ÚNOR 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1975
27.8.07 15:12
Márty píše:
Sandula píše:
Márty píše:
SANDUL, konkrétně mě jako nerozplakal ten PEUGEOT, ale když oni nakonci řekli, že májí rodiče přijít vybírat i s dětma, že jako pro ty děti tam mají nějaký dárečky(nebo tak něco, už nevim přesně)…vždyť je to hezký ne, jak se o ně zajímají…no prostě MAGOŘINA!!!!!!! :P …když jsem si to uvědomila,tak jsem z pláče přešla do histerickýho smíchu…ještěže jsem byla doma sama :! :P :roll:
KECAAAAAA..RVALA PROTOZE JI VADILO ZE JESTE NEMA DITE A NEMUZE SI DOJIT PRO DARECEK..CHTIVAAA BARKA TO JE.. :P :D
PCHE! Určitě rozdávali anelinky a ty já moc ráááááda…a co jakoooooooooo!!!!! :D :D :D

KOHOOOO nebo COOO???? anelinky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
27.8.07 15:13

Ahoj Emanko, tak to je fajn a jak se dcera těší? U nás to byl dost velký šok, my jsem mimi nějak neplánovali a docela jsem nečekala takové emoce, hlavně od syna :?
Taky doufám, že si to užiju, já jsem měla děti docela brzy, ono to tenkrát bylo tak nějak normální.
Já bych si věk zas tolik nepřipouštěla, občas (často) jsem praštěná pořád stejně, ale na těch velkých dětech je to tak nějak víc znát :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
27.8.07 15:14

Když jsme u toho řvaní dneska, ještě vám pošlu, co mi dojalo ráno. Četla jsem o tom chlápkovi v sobotní Mladý frontě, je to fakt borec. Tak jsem dostala tento mail:

Před čtyřmi týdny poprvé zazpíval neznámý prodejce mobilů Paul > Potts v televizní soutěži Britain´s Got Talent (Británie hledá talenty).
Sedmnáctého června v soutěži zvítězil, když mu svůj hlas poslalo přes dva milióny televizních diváků. Video se záznamem jeho prvního > vystoupení si následně na serveru YouTube prohlédlo přes deset miliónů lidí z celého světa a klip se tak zařadil mezi nejsledovanější videa v historii webu.
Paul se stal doslova miláčkem Británie a těžko byste hledali anglofonní videoblog, kde by chyběl odkaz na jeho vystoupení. A co že tak zázračného udělal?

Představte si čtyřicátníka s křivými zuby, vizáží svobodného mládence z hodně zapadlého venkova a sebevědomím zakřiknutého dítěte.
Tenhle chlapík nakráčel před dvoutisícové publikum, tříčlennou porotu v čele s obávaným Simonem Cowellem (šéf nahrávací společnosti Sony BMG pro Velkou Británii, člen poroty American Idol apod.) a všem sdělil, že bude zpívat operu. Na to, jak slavnou árii Nessun dorma z Pucciniho opery Turandot zvládl, se podívejte sami. Možná vám poklesne čelist stejně jako Simonovi a vytrysknou slzy jako Amandě…

Paul Potts singing OPERA
http://www.youtube.com/watch?…

• takhle to zazpival po tom, co 4 roky vubec nezpival

• a takto pozdeji ve finale, kdyz mel za sebou kratkou prupravu s ucitelem zpevu

http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
27.8.07 15:16
Sandula píše:
Márty píše:
Sandula píše:
Márty píše:
SANDUL, konkrétně mě jako nerozplakal ten PEUGEOT, ale když oni nakonci řekli, že májí rodiče přijít vybírat i s dětma, že jako pro ty děti tam mají nějaký dárečky(nebo tak něco, už nevim přesně)…vždyť je to hezký ne, jak se o ně zajímají…no prostě MAGOŘINA!!!!!!! :P …když jsem si to uvědomila,tak jsem z pláče přešla do histerickýho smíchu…ještěže jsem byla doma sama :! :P :roll:
KECAAAAAA..RVALA PROTOZE JI VADILO ZE JESTE NEMA DITE A NEMUZE SI DOJIT PRO DARECEK..CHTIVAAA BARKA TO JE.. :P :D
PCHE! Určitě rozdávali anelinky a ty já moc ráááááda…a co jakoooooooooo!!!!! :D :D :D
KOHOOOO nebo COOO???? anelinky?

Jo, anelinky … vodový barvičky! … jedovatý! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
27.8.07 15:18

Sandul, tak přesně ten jsem měla na mysli :wink: Konečně nějaký, který schvaluješ i Ty 8O Bomba :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
27.8.07 15:20
Sandula píše:
Ann mam vyzkousenej tenhle a byl fakt super..hlavne ty kolecka nemeli chybu..ale ja chci trikolku..http://www.detskyruzek.cz/…-country.asp

ten je fakt činanej!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
27.8.07 15:24

Emanko ty jsi klavka..tu rvu jak malej smrad..ale to je vazne nadhera..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
27.8.07 15:26

Já si to nechávám na doma, tady v práci bych si to pořádně nevychnula… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
27.8.07 15:28
Ann píše:

To si pust..to si vychutnas i ted je to nadhera..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
27.8.07 15:30
Sandula píše:
Ann píše:
To si pust..to si vychutnas i ted je to nadhera..

Já už letím dom :wink: Tak pohlaďte bříška a zatím pa pa :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
27.8.07 15:40

Hele holky, ještě dotázek…protože jdu za týden k zubaři (bojim se jako prase už teď!), tak se chci zeptat, jak je to s injekcí na umrtvení „huby“. Pokud by mi něco hodlal dělat (jakože asi jo, protože mám děsnej chrup),tak do toho bez „umrtvováka“ nejdu!!! Může mi ji dát, nebo se to v těhu nesmí :?: :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
27.8.07 15:52

Márty, se mnou se zubařka domluvila, že přijdu až porodím a spravíme to, protože mi injekci dávat nechtěla a já jsem strašný srab. Jo a šla jsem tam, to jo, ale asi za dva roky, takže ze mě si příklad neber :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
27.8.07 15:57

MOSE, já šla k zubaři (je to tak 5 let) k zubaři po 6ti letech! Tos měla vidět tu paseku!předělával mi všechny plomby + jedenu korunku … stálo to dost peněz nervů a vůůůbec. Zařekla jsem se, že už nebudu takovej debil a tak chodim k zubákovi aspoň 1× za rok, když mě nic nebolí (měla bych 2×, já vim :oops: )…ale nenechám si nic dělat bez injkce. Mám ty zuby dost citlivý…no, tak uvidim, co mi řekne „Zajíc“…asi to samý,když to nebude akutní.Každopádně díkes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
27.8.07 15:59

MOSE a tos tam šla určitě kvůli razítku do těhu průkajdy nebo dobrovolně :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
27.8.07 16:04

Kupovidu dobrovolně :D :D :D. Kamarádka mi tenkrát dohodila znamýho zubaře, taky jsem měla namísto toho jednoho zkaženého zubu těch kazů poněkud víc - tuším že osm. Ale zubař to byl fakt dobrej, udělal mi všechno během jednoho odpoledne, sice jsem měla tak opíchanou hubu, že jsem splaskávala dost dlouho, ale dokonce mi dával spray na umrtvení, PŘED injekcí, aby mně nebolela :) A ty bílé plomby od něj mám dodneška v pohodě a je to už, no skoro 18 let!
A na prevenci jsou nejlepší děti, chodím vždycky s nima :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital