Poradna duly
Jana Čurdová
Tak tohle mi k němu napsala:
Prave, ze nebyl odpruzenej, ma malej kosik, do ktereho nevlezes, kdyz je sportak na lezato, uzkou podlozku na nohy a uplne nejhorsi bylo polohovani zad. Bylo jen na popruh s nejakou prezkou. Nevim, jak to popsat. Zkratka si predstav, ze jsou zada vodorovne a pod nima je popruh, ktery je chyceny na bocich za rukojeti. No a zveda se tak, ze uprostred pod zadickama je prezka, kterou vytahujes ten popruh a jak se popruh zkracuje, tak zveda zada az do polohy soubezne s rukojeti. Prislo mi to desne neprakticky, nevim, jak by to fungovalo se zatezi mima. Jinak manipulace diky koleckum bezkonkurencni…
Ten X3 to ma klasicky - dratena konstrukce a ozubene kolecko…
Ahoj holky,
přišla jsem vás jenom pozdravit, mám dneska práce nad hlavu, slíbila jsem udělat měsíční uzávěrku už dneska, protože zítra jdu na ten odběr plodovky a beru si zbytek týdne volno, hodlám doma ležet. Tak fakt nebudu stíhat, škoda…
Doufám, že se nenakazím kočárkovou mánií
Teď trochu kecám, protože už taky pokukuju, zatím mám jasno jenom v tom, že potřebuju něco s taškou na mimi, protože bydlíme ve třetím patře bez výtahu. A taky nemám auto, i když v nejhorším jsem připravená ho koupit, ale asi váha kočárku bude taky hrát roli.
Emanko, moc pozitivní ta reakce nebyla, asi jsem je uvedla poněkud do šoku
Ája je teď v přístupu asi jako tvoje Barunka, těší se a má sklony o mně pečovat, byla se mnou na ultrazvuku a chce jít i do poradny, taky pořád hledá nějaké informace a tak.. Syn to rozhodně tak dobře nebere, i když už je to teď o něco lepší. Pořád vyhrožuje, že se bude muset odstěhovat, ale má ještě dva roky do maturity, tak nevím, jestli by to bylo lepší nebo ne, zatím to nechávám…
Hm, asi jsem nezmínila, že manžel žije už druhým rokem v Anglii, vídáme se vždycky tak po čtvrt roce, takže o to to mají asi hadi těžší, že to na ně víc dopadá.
A už musím makat, jinak se tu zaseknu, tak hezký den všem.
Ahoj holky, tak koukala jsem na toho Paula Pottse.. paráda.. slzy jsem měla na krajíčku.. ty další už nebyly tak dojemný.
Jinak ten kočátek co se TiMárty tak moc líbí.. není ale na malinký mimi.. to až tak později.. jestli jsem to pochopila dobře, ne?
Jinak my na kočárky ještě nekoukali, ale vy mě tady vždycky nakazíte, že nad nimi začnu přemýšlet taky a pokukovat.
ANN, to má ENDY pravdu, to polohování je na ty přezky…ale mě to tak strašný nepřišlo…pravda je, že jsem si nevšimla kolik místa je pod kočárkem, když se ty zádíčka daj do rovný polohy.Asi to teda půjdu ještě omrknout…ale ten kočárek mi za ty peníze přišel úplně super!
Luciáš píše:
Ahoj holky, tak koukala jsem na toho Paula Pottse.. paráda.. slzy jsem měla na krajíčku.. ty další už nebyly tak dojemný.
Jinak ten kočátek co se TiMárty tak moc líbí.. není ale na malinký mimi.. to až tak později.. jestli jsem to pochopila dobře, ne?
Jinak my na kočárky ještě nekoukali, ale vy mě tady vždycky nakazíte, že nad nimi začnu přemýšlet taky a pokukovat.
LUCI, tohle už je sporťák, samo, že se k tomu musí koupit i korbička na malý mimčo…Koukali jsme včera i na netu a ten sporťák se dá sehnat za 5.990,– kč a korbička za 3.700,– (+ sedačka do auta) …
Mose, tak když Ti manžel jezdí tak málo domů, to teda musela být sakra náhodička, že jsi těhulka
Bych to brala jako znamení… Neboj on i synátor se s tím srovná. Hlavně až začne miminko komunikovat… ![]()
Holky, vy fakt ještě po kočárech nepokukujete? Já teda zatím jen na netu, ale stejně…
Márty, ten košík bych zase až tak neřešila, spíš jen to polohování zádiček… A já pořád nevím, jestli bych si přes net kočár objednala… měla bych strach s případnou reklamací. Přeci jen v krámě Ti aspoň půjčí náhradní ![]()
Luciáši a toho Pavarotiho jsis pouštěla? Ten mě strašně dojal, měla jsem husinu…
Ahojky holky..
Tak dekuju za pochvalu,jsem rada ze se vam vecicky libyli..oblicej jsem bohuzel nefotila i kdyz jsemse kvuli vam nalicila i ucesala..jenze jsem bohuzel 5 min pred tim focenim blinkala,tak jsem byla trochu zelena..
Marty mikca je opravdu moc prijemna a v kombinaci s kalhotama a teniskama je to strasny pohodlicko..
Ann hned jsem si myslela ze ty budes na tu bilou bluzku..ta je taky strasne prijemna,ono to tam nei videt,ale je vysivana..a je dobry to ze ma knoflicky a muzes ty spodni klidne nechat rozeply..
Ke kocarkum se nevyjadruju..ja jsem pro Janecko i kdyz je bohuzel drahy,ale me vazne nic jinyho tak nenadchlo..a jinak s tim kupovanim z netu bych strach nemela..my to mame tak ze si jest dojedem to Jane poradne vyzkouset do CB (jsou jediny kdo ho v jizn.cech. ma) a pak si ho objedname z netu..protoze k nemu dostaneme gratis nanoznik na sportak..jo a jinaks reklamaci se bat nemusite,na kazdej kocark at uz koupenej nebo objednanej dostanete certifikat,kterej vam umoznuje nechat si kocarek spravit v jakykoliv prodejne kde ho maji..neni se ceho bat.
Mose..syn zmneni nazor..muj manzel byl na tom stejne..kdyz bylo Tibovi 19 let a Stanovi tahlo na 18 let tak si jejich maminka prisla s tim ze budou myt miminko..co myslis jaka byla jejich reakce?? Mami ty ses uplne zblaznila,v tvym veku, to nam neudelas..to neprezijem,my to tu nechcem,my to vozit nebudem atd..a pak kdyz se Olinka narodila tak byli uplne posrany..pomahali,krmili..a dokonce se rvali o kocarek..protoze kdyz vozili tak meli okolo sebe holky
![]()
Mose, tak držím palce. Mě ta plodovka asi taky čeká, tak jsem zvědavá, co pak napíšeš. Jak dlouho trvají výsledky a tak. Jdeš do GEnetu? Jdeš docela brzo, ne? Já jsem v 18. týdnu a ještě nemám ani termín, doufám, že ten můj doktor něco nezanedbal.
Já myslím, že tvoji hadi budou v pohodě, že to dopadne spíš na tebe
Musíš je zapojit, i když se synkem to asi bude těžší, co?
Sandulo - super oblečky, je vidět, že nic nenecháváš náhodě. A medvídek už připravenej ![]()
Holky moc dik za povzbuzeni.
Sandulko, jo, presne, jako kdyz slysim synka, taky ma snad pocit, ze jsem mu to udelala schvalne
A taky pry se za mne stydi, ze mi roste brisko, tak se mnou nechce nikam chodit. Nastesti si to moc neberu, oni hadi maji v puberte furu takovych prupovidek, ze uz jsem nejaka otrlejsi a neberu si to tak osobne. Obcas mne naopak prekvapi, treba kdyz zahlasi, ze nauci prcka programovat… ![]()
Emanko - jdu do Genetu, u mne to bylo od zacatku jasny, ze pujdu, doktorka mne ani neposilala na ty testy z krve, ze pry by mi to stejne kvuli veku vyslo spatne. Pak dam vedet jake to bylo, jinak jsem se tam mela objednat na 16. tyden a i oni to tam se mnou pocitali takhle. Dam pak vedet, jake to bylo. Nejvic mne zaskocil pozadavek, ze musim mit s sebou doprovod, ale nastesti jsem se domluvila s kamaradkou, protoze jsem nevedela, jestli by jim stacili hadi. To cekani na vysledky asi bude nic moc. Ale UTZV v 12.tydnu, to projasneni, dopadl dobre, tak snad bude vsechno o.k.
Smarja, mam makat a ne krofat, ja jsem fakt hrozna, uz mizim… ![]()
Mose, tak taky držím pěsti. A doprovod je třeba, protože bys pak neměla vůbec nic. Jen si dojít na záchod a ležet… takže se nech háďatama obskakovat ![]()
Ahoj, zdravim.
Nejdriv pochvala Sandule - moc ti to na fotkach sluselo, halenky jsou uzasny, me se libi ta tyrkysova… a nevyskocil ti pupik taky skokem? Mas ho jako ja, taky spis dole, kdyz to srovnam s Enkou…
Ann, u tebe na fotkach zatim Haryska nevidim, to jsou holt ty vypracovany brisni svaly ![]()
Ostatni - ahojky.....
Endy, teď jsi mě teda rozesmála
vypracované břišní svaly
, kde ty časy jsou…
Endy píše:
Ahoj, zdravim.Nejdriv pochvala Sandule - moc ti to na fotkach sluselo, halenky jsou uzasny, me se libi ta tyrkysova… a nevyskocil ti pupik taky skokem? Mas ho jako ja, taky spis dole, kdyz to srovnam s Enkou…
Ann, u tebe na fotkach zatim Haryska nevidim, to jsou holt ty vypracovany brisni svaly
Ostatni - ahojky.....
Strasne mi vyskocil..s Enkou nemuzes srovnavat,Enka je druhorodicka a navic po cisari..
Ja uz se lekla ze mam takovy pupendo sama..holky jsou jak plostice po dobrym obede.. ![]()