Poradna duly
Jana Čurdová
Marty, no ale je to tak my se tedka nesnazili a Ondra dalsi dite uz nechtel
no ale moje chyba to neni ze cekame malou tunisanku
delam si z toho srandu ale v jednu dobu jsem si myslela fakt ze odejde jak byl z toho hotovy ![]()
No mě vždycky překvapí ty moudra co z ní vypadnou. Občas přemýšlím, jestli je úplně normální. A docházím k závěru, že není.
Holky, ten věk jsem blbě použila, myslím si, že každý má právo mít dítě kdy chce, ať už ve 20 nebo později. Mě měli rodiče ve 34letech, bráchu o 2roky později a byli v té době hodně divní.
Ale tak mě naštvalo, že lidi , kterým je dítě na obtíž, ho mají a ti , co po něm touží, musí čekat, nebo zažívají to co Makk.
Márty, kdyby ji potkala Nonina nebo Dorottka, ukamenují ji.
Tak se musím taky přidat, že na věku nezáleží, ale na tom, jak to kdo cítí… A že je hodně nespravedlivé, že někdo kdo děti nechce a obtěžují ho jich má a někdo po nich touží celým srdcem, ale není mu dáno…
Hrůza…
Fyzikářko, tak to máš super, na Tvým místě bych to taky neřešila…
A ještě u toho čerpání - oni píšou, že si to můžeš určit na 18 měsicích, ne? Ale když půjde někdo ve dvou letech zpátky do práce, tak to bude mít jen půl roku tu vyšší, ne? A nebo jsem u toho čtení nedávala pozor a je to úplně jinak…
![]()
Ahoj holky..
uz jste to cetli? v Řijnu 2007 umrelo to predcasne narozeny miminko a v Prosinci 2007 vcera taky jedna holcina prisla o miminko..byla ve 22.tydnu..dostala se k doktorovi az kdyz uz bylo miminko 1-2dni mrtvy..
To je hrozny…chudaci..
![]()
Sandul, bohužel už jsem to četla… je to strašný… ![]()
Ale neslíbila jsi nám náhodou nějaké fotky?
Ann píše:
Sandul, bohužel už jsem to četla… je to strašný…Ale neslíbila jsi nám náhodou nějaké fotky?
Slibila slibila..ale ja jsem ted 3 dni lezela s tou pusou..chytla jsem pruvan a chytli me zuby,oko,hlava a usi..takze jsem si uzivala..dneska uz je to lepsi..uz jen dozvuky..ale holky davajte si na to majzla..je to hrozny..kort kdyz nemuzete zadnej prasek.
UF! Holky, tak jsem si to taky přečetla .. asi bych neměla … to je hrůza. Proč ty mrňouskové umřeli?Člověk je tak nějak pořád nad věcí, že jemu se to stát nemůže…ale ono se to může stát komukoliv…radši na to nemyslet, být optimista, po takovýhle zprávách bych tu svoji Piškotu chtěla na UTZ vidět aspoň každý týden,abych měla jistotu, že je vpořádku!…málem mě to rozbrečelo. Kdybych byla doma a ne v práci, tak ronim slzy jak želva (a bylo by to za 2dny už podruhý). Děsný!Taky s váma ty stavy tak lomcujou?
Jo SANDUL, řikalas, že se kvůli nám i vyfintíš! ![]()
Márty i se mnou to lomcuje.. a když začnu brečet, tak mi přijde pak líto dalších milión věcí a nejde mi přestat.. hrůza.. a k těm špatným zprávám?? Raději je nečíst, protože si s takovou to těhu nebudeme užívat, ale budeme se stresovat, jestli je vše ok..
Ahoj při pondělku,
já mám pocit, že od včerejška cítím pohyby, jistá si úplně nejsem, ale myslím, že to bude ono. Je to úplně slabounký, ale zdá se mi to dost brzo. Ještě jsem to ani nikomu neřekla. Teda kromě vás ![]()
K tý mateřský jsem četla dobrý tip - pokud plánujete druhé dítě poměrně brzy po prvním, je dobrý si vybrat mateřskou vyšší na 2 roky, protože pak máte novou mateřskou pro druhé dítě. A rozhodnout se to musí až po půl roce po narození, vlastně asi až přestaneme brát peníze od zaměstnavatele. Ale myslím, že pro tu nejvyšší mateřskou je podmínka mít plat alespoň 16500.
O tom miminku z října jsem ještě nečetla, je to hrozný. Teď si ani neuvědomuju, který to bude, ještě bylo předčasně narozený v prosinci. Je mi tý maminky moc líto, snad se nám nikomu nic nestane. Buďte opatrný, běhá mi z toho mráz po zádech.
LUCI, ty chlapi si s náma doma užjou co? Mě Jaromír řikal, že nemám bulet, že budem mít uřvaný dítě…a jak mě utěšoval,tak já nabírala ještě víc … prostě jak malá! ![]()
EMANKO…a jak se to projevuje???Já teda ještě nic necítím…ale to by byl fakt brzy. Četla jsem,. že až tak v 18tym - 20tym týdnu…u prvorodiček teda.
EMANKO, no jasně, ty jsi už v 17tym, tak by to mohlo být ono ![]()
Je to ono, teď se vrtí víc
Je to úžasný. Ale přečetla jsem si tu zprávu od Makk a brečím tady v práci. Na štěstí všichni zrovna odešli a nevidí mě. Takže teď začíná kontrolování pohybů, doufám, že z toho nezmagořím. Že se nebude hodinu hýbat a já budu hysterčit. Ach jo.
Sandulo - nenastydla ti tvář při otevřeným okýnku v autě? Na to mi upozorňovala kamarádku, jak je to nebezpečný, že to děsně bolí.
Minulý čtvrtek jsem byla na odběru na tripletest, prý budou výsledky do týdne a prý když jsou špatný, tak z Genetu volají dřív. Tak mi držte palce, ať nevolají.
Holky, ten se mrská, to je BOMBA!!
EMANKO, to je hezoučký! A to to cítíš jako lechtání?
…a nebul, já už taky nebulim ![]()
JO, takový šimrání, asi 10 cm pod pupíkem. Já se pořád cpu ovocem, takže mě v břiše se pořád něco hejbe, tak jsem se bála, že to nepoznám, ale je to jiný ![]()