ÚNOR 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2681
25.8.07 18:00

To je skvělá zpráva, Anleo. Já to tady četla až dneska a rovnou s dobrým koncem. Tak na pesana už pozor! Ale je to náhoda, může se někde upadnout … Ty ultrazvuky musely být úžasný, já pořád vzpomínám na ten můj jeden a těším se na další. Tak se opatruj a hezký víkend!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
26.8.07 09:02

Anleo, tak to je úžasná zpráva :D Jsem moc ráda, že je to v pořádku… Tak si to užívej, když jsi mimíska teď tolikrát viděla, tak aspoň víš, že je v pořádku a můžeš si to aspoň užívat chíli bez pochybností :wink:

Hezkou neděli :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
26.8.07 10:03

ANLEI, to se nám ulevilo, že jste zdravoučký! Tak teď už na toho zvířecího mazlika dáš pozor viď?…ten UTZ ti závidim, muselo to být úžasný :D

Hezkou neděli těhulky :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
26.8.07 11:40

Holky mrknete co se narodilo:

http://cafe.loveme.cz/…ujici-video/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
27.8.07 09:21

Sandul, to je teda pěkně hnusný, ani jsem se nedokoukala do konce. Bléé fakt na to nemám žaludek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
27.8.07 09:35

Ahoj,

zdravíme všechny po dovolené. Byla sice krátká, ale bylo moc fajn :) Luhačovice krásné jako vždycky a udělali jsme si výlet do Uherského Hradiště, na Velehrad, na zámek v Buchovicích a na hrad v Buchlově a ještě další místa jsme stihli. Adámek byl občas jak urvaný z řetězu, ale byli jsme na něho dva tak se to dalo :lol: Akorát po jednom hezkém večeru jsem ráno zjistila, že zase špiním, ale přes den to přešlo tak jsme to nijak neřešili.

ANLEA: jsem ráda, že to dobře dopadlo a že se máte dobře :) já jsem taky byla u dr. protože mě Adi pořádně kopnul do břicha. Bylo to nechtěně při oblíkání, ale pecka to byla. Přece jen už má kolem 15 kg.

Andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
27.8.07 09:39

Jo jinak „přesvědčuju“ mimčo aby už začalo kopat. Už se na to moc těším. Při prvním těhotenství jsme cítila pohyby v 18. týdnu u Adámka v 17. tak čekám, že už by to mohlo taky brzy přijít :D

A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
27.8.07 09:44

jé holky no jo.. ono se to kvapem blíží.. že za chvilku ty naše miláčky co máme v bříškách ucítíme jak se hýbou.. no už se fakt moc moc těším.. jsem na to zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
27.8.07 09:45

AHOJKY :D

Hlavně holky, že jste všechny po těch nechtěných „příhodách“ vpořádku! :D

tak jsem tak přemýšlela, co všechno budu muset do narození potomečka zařídit…holky, co už mimča máte poradíte? Kromě výbavičky a kočárku (na což se těšim) k tomu patří i nějaký obíhačky po úřadech že?

Já vím, že, protože nejsme s Jaromírem manželé, tak musíme na matriku kvůli příjmení (aby bylo mimčo pojemnovaný po taťkovi), taky že přihlásit mrně na zdravotní pojišťovnu se chodí až po narození a to do 8mi dnů (tušim)…a co dál? Jak dostanu rodný list, jak se žádá o mateřskou (to asi u zaměstnavatele) jak o rodičovský příspěvek…a tak prostě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
27.8.07 09:46

Ahoj,
Ajjo: Hlavně že to dobře dopadlo,musíme na sebe dávat všechny pozor! A hlavně že jste si užily pidi dovolenou,a špinění jestly bylo po sexíku tak je to v pořádku,to se prý občas stává jak je to tam překrvený,taky jsem to měla při miulém těhu.
A s pohybama taky čekám každým dnem ale nějak se mu nechce,asi má ještě chvilku čas.
Ani jsem Vám nepsala veselou příhodu z nemocnice. Když jsme tam večer dorazily a já sestře řekla že mě bolí břicho tak ona mě zkoukla a prej ať si jdu o patro výš na porodnici na příjem,tak jsme jí vysvětlovaly že se rodit opravdu ještě nechystám že máme termín až v únoru,tak se omlouvala a že prý podle břicha si myslela že je to na porod.Tak nevim jestly zrovna špatně viděla a nebo jestly mam fakt takovej pupek.Pak se tam tomu všichni smály.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
27.8.07 10:12

Zdravím všechny spolutěhulky,
tak mě dneškem končí prázdniny a zítra mažu do práce, těším se jak malá.
Márty, rodný list si buď vyzvedneš na matrice nebo se dá poslat domů poštou.
Mrně přihlásit k pojišťovně jak má rodné číslo a rodný list z matriky,mělo by to být těch 8dnů. Mateřskou si domluvíš se zaměstnavatelem, o rodičovský příspěvek se žádá na sociálce, o porodné musíš taky zažádat, jen nevím jaká je lhůta. Před porodem bys měla mít vybraného dětského lékaře a být s ním domluvená na návštěvě po příchodu z porodnice u vás doma.

• Citovat
  • Upravit
1319
27.8.07 10:14

anleo vidíš.. už Ti chtěla pomoct, abys to měla už za sebou.. ale asi fakt musela být slepá.. nebo se jen tak letmo koukla a tak se jí to zdálo jiné.. ale to je prča.. jsi v 15 týdnu a abys šla rodit.. to se asi jen tak nestává. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
27.8.07 10:14

Jo a ještě mě napadly popelnice a poplatky za mě. A přihlášení k trvalému pobytu.
A mám blbě metřík , ale nemám sílu ho předělat :(

• Citovat
  • Upravit
1319
27.8.07 10:16

holky co se týče mateřské, rodičáku a porodného, to ještě nechte.. já vás pak budu informovat o aktuálních věcech.. máme tady na úřadě i sociálku a známá co tohle dělá vždycky poradí, ale údajně by se mělo pordné od pového roku zase snížit.. tak nevím.. byla by to škoda, když už to takhle pěkně zvedli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
27.8.07 10:18

fyzikářko.. jj poplatek za komunální odpad taky.. sice my jsme na maminy trochu měkčí.. ale jinak by to mělo být taky do 8 dnů, záleží na vyhlášce jak ji má které město či obec udělanou. U nás je běžná praxe, že spousta lidí a ni neví, že si mají mimčo přihlásit k odpadu, takže to řeším tak, v momentě kdy mají vyřízený trvalý pobyt, tak mi matrikářka dá změny a účtuji ode dne narození zpětně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí