.2.2008 /zatím překvápko/Adélka nebo Matěj MOSE /1968/Praha/ TP 18.2.2008 /překvápko/ještě jsme se nezačali dohadovat/Alžběta,7.11.1992 a Václav,10.4.1990 SANDULA /1981/Strakonice/ TP 25.2.2008 /zatím překvápko/Viktorie nebo Oliver