Poradna duly
Jana Čurdová
Marty, jenze ja bych v byte mela porad pocit, ze se zviratka nudi a ze se jim porad musim venovat… Takhle tady si jdou kocky cournout po venku, lovej mysi nebo je mazlime doma na stridacku - rodice a my. No a pes je cely den s nekym a ja vim, ze kdyz jsem v praci, tak ze mu nic neschazi…to bych v byte asi nevydrzela, ten pocit, ze je sam…a navic jezdime o vikendech casto pryc a ne vsude je velky pes vitan…jezdime na lodich a neumim si v ni mokryho psa plneho pisku predstavit…
Sandul, to jsem jeste neslysela, ze by nekoho takhle brzy bolela zebra…neni to treba z nezvykle polohy pri spani?
Holky, dneska KOUKEJTE ve 20:00 na ČT2 http://show.idnes.cz/tv-program.asp
Jé Márty jsem to chtěla napsat už začátkem týdne, ale málem jsem na to zapomněla…
Já doufám, že taky podědíme, ale nikdo se k ničemu nemá, tak se asi budu muset zeptat, jestli nám něco zapůjčí, abych nekupovala něco co by bylo ![]()
Endy, jsem myslela, že až tak v říjnu koupit, vybírat budem samo dřív, taky bych to nevydržela, ale to koupení, pak podle doby dodání a tak.. Kočár pak stejně dám k našim než se to narodí, tak to tam budu pečená vařená a budu ho furt okukovat ![]()
Ale mně se zdá pořád nějak brzo už to řešit nějak víc - myslím tu výbavičku… Do kdy byste to tak chtěly mít v kupě? Já myslela tak do vánoc a to je ještě fůra času… ![]()
Tak jsem nakoukla k holkám na BC … diskuze o výbavičce je tam v plnym proudu
Já teda plánuju srazík během příštího týdne se sestřenkou,tak se jí chci zeptat co a jak. Co budu potřebovat, co bylo zbytečný, co by mi případně mohla půjčit … přijde mi, že na to mimčo je toho potřeba strašně moc a nějak se v tom zatim neumim zorientovat ![]()
Ann, ja to chci mit z vetsi casti dohromady dost pred vanoci, protoze, co kdyz se narodi predcasne, treba o mesic, tak bych nic nemela pripraveny a radeji bych na to dohlidla sama nez spolehat na manzu nebo tchynku apod. Taky budu vedet, co mi chybi a co rikat , ze bychom chteli pro mimiska - nasi a sestra urcite budou chtit Bedrichovi neco koupit…No a taky jak budeme predelavat loznici, tak chci vedet kolik toho asi bude abych mohla planovat komody a police a tak… No a bazarovej kocarek by se mi hodil kvuli penezum, tak tam si taky nemuzes moc vybirat, tak koukam uz ted…
Sandulo, co je s tim kocarkem, co se nam libil? Co se ti na nem nezdalo?
Endy, já vím, že se může narodit předčasně a tak… ale nějak si říkám, abych neplašila moc brzy. A pokojíček chcem udělat nějak v říjnu, listopadu… Je to teď spíš pracovna. Tak hezky vymalovat dát komody a blbosti… prostě si to vyčinčat… Já už se tak těším ![]()
Sandul, taky mě zajímá co se Ti na tom kočáru nepozdává??
Márty Implast Border 4.
Na fotkach se nam moc libil, ale Sandul ho zkousela v obchode a pripadal ji nekvalitni…
Mate to napsany vedle v dikuzi..
Ne Marty jane ne..holkam se libi polskej kocarek Implast Bolder 4..tak jsem na nej psala co se mi nelibi,pac jsem ho taky chtela..ale byla jsem u na ve Str. na recenzi a prohlidce kocarku co se u nas kazdej mesic dela..a kdyz jsem to tam videla,tak jsem ho zamitla..
Jinak vcera jsem taky koukala na vybavicku a nasla super stranky kde to je hezky popsany..A dokonce i velikostni tabulka..
Holky, pro pobaveni: Hlasky prcku
http://www.baby-cafe.cz/modules.php?…
Holčiny, jdu se s vámi rozloučit. Tento víkend nás čeká zase výlet. Už ne Sněžka, ale Františkovy lázně.
Hezký víkendík vám všem ![]()
… a dávejte pozor na bříška a domácí miláčky na 30 kg! … snad je ANLEA a mrňousek vpořádku
![]()
Ahoj spolutěhulky ![]()
hlásíme se Vám z domova,taťka si nás právě dovezl z nemocnice,jsme oba v pořádku,nic to nebylo.Nechaly si mě tam spíš jenom na pozorování kdyby něco,dostávala jsem magnézium a nějaký zelený lentilky.Aspoň jsem si to tam všechno prohlídla a hlavně jsem 3 dny po sobě viděla mimíse na ultrazvuku,je tak úúúúúúúúžasnej,jenom nechtěl ukázat panu doktorovi jestly je holka nebo kluk,špulil na něj prdelku a pak si cucal ruku,měl ho na háku,hold si musíme ještě počkat. Mám takovou radost že jsme oba zase doma a hlavně v pořádku. Tak se mějte všechy hezky a užívejte si víkend a rostoucí bříška.
![]()